Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hayirli aksamlar arkadaslar bugun ku menum:
Sabah: bir kase kaymakli yogurt menemen yumurtsiz iki dilim ekmek
Aksam: bir tabak ispanak yemegi bir kase yogurdun icine 4 kasik makarna koydum yedim 1 bardak ayran
Ara: yarim portakal
Su 2.5 litre
Spor: 3500 adim yürüyüş 30 dakika leslie morordek parkbyull ayvacicegi

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1.5 yumurta ( benim minnoş yarısını yemedi de :))
1 dilim kaşar
3 çerı domates
1 biber
yarım salatalık
6 zeytin
4 kepekli etimek ( ekmeğim yoktu shake içince malum)

Ara
1 portakal

Öğle
1 kase sebzeli brokoli sote
3 kasık yoğurt
5 adet bulgur köftesi

Ara
5 6 parça haşlanmış et ( Komsudaydim koktu diye ikram etti)
6 fındık

Akşam
1 tabak firinda tavuk
Patlıcan biber kozlemesi salata olarak 3 kasık
3 kasık yoğurt

3.5 litre su morordek parkbyull

Spor
400 adim stepper
30 dk bölgesel ayvacicegi

Son düzenleme:
Böyle destek görmek çok mutlu etti beni gerçekten. İnşallah herşey yoluna girecek canım. Çok teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun canım ya ben maske takardim Emzirirken hasta olunca olmadı bi dene sende kuzuma iyi gelirsin kuzuma sana:)
Canım ben 20 aylıkken sütten kesmistim ilaçlı Mr için 2 yaş bitene kadar emzirip derim birde çalışıyordum hep o yüzden çoğu konuda çekingen benim kuzum bu sene calismama sebebim bu aslında ben yaninda olunca nasıl güveni geldi herseye kuzumun nasıl kendini buldu anlatamam o yüzden 3 yaşına şarkı aslında hazır olursa belli eder zaten.
İkizler mi senin pasan da :)

morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Limonlu su
Kahve

Sabah:yarım avakado
Ezine
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
Yarım dilim tambugday

Ara kahve
Az bişey kuruyemiş

Aksam:1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık
1 dlm tambugday

Ara kuruyemiş 1 avuç
Kahve

Su 2lt
morordek spor kalma sebebi resim yapıcam dedim ya 2 gundur karakalem calisiyorum (herseyi oğlum el koysam da:)
Kafa olarak kesinlikle kendime geliyorum
Az ruhum beslen sin dimi:)

Selamlar bugünkü menüm
Saat 14.00 ___2 haşlanmış yumurta, avakado, peynir, 4 zeytin , 1 kaşık tahinli pekmez,1 dilim ekmek, çay

Ara: bir avuç kabuklu yer fıstığı, yarım portakal

21.30. Salata

Ara: çay

Su : 2litre
Spor: yok

Ah ilk yıllar nasıl da önemli işte her şeyden etkileniyor yavrular telafi etmenize çok sevindim :) çok dert etmiyorum ben de zaten, su akar yolunu bulur misali ama önümde tecrübe olunca fikir almak istedim :)
Benim oğlus boğa burcu, 13 mayıs :)
Sen de mi uyuyamadın bu saatte? :) genelde baya geç kahvaltı yapıyorsun gördüğüm kadarıyla

17 aylıktı canım artık normal yeme düzeni vardı ben çalışıyordum sütüm azalmıştı beyfendide oyuna çevirmeye başlamıştı
annemde kaldım 3 gün göğsüme bant yapıştırdım gece kalkınca almamaya çalıştım öyle öyle unuttu ikimizinde gece uykuları düzeldi çok şükür

Canim kabakları küp kup dogruyorum 1 yemek kaşığı yagda kavuruyorum piştikten sonra yumurta kırıyorum.. bugunde soganla kavurdum.. kahvaltida ekmeksiz tuketiyorum..
bende bugün kabaklı çorba deniyorum canım bakalım hayırlısı

Evet bir kaç hafta böyle oldu. Haftaya okullar açılacak tekrar eski düzene geçerim o zaman. Tr den 2 saat gerideyiz aslında onun da etkisi var. Yorumları yazdığımda uyumuş oluyo çoğu arkadaş

günaydın dünkü menüm biraz çok olabilir
10:00 sabah 1 yumurta 4 domates 2 dilim peynir 6 zeytin
13:00 arkadaşların ısrarıyla öğle yemeği 5 kaşık et sote yarım kase yoğurt

16:00 gibi 5 badem 10-15 adet yer fıstığı 2 hurma
19:00 4 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık tavuk 2 servis kaşığı acebek (börülce) bol salata
bu kadar
bol su (benim vazgeçilmezim)
tam spor yapmaya başladım dans ediyordum ısınmaya başlamıştım yeminle elektrik kesildi( elektrik kesilince aile sohbetleri başlar mum ışığında kitap okumaya çalışırız oğlumla öyle kaldı yani spor)
sabah tartıldım sabitim bu 2 günü güzel değerlendirecem

Biraz az gibi görünüyor ama doyduysan bence sorun yok .

Bence güzel, şu anki kilon için iyi, ileride belki akşamları karbonhidrat i azaltabilirsin.

Shake den sonra dikkat et, normalden fazla yeme eğilimi olabilir.

Ne güzel, ben de eşime set aldım geçen sene ama zaman bulup başlayamadı henüz.
Menüm
Sabah
Limonlu su filtre kahve
Kahvaltı 2 yumurta peynir domates
Öğle
Yoğurtlu kabak hindi füme
Ara
Gün kurusu ceviz
Aksam
5 6 tavuk kanadı 2 kaşık makarna
Su 3 litre
Spor yok

Güzel

Yediklerin güzel saatler biraz kayık gibi ama zaten akşam hafif yemişsin

Gunaydin

Öksürük de başladı bende umarım bu hastalığın geçiyor olduğunun habercisidir. Bugün çorbayla geçecek sanırım, gideyim de bir mercimek çorbası yapayım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…