- 19 Ekim 2018
- 923
- 1.189
- 63
- 31
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.521
O kadar tok tutuyo yani çok iyiymiş :)Bugün de cok acikmadim akşam sadece yesil mercimekli yogurt yedim sadece
Aynenn valla :)O kadar tok tutuyo yani çok iyiymiş :)
Böyle destek görmek çok mutlu etti beni gerçekten. İnşallah herşey yoluna girecek canım. Çok teşekkür ederimMerhaba arkadasim:) cogunuzu tanimiyorum malum yeniyim aranizda. Tabi senide tanimiyorum ama üzüldüm senin icin. Diyet yap demiyorum tabi. Üzüldüğün şeyleri paylasabilirsin. Keske elimden birsey gelse. Umarim hersy bir an once yoluna girer.
Ne demek canım ihtiyacın olursa her zaman burdayimBöyle destek görmek çok mutlu etti beni gerçekten. İnşallah herşey yoluna girecek canım. Çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun canım ya ben maske takardim Emzirirken hasta olunca olmadı bi dene sende kuzuma iyi gelirsin kuzuma sana:)Selamlar
Benim boğaz ağrısına burun akıntısı da eklendi maalesef. Bugün iyileşme çabası ile geçti emzirirken hasta olmak ne zormuş. Ufaklık sanırım diş çıkarıyor fazladan temas kucak istiyor ama ona da bulaşır diye kucağıma alamıyorum, yavrum gözümün içine bakıyor oni seveyim diye.. Akşam babası uyuttu. Yediklerimi daha çok eşim yedirdi diyebilirim. Halsizlik olunca enerji ve vitamin olsun diye meyveye yüklendi.
Uyanınca: 1 tatlı kaşığı mesir macunu, limonlu bitki çayı
Sabah: yulaf ezmesi 30gr, 100 ml yağsız süt, 4 badem, 1 muz
Ara: 1 kuru incir, bitki çayı
Öğle: 2 ince dilim yulaf ekmeği (30ar gram) arasında hindi füme, ceviz ve yeşillik
Ara: 1 portakal, 1 mandalina, bitki çayı
Akşam: 1 kase domates çorbası
Su: 1.5 litre
Spor: 7835 adım tempolu yürüyüş
Normalde gündüz uykusunu dışarıda alışmıştı geçen hafta evde uyumayı öğretelim dedik ama yanlış zamanlama, dişten dolayı zorlanıyor. Bebeği gündüz uyutabilmek icin mecburen yürüyüşe çıktım.
Canım ben 20 aylıkken sütten kesmistim ilaçlı Mr için 2 yaş bitene kadar emzirip derim birde çalışıyordum hep o yüzden çoğu konuda çekingen benim kuzum bu sene calismama sebebim bu aslında ben yaninda olunca nasıl güveni geldi herseye kuzumun nasıl kendini buldu anlatamam o yüzden 3 yaşına şarkı aslında hazır olursa belli eder zaten.Benim oğlum da mayıs dogumlu :) 2 yaş var aralarında demek. Bu mayısta 24 ay dolacak. O zaman belki de daha erken bilemiyorum, zaten emme işini de kesecek gibi değiliz henüz
Çok karbonhidratlı bir menü gerçekten de. Bi 30 puan daha spor yap sen :)ayvacicegi
Az bı tereyağında rendelenmiş kabakları kavuruyorum patates de ekleyebilirsin ama ben eklemesini üstüne de yumurtayı çırp dök :))
Geldiim telde arıza vardı birkaç gün giremedim artık buradayim :))) kabaklı yumurtayı da bana sordun sandım bildirime tıklayınca oraya attı niyeyse ,,:))
Bunu da yazarken tel kapandı o yüzden yarım kaldıyumurta
Ah ilk yıllar nasıl da önemli işte her şeyden etkileniyor yavrularCanım ben 20 aylıkken sütten kesmistim ilaçlı Mr için 2 yaş bitene kadar emzirip derim birde çalışıyordum hep o yüzden çoğu konuda çekingen benim kuzum bu sene calismama sebebim bu aslında ben yaninda olunca nasıl güveni geldi herseye kuzumun nasıl kendini buldu anlatamam o yüzden 3 yaşına şarkı aslında hazır olursa belli eder zaten.
İkizler mi senin pasan da :)
Sen de mi uyuyamadın bu saatte? :) genelde baya geç kahvaltı yapıyorsun gördüğüm kadarıylaSelamlar bugünkü menüm
Saat 14.00 ___2 haşlanmış yumurta, avakado, peynir, 4 zeytin , 1 kaşık tahinli pekmez,1 dilim ekmek, çay
Ara: bir avuç kabuklu yer fıstığı, yarım portakal
21.30. Salata
Ara: çay
Su : 2litre
Spor: yok
17 aylıktı canım artık normal yeme düzeni vardı ben çalışıyordum sütüm azalmıştı beyfendide oyuna çevirmeye başlamıştıKesinlikle katılıyorum ben çocuğa zorla hiçbir şey yaptırılmaması taraftarıyım. Sadece bi düsünce benimki, 2 yaşını da geçmiş olacak acaba bırakabilir miyiz bezi diye? Ufak bi deneyeyim diyorum, eğer hazır olmadığını hissedersem kesinlikle devam etmem..
Memeyi ne zaman ve nasıl bıraktı peki? Açıkçası ben onda da 2 yaşında keseceğim gibi katı kurallı değilim. Kendi akışına bırakmak istiyorum o süreci de.. Seninkini merak ettim o sebeple :)
bende bugün kabaklı çorba deniyorum canım bakalım hayırlısıCanim kabakları küp kup dogruyorum 1 yemek kaşığı yagda kavuruyorum piştikten sonra yumurta kırıyorum.. bugunde soganla kavurdum.. kahvaltida ekmeksiz tuketiyorum..
Evet bir kaç hafta böyle oldu. Haftaya okullar açılacak tekrar eski düzene geçerim o zaman. Tr den 2 saat gerideyiz aslında onun da etkisi var. Yorumları yazdığımda uyumuş oluyo çoğu arkadaşAh ilk yıllar nasıl da önemli işte her şeyden etkileniyor yavrulartelafi etmenize çok sevindim :) çok dert etmiyorum ben de zaten, su akar yolunu bulur misali ama önümde tecrübe olunca fikir almak istedim :)
Benim oğlus boğa burcu, 13 mayıs :)
Sen de mi uyuyamadın bu saatte? :) genelde baya geç kahvaltı yapıyorsun gördüğüm kadarıyla
Sabah
Soğanlı kabakli omlet
2 ince peynir 1 avuç kadar kabuklu fındık
Aralarda
Kahve a avuç çekirdek
Akşam
1 kase yogurdun içine
Ne kadar koydum bilmiyorum ama haşlanmış yesil mercimek koyup yedim..
Spor yok
Su 2 litre
Hayirli aksamlar arkadaslar bugun ku menum:
Sabah: bir kase kaymakli yogurt menemen yumurtsiz iki dilim ekmek
Aksam: bir tabak ispanak yemegi bir kase yogurdun icine 4 kasik makarna koydum yedim 1 bardak ayran
Ara: yarim portakal
Su 2.5 litre
Spor: 3500 adim yürüyüş 30 dakika lesliemorordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1.5 yumurta ( benim minnoş yarısını yemedi de :))
1 dilim kaşar
3 çerı domates
1 biber
yarım salatalık
6 zeytin
4 kepekli etimek ( ekmeğim yoktu shake içince malum)
Ara
1 portakal
Öğle
1 kase sebzeli brokoli sote
3 kasık yoğurt
5 adet bulgur köftesi
Ara
5 6 parça haşlanmış et ( Komsudaydim koktu diye ikram etti)
6 fındık
Akşam
1 tabak firinda tavuk
Patlıcan biber kozlemesi salata olarak 3 kasık
3 kasık yoğurt
3.5 litre sumorordek parkbyull
Spor
400 adim stepper
30 dk bölgeselayvacicegi
morordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah:yarım avakado
Ezine
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
Yarım dilim tambugday
Ara kahve
Az bişey kuruyemiş
Aksam:1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık
1 dlm tambugday
Ara kuruyemiş 1 avuç
Kahve
Su 2lt
morordek spor kalma sebebi resim yapıcam dedim ya 2 gundur karakalem calisiyorum (herseyi oğlum el koysam da:)
Kafa olarak kesinlikle kendime geliyorum
Az ruhum beslen sin dimi:)
Menüm
Sabah
Limonlu su filtre kahve
Kahvaltı 2 yumurta peynir domates
Öğle
Yoğurtlu kabak hindi füme
Ara
Gün kurusu ceviz
Aksam
5 6 tavuk kanadı 2 kaşık makarna
Su 3 litre
Spor yok
Selamlar bugünkü menüm
Saat 14.00 ___2 haşlanmış yumurta, avakado, peynir, 4 zeytin , 1 kaşık tahinli pekmez,1 dilim ekmek, çay
Ara: bir avuç kabuklu yer fıstığı, yarım portakal
21.30. Salata
Ara: çay
Su : 2litre
Spor: yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?