- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.541
Güzel sadece aksamki pirinc pilavı olmayabilirmiş kilo verme çabalarını baltalayabilir.günaydın dünkü menüm biraz çok olabilir
10:00 sabah 1 yumurta 4 domates 2 dilim peynir 6 zeytin
13:00 arkadaşların ısrarıyla öğle yemeği 5 kaşık et sote yarım kase yoğurt
16:00 gibi 5 badem 10-15 adet yer fıstığı 2 hurma
19:00 4 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık tavuk 2 servis kaşığı acebek (börülce) bol salata
bu kadar
bol su (benim vazgeçilmezim)
tam spor yapmaya başladım dans ediyordum ısınmaya başlamıştım yeminle elektrik kesildi( elektrik kesilince aile sohbetleri başlar mum ışığında kitap okumaya çalışırız oğlumla öyle kaldı yani spor)
sabah tartıldım sabitim bu 2 günü güzel değerlendirecem
Varsa tavuk suyu veya kemik suyuda ekle istersen geçmiş olsunGunaydin
Öksürük de başladı bende umarım bu hastalığın geçiyor olduğunun habercisidir. Bugün çorbayla geçecek sanırım, gideyim de bir mercimek çorbası yapayım...
Maalesef yok, hayatımda hiç et sulu yemek yapmadım, sadece basit yemekler bilirim. Kemik olsa ilik iyiymiş herhalde ama o da yok..Varsa tavuk suyu veya kemik suyuda ekle istersen geçmiş olsun
Genel olarak saatler güzel ama 21.00de kalorili içecek yerine bitki çayı (mesela papatya çayı hem uyku öncesi rahatlatir) mi tercih etsen. O saatte bos yere kalori alma
Aa sen yurt dışında mıydın? Saat farkı da etkiler tabi biraz :)Evet bir kaç hafta böyle oldu. Haftaya okullar açılacak tekrar eski düzene geçerim o zaman. Tr den 2 saat gerideyiz aslında onun da etkisi var. Yorumları yazdığımda uyumuş oluyo çoğu arkadaş
Geçmiş olsun dememiştim galiba dilerim iyileşirsin bir an önceGunaydin
Öksürük de başladı bende umarım bu hastalığın geçiyor olduğunun habercisidir. Bugün çorbayla geçecek sanırım, gideyim de bir mercimek çorbası yapayım...
Hazır satılıyordur belki marketlerde. Tr'de bile artık güvenilir, katkısız kemik suları var, orada da bulabilirsin belki. Normal su ile karıştırıp yapabilirsin eğer tadı değişik gelmez dersen.Maalesef yok, hayatımda hiç et sulu yemek yapmadım, sadece basit yemekler bilirim. Kemik olsa ilik iyiymiş herhalde ama o da yok..
Doydum ya bencede sıkıntı yok.. bugün de arkadaşa gideceğiz evde biraz yeşil mercimek yogurt yesem gitsem iyi olacak.. yoksahamur işine dayanabilirim..Biraz az gibi görünüyor ama doyduysan bence sorun yok.
Bence güzel, şu anki kilon için iyi, ileride belki akşamları karbonhidrat i azaltabilirsin.
Shake den sonra dikkat et, normalden fazla yeme eğilimi olabilir.
Ne güzel, ben de eşime set aldım geçen sene ama zaman bulup başlayamadı henüz.
Güzel
Yediklerin güzel saatler biraz kayık gibi ama zaten akşam hafif yemişsin
Hoşgeldin tatlim :)Sabah
Limonlu su
Kahve
2 yumurta peynir domates
Geldiim telde arıza vardı birkaç gün giremedim artık buradayim :))) kabaklı yumurtayı da bana sordun sandım bildirime tıklayınca oraya attı niyeyse ,,:))
geçmiş olsun canımGunaydin
Cok sevindim ilk defa menumu begendinBiraz az gibi görünüyor ama doyduysan bence sorun yok.
Bence güzel, şu anki kilon için iyi, ileride belki akşamları karbonhidrat i azaltabilirsin.
Shake den sonra dikkat et, normalden fazla yeme eğilimi olabilir.
Ne güzel, ben de eşime set aldım geçen sene ama zaman bulup başlayamadı henüz.
Güzel
Yediklerin güzel saatler biraz kayık gibi ama zaten akşam hafif yemişsin
o son ara salep olmamış onun dışında fena değil
ekmeklerin hariç senin menüler bana çok yakınmorordek parkbyull ayvacicegi
Menüm
Limonlu su
Kahve
Sabah:yarım avakado
Ezine
1 haşlanmış yumurta
Yarım domates yarım salatalık
5 zeytin
Yarım dilim tambugday
Ara kahve
Az bişey kuruyemiş
Aksam:1 tabak kuru fasulye
1 kase cacık
1 dlm tambugday
Ara kuruyemiş 1 avuç
Kahve
Su 2lt
morordek spor kalma sebebi resim yapıcam dedim ya 2 gundur karakalem calisiyorum (herseyi oğlum el koysam da:)
Kafa olarak kesinlikle kendime geliyorum
Az ruhum beslen sin dimi:)
Parkbyull dikkat ettimde bu menumu hic yorumlamiyorsun acaba cok.mu kotu ondan miekmeklerin hariç senin menüler bana çok yakın
nurumcanım bana kızma ama senin bu menüyü okuyunca benim midem yoruldu sanki durmadan yemek yiyormuşçasına bir menü hatta öyle de sanki neredeyse 2şer 3 er saat ara ile sofra kurulmuş...bir de 4 etimek çok fazla değil mi ...her biri birer dilim kurutulmuş ekmek nitekim..ya da o haşlanmış etleri yedin neden fındık yedin üstüne,Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
1.5 yumurta ( benim minnoş yarısını yemedi de :))
1 dilim kaşar
3 çerı domates
1 biber
yarım salatalık
6 zeytin
4 kepekli etimek ( ekmeğim yoktu shake içince malum)
Ara
1 portakal
Öğle
1 kase sebzeli brokoli sote
3 kasık yoğurt
5 adet bulgur köftesi
Ara
5 6 parça haşlanmış et ( Komsudaydim koktu diye ikram etti)
6 fındık
Akşam
1 tabak firinda tavuk
Patlıcan biber kozlemesi salata olarak 3 kasık
3 kasık yoğurt
3.5 litre sumorordek parkbyull
Spor
400 adim stepper
30 dk bölgeselayvacicegi
hayır canım menülerini beğeniyorum yorum yapacak bir sebep kalmıyor benim açımdan yanlış anlama lütfen.hatta benim kendi menülerime genelde yakın senin menüler yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki tek fark senin yediğin o bir dilim ekmek kimseye de ekmeği bırak diyemem ömür boyu,arada dayanamayıp kesin şu ekmekleri diyorum gerçiParkbyull dikkat ettimde bu menumu hic yorumlamiyorsun acaba cok.mu kotu ondan mi
hasta olan herkese çok çok geçmiş olsun ,Rabbim şifa versin havalar çok dengesiz ruh hastası gibiBu arda gecmis olsun canimayvacicegi bende kotuyum geceden bakalim insaallah cabuk atlatirim
Amin canım benim, çok sağol.Ne demek canım ihtiyacın olursa her zaman burdayimpaylaşabilirsin benimle. Dualarımdasin Rabbim selamete cikarsin en kısa zamanda insaallah
Bence kimse küsmez sahsen ben seviyorum her konuda hatalarımı biri soylesin. Sevindim bende cok kotude ondan yazmiyorsun diye düşünmüştüm. Ekmek sadece sabah tuketiyorum ya esim burda olmadigi icin evde cok eksik var yoksa yumurta olsun sebze olsun olsa belki onuda bırakırım ama iste ekimdekiler le idare ediyorum. Peynir hic sevmiyorum zeytin cok az yiyorum geriye birsey kalmiyor zatenhayır canım menülerini beğeniyorum yorum yapacak bir sebep kalmıyor benim açımdan yanlış anlama lütfen.hatta benim kendi menülerime genelde yakın senin menüler yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki tek fark senin yediğin o bir dilim ekmek kimseye de ekmeği bırak diyemem ömür boyu,arada dayanamayıp kesin şu ekmekleri diyorum gerçi.genelde kendi görüşüme göre kötü olanlara yorum yapıyorum o arkadaşlarımız da kızıyor mu küsüyor mu bilmiyorum gerçi ama tutamıyorum dilimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?