Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Güzel sadece aksamki pirinc pilavı olmayabilirmiş kilo verme çabalarını baltalayabilir.

Gunaydin

Öksürük de başladı bende umarım bu hastalığın geçiyor olduğunun habercisidir. Bugün çorbayla geçecek sanırım, gideyim de bir mercimek çorbası yapayım...
Varsa tavuk suyu veya kemik suyuda ekle istersen geçmiş olsun

Günaydınlar

Evet bir kaç hafta böyle oldu. Haftaya okullar açılacak tekrar eski düzene geçerim o zaman. Tr den 2 saat gerideyiz aslında onun da etkisi var. Yorumları yazdığımda uyumuş oluyo çoğu arkadaş
Aa sen yurt dışında mıydın? Saat farkı da etkiler tabi biraz :)
Gunaydin

Öksürük de başladı bende umarım bu hastalığın geçiyor olduğunun habercisidir. Bugün çorbayla geçecek sanırım, gideyim de bir mercimek çorbası yapayım...
Geçmiş olsun dememiştim galiba dilerim iyileşirsin bir an önce
Maalesef yok, hayatımda hiç et sulu yemek yapmadım, sadece basit yemekler bilirim. Kemik olsa ilik iyiymiş herhalde ama o da yok..
Hazır satılıyordur belki marketlerde. Tr'de bile artık güvenilir, katkısız kemik suları var, orada da bulabilirsin belki. Normal su ile karıştırıp yapabilirsin eğer tadı değişik gelmez dersen.

Doydum ya bencede sıkıntı yok.. bugün de arkadaşa gideceğiz evde biraz yeşil mercimek yogurt yesem gitsem iyi olacak.. yoksahamur işine dayanabilirim..

Cok sevindim ilk defa menumu begendin

ekmeklerin hariç senin menüler bana çok yakın

nurumcanım bana kızma ama senin bu menüyü okuyunca benim midem yoruldu sanki durmadan yemek yiyormuşçasına bir menü hatta öyle de sanki neredeyse 2şer 3 er saat ara ile sofra kurulmuş...bir de 4 etimek çok fazla değil mi ...her biri birer dilim kurutulmuş ekmek nitekim..ya da o haşlanmış etleri yedin neden fındık yedin üstüne,

menüler her biri kendi başında buı arada çok iyiler bak buna yorum yapmıyorum..ama bu sistemle midene dinlenmek için hiç fırsat tanımadığını düşünüyorum

Parkbyull dikkat ettimde bu menumu hic yorumlamiyorsun acaba cok.mu kotu ondan mi
hayır canım menülerini beğeniyorum yorum yapacak bir sebep kalmıyor benim açımdan yanlış anlama lütfen.hatta benim kendi menülerime genelde yakın senin menüler yanlış hatırlamıyorsam aramızdaki tek fark senin yediğin o bir dilim ekmek kimseye de ekmeği bırak diyemem ömür boyu,arada dayanamayıp kesin şu ekmekleri diyorum gerçi.genelde kendi görüşüme göre kötü olanlara yorum yapıyorum o arkadaşlarımız da kızıyor mu küsüyor mu bilmiyorum gerçi ama tutamıyorum dilimi

Bence kimse küsmez sahsen ben seviyorum her konuda hatalarımı biri soylesin. Sevindim bende cok kotude ondan yazmiyorsun diye düşünmüştüm. Ekmek sadece sabah tuketiyorum ya esim burda olmadigi icin evde cok eksik var yoksa yumurta olsun sebze olsun olsa belki onuda bırakırım ama iste ekimdekiler le idare ediyorum. Peynir hic sevmiyorum zeytin cok az yiyorum geriye birsey kalmiyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…