Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yok canım ne küsmesi bunun için gelmedikmi buraya başkası eleştirice daha etkili oluyo yoksa kendi kendimize de kilo verirdik gerekli bahaneleri sunuyoruz zaten kaçırınca

Telafi edebildigimce ediyorum da fi ci pi yi okuduğumda çok yer etti bende. Çocukken yaşanılan bütün tramvalar bir tohum olurmuş insanda büyüyünce filizlenir psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkarmış.
Deneyimim yada fikrim olan şeylerde yardimci olabilirsem ne mutlu.
Bizimde 28 Mayıs canım ikizler i oglumla tanıyorum en yakın arkadaşım boğa ama çok güçlü oluyorlar ve empati yeteneklerine çok fazla bogalarin:)
Bende malzemelerimi geçen sene almistim:) bi neden arıyoruz ya kendimize nedenini bulsun başlar mutlaka:)
ekmeklerin hariç senin menüler bana çok yakın
Ekmek yemek psikolojik bence:) doyuruyoruz aslinda:) senin başardıklarını yarısını basarsam off özgüven patlaması yaşarım ya:)

çeşitli yemişte ondan çok görünüyo 3 ana 2 ara yapmış benim gibi hatta ben bi ara daha fazla yapıyorum erken kahvaltıdan dolayı,kilosuna göre iyi bence ben beğendim parkbyull sen ekmeği nasıl bıraktın karatayla mı

canım inan bana iki sene evvel bende senin gibi düşünüyordum bebekliğimden beri boğum boğum et topalağı gibi bir çocuktum genç kızlık nedir bilmiyorum pazarda anneme seslendiğimde ayıplandığımı bilirim şuna bak yarım dünya gibi gencecik kıza anne diyor diyen bile çıktı karşıma orta okul yıllarımda lisede ayı diye seslenenlerden kırılan özgüvenimi bilirim 22 yaşında bir memurken xxxl giydiğim bulamadığım kıyafetleri bilirim artık kabullenmiştim ben kilo asla veremem diye benim kemiklerim iri ben şişman bir insanım ömür boyu diyet yaparsam sadece kilo almamı yavaşlatabilirim ama asla kilo veremem bu benim beynimde yankılanır dururdu hep ..gözüm çok açtı kendi önümde dolu dolu yemek varken milletin yemeğine salça olurdum aklım fikrim zikrim yemekti inan bana..bunu ben başardıysam hemde bu kadar psikolojik sıkıntıya rağmen eminim sizler daha iyisini başarırsınız ..

zaten menüsel olarak değil sadece beni çok yordu ama sanırım benim beslenme alışkanlığımdan kaynaklanıyor..
ekmeksiz duramazdım ben halen bazen için için istiyorum ama kendimi frenliyorum ..
öncelikle yemeklerim bollaştı ekmek gitti hayatımdan kuruyemişlerin ve yumurtanın tok tutucu özelliğini keşfettim muza ve fıstığa biraz ağırlık verdim derken ekmek hayatımdan %95 çıktı yemekler azaldı..
şimdi asıl bombaya gelelim bu haftadan sonra glutensiz beslenmeye başlayacağım alt yapıyı hazırlıyorum o zaman bakalım neler yaşayacağım kendi ekmek tariflerimle gelebilirim ..
bir ara karatayın opsi ekmeğini falan yaptım bana uymadı yumurta akıyla yapılan,ama mercimekten yapılan börek beni mest etmişti..

böyle ufak tefek tarifler paylaşarak isterseniz sizi ekmekten uzaklaştırabilirim..

geçmiş olsun canım
Sağol canım :)

Cok sevindim ilk defa menumu begendin
Ela'cim senin boyun bana yakın, kilon da çok fazla degil. O nedenle doğru şeyleri yemen lazım. Ben 2017de bebek sahibi olmaya karar verince stresli işimi biraktim, başka bir işe. kilom 65e dayanmıştı. Diyetle sporla iki ayda 59a indim, amac 55 olunca hamile kalmakti ama ilk denemeden olmaz diye deneyince 59la hamile kaldim. 71le dogum yaptim dogum sonrasi 1.ayda 57e inmiştim. Ama sonra emzirmeye ragmen kilo almaya basladim. Miktar olarak cok fazla da yemiyordum ama yanlis seyleri yiyince kilo oluyor. Bu kilolarda bu boyla maalesef karbonhidrat dikkat etmeyince kilo oluyor amacım ac kalmadan kilo vermene yardımcı olmak.
Bu arda gecmis olsun canim ayvacicegi bende kotuyum geceden bakalim insaallah cabuk atlatirim

Aman dikkat, ben şimdi sauna terledim, üstüne dinleneyim bebek uyanana kadar. Umarım geçer çabucak.

Sevmek, sevememek işini birakip menüne peynir ekle bence, zamanla bir bakmışsın çok seviyorsun. Beyin aynı şeyleri yedikçe onlara alışıyor ki sağlıklı şeylerse bedenin de istemey başlar.

Ben burada yüzde 100 yulaf ekmeği alıyorum bazen hem kucuk parca yetiyor hem de proteinve lif yuksek.

ben hepsini kesiyorum net parça bile ağzıma almayı düşünmüyorum artık bir de böyle katı bir diyet deneyeyim benimkisi sağlık sebebiyle ne de olsa

Senin boyun kacti bide yaşın. Biliyormusun bende ilk evlendigimde 49 kiloydum. Ilk çocuğum oldu yine zayiftim hamilelikte cok az aldim lahusayken beni gormeye gelenler 2 aylik yoktu daha bebegim herkes bu cocugu sen dogurmadin galiba cok zayifsin diyorlardi. O zaman tartim yoktu tabi bilmiyorum kac kiloydum. Bebegimi cok az emzirdim bir kac ay sutten acmak zorunda kaldim. Sonra ustune bide spiral takinca oda kilo yapiyormus bazi insanlarda. Ben birden kilo almaya basladim. Ilk tarti aldigim da 68 olmuştum. Sonra ikinci cocuga karar verince kilo vereyim biraz dedim.

Ama 66 kilo ile hamile kaldim 11 kilo aldim toplam emzirirken ekmege dikkat simdiki kadar olmasada 65 kilo ya dustum. Simdi artik bebegimi emzirmiyorum en son 62 yi görmüştüm ve tekrar hop 68 oldum( stres yaptikca yiyorum maalesef doymak bilmedim) ve suan vermek istiyorum hedefim 58 olmak en az bakalim

Maasallah canim cok vermissin. Diyetle mi verdin hepsini ve ne kadar surede verdin. kac kilo olmak istiyorsun simdi
totalde iki senede verdim bana kalsa şimdi bu kiloya indiğimi görebildiğim için 58 ide görmek istiyorum 60-63 arası sabitlenmek istiyorum daha doğrusu fakat şu an midemde ciddi bir rahatsızlıkla uğraşıyorum kontrole alma aşamasındayım bir de bu aralar beni çok yoran sinüzit var yüzümü mengene ile sıkıyorlar bu sebeple izinliyim grupta bir süre kilomu rolantiye aldım

Anladim canim maasallah azmine. Miden icin gecen okumustum hatta sanada yazmıştım benimde mide rahatsizligi var ve sanki gittikce kotuye gidiyor ama ben inan doktora bile gitmek istemiyorum. Ne olur böyle bende bilmiyorum

Etimek kalori olarak diğer ekmeğin yarişi değerinde . Bende o yüzden 4 tane yedim çok acikmamak adına. Kendi adına haklı olabilirsin ama en kısa zamanda düzene oturacak ki zaten 6 öğün beslenmede böyle değil mi

Iyiyim bende çok şükür canim.. duzenli yazsan diyete de uymuş olursun.. paketli gıda yeme işini birakaildin mi..

Olur paylaş tabi ben geçen gün sormuştum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…