Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hanımlar aradığımı bulmanın kolay bi yolu varmı sayfa sayfamı bakıcam hep hedefleri arıyodum mesela ama bu başka bi yazıda olabilirdi atmayın yani

Benim boy 1.56, yaş 33

Ben dw fatsecret kullanıyorum o da güzel, gerçi 1-2haftadir yazamadım, başlayayım yeniden.

Selam arkadaşlar, bugün erken davranayım

saat 10:00___ 1.5 dilim ekmek. yarısına nutella diğer yarısına fıstık ezmesi sürmüştüm. 1 bardak sütlü kahve

Ara : 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, ceyrek dilim ekmek( çok küçük 2 lokma ) Ara tek seferde değildi.

Saat 16:00 3 kaşık sebzeli makarna, 1 küçük porsiyon yoğurtlu yeşil fasulye kavurması.

19:40. Sütlü kahve içeceğim.
Saat 23:00 de bişey yemem lazım ilaç almak için.

Bugün binbakteriden dolayı antibiyotik tedavisine başladım. 3 farklı ilaç içiyorum. 1 tanesinden her seferde 2 tablet. Gün boyu mide bulantısı ve reflü yapıyor. Sürekli küçük lokmalar halinde bişeyler alma ihtiyacı hissediyorum buyüzden. İlaclar 1 haftaya bitecek. İnşallah bu yan etkiler o kadar sürmez çünkü sık sık bişeyler yemeyince ciddi mide problemi oluşturuyor

Iyiyim bende çok şükür canim.. duzenli yazsan diyete de uymuş olursun.. paketli gıda yeme işini birakaildin mi..
Kesinlikle ya düzenli yazmak kendine çeki düzen vermeyi sağlıyor Mart ayından itibaren yazayım inşallah:) Cuma da bildirim yapayım
Genel olarak azalttım paketli gıdayı ama sıfır olmuyır maalesef, mart ayı için sıfır paketli gıda hedefimlpydum kendime kilo verdikçe de bir ödül hakkım olsun dedim Mart sonuna hedef kiloma inmek istiyorum. Kışın çok gözüme batmıyor ya yazın inçe giyiyince göbek çok belli oluyor ya bölgesel egzersiz ve Leslie de yapmak istiyorum sıklaşmak için. Oğlun nasıl? Resmen çocuk oldular ya 1,5yaşta onu hissediyorum. Biraz tuttırmaları nedensiz ağlamaları başladı kızımın 2 yaşa yaklaştığının habercileri bunlar :) nasıl oyunlar oynuyorsunuz bu aralar

Kahvaltı: peynirli yumurta, 1yk bal kaymak, 4zeytin sütlü şekersiz kahve
Öğle: tarhana çorbası 4kaşık etli bezelye 3kaşık pirinç pilavı yoğurt
Ara: rezene çayı
Akşam: fırın levrek salata 2parça kabak tatlısı
Ara:1 avuç kabak çekirdeği
Bugün reglimin ilk günü spor yapamadım
Su 1,5 lt

Bugun yine meyve agirlikli oldu, esim hasta oldugum icin biraz zorluyor. Burnum felaket akiyor, bebege bulastirmayayim diye tulbentle geziyorum. Sauna yaptim, herhalde toplamda 3-4 litre su icmisimdir, bir yandan da bitki caylari vb. Bu hafta insallah kilo almam :S

Mesir macununu sevmem ama esim yediriyor iyileseyim diye, en buyuk korkumuz bebegi hasta etmek. Ona gecmeden iyilessem hemen...

uyaninca: 1 tatli kasigi mesir macunu, bitki cayi
sabah: 35 gr yulaf ezmesi, 100ml sut, 3 badem, 1 yk cokelek, 1 muz
ara: 1 portakal, 1 mandalina, bitki cayi
Ogle: 1 kase (2 kepce) bol limonlu mercimek corbasi
ara: 1 elma, 1 kase yogurt (200gr)
Aksam: 3 kofte (110 gr), 1 yk kahvaltilik salca

Su: >3litre
spor:5072 adim tempolu yuruyus

Guzel ama beni etiketleyebilir misin yoksa bulamiyorum bunlari, tablo icin...

etiket rica ediyorum, tabloyu ancak bilgisayar basina gecince doldurabiliyorum, sonradan bulabilmek icin etiket ise yariyor..

Ben onun kitaplarını okumadım da meşhur dizisini izledim, baya psikopattı adam :)
Çocukluk travmaları ile ilgili ayrı bir kitaba başladım ben dün. Çocuk olduktan sonra böyle şeylere ilgim arttı. Evet travmalar iyileştirilmezse maalesef kötü sonuçlar doğurabiliyor ileride. Neyse o konu derya deniz zaten konuş konuş bitmez :) zaman zaman tecrübeli annelerin görüşlerine ihtiyaç oluyor illa ki :) ama her cocuk ayrı bir dünya.
Boğalar bir de boğazına düşkün oluyor diye okumuştum, bizim çocuğun da maşallahı var :) keyfine ve boğazına düşkün gibi şimdilik ileride ne olur bilemem tabi :) ikizler'i ben de çok bilmiyorum cevremde pek yok.
Hanımlar aradığımı bulmanın kolay bi yolu varmı sayfa sayfamı bakıcam hep hedefleri arıyodum mesela ama bu başka bi yazıda olabilirdi atmayın yani
Sağ üstte arama kısmına 1 mart hedefleri diye yazarsan ve sadece bu konuda ara seçeneğini isaretlersen benim mesajı kolaylıkla bulursun diye düşünüyorum, şahsen ben hep öyle yapıyorum :) az sonra bulup paylaşayım yeniden hedef listesini
Menü cidden çok garip olmuş. Ceza yazayım diyeceğim nutella için ama zaten başka bir sey yememissin. Neyse hastalığına verip görmezden geliyorum. Çok geçmiş olsun

Etiket rica ediyorum

etiket :)

1 Mart Hedefleri
BeyazOrkidem : 59
ayvacicegi : 52,2
A Asmii : 74,8 --> Asmiicim 4 hafta önce bu kilodaymışsın. Hatırlarsan bir hafta müthiş artı gelmiştin ve hala 4 hafta önceki kilona inememişsin. Artık biraz daha dikkat etmenin vakti gelmedi mi sence de?
kardelelen321 : 77,5
N Nurumcan94 : 93,8
Hmavidag : 64,9
@leyl-i-fer : 81,2
E elacicegim23 : 66,2
@Pain Killer : 61,6
B bluuee : 64
A Ahsen59 : 100
@uhs : 65,7
S_A : 92,5
parkbyull : sana hedef koymuyorum canım önce sağlık :) korusan yeter

Sen normalde pek su içemiyordun ya saunaya git bari

Merhabalar,

Tablomuzu paylasayim. Oncelikle bu hafta menu bildirimleri cok iyi, pek cok arkadas firesiz bildirim yapmis, tebrikler

Genel olarak menu bildirimlerinde beni etiketlerseniz memnun olurum.

5. TAKIM HAFTALIK TAKiP TABLOSU
Üye AdıCumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembeCeza
BeyazOrkidem - - - - - - - -
ayvacicegi +51 + + +111 + +50 - -
A Asmii +230 +180 +60 +240 + - - -
kardelelen321 - - - - - + - -
N Nurumcan94 +75 +54 + - +79 - - -30
Hmavidag + + + + + - - -
Leyl-i-fer + +22.5 +75 +48 +90 - - -
E elacicegim23 +15 + + +60 +110 - - -
Pain Killer + +45 +40 +30 + + - -30
B bluuee +45 + +60 + + - - -
A Ahsen59 ++ - - + - - -
@uhs + + + + + - - -
S_A - - - - - - - -
parkbyull - - - - - - - -

Eline sağlık

Hasta halimle, verdigimiz egitim bosa gitmesin diye bebegi yataginda uyuttum. Tabi tam uykuya dalacakken arada benim aksirmalarima uyandi yavrum. Neyseki 25 dk sonra uyuyabildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…