- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.581
Benim boy 1.56, yaş 33Senin boyun kacti bide yaşın. Biliyormusun bende ilk evlendigimde 49 kiloydum. Ilk çocuğum oldu yine zayiftim hamilelikte cok az aldim lahusayken beni gormeye gelenler 2 aylik yoktu daha bebegim herkes bu cocugu sen dogurmadin galiba cok zayifsin diyorlardi. O zaman tartim yoktu tabi bilmiyorum kac kiloydum. Bebegimi cok az emzirdim bir kac ay sutten acmak zorunda kaldim. Sonra ustune bide spiral takinca oda kilo yapiyormus bazi insanlarda. Ben birden kilo almaya basladim. Ilk tarti aldigim da 68 olmuştum. Sonra ikinci cocuga karar verince kilo vereyim biraz dedim.
Ama 66 kilo ile hamile kaldim 11 kilo aldim toplam emzirirken ekmege dikkat simdiki kadar olmasada 65 kilo ya dustum. Simdi artik bebegimi emzirmiyorum en son 62 yi görmüştüm ve tekrar hop 68 oldum( stres yaptikca yiyorum maalesef doymak bilmedim) ve suan vermek istiyorum hedefim 58 olmak en az bakalim
Ben dw fatsecret kullanıyorum o da güzel, gerçi 1-2haftadir yazamadım, başlayayım yeniden.merhaba canım akşamları menü yazmayı unutuyroum hep ya o yüzden yazmamaya başlamıştım, bugün fit 365 diye bir program yükledim telefonuma kalori sayınca daha dikkat ederim diye düşünüyorum. sen nasılsın nasıl gidiyor hayat
Kesinlikle ya düzenli yazmak kendine çeki düzen vermeyi sağlıyor Mart ayından itibaren yazayım inşallah:) Cuma da bildirim yapayımIyiyim bende çok şükür canim.. duzenli yazsan diyete de uymuş olursun.. paketli gıda yeme işini birakaildin mi..
İyi oluyor ya yazmak yerken dikkat etmeye başlıyor insan hem de yağ kh protein oranları gözüküyorBen dw fatsecret kullanıyorum o da güzel, gerçi 1-2haftadir yazamadım, başlayayım yeniden.
Guzel ama beni etiketleyebilir misin yoksa bulamiyorum bunlari, tablo icin...Selamlar bugünkü menüm
Saat 14.00 ___2 haşlanmış yumurta, avakado, peynir, 4 zeytin , 1 kaşık tahinli pekmez,1 dilim ekmek, çay
Ara: bir avuç kabuklu yer fıstığı, yarım portakal
21.30. Salata
Ara: çay
Su : 2litre
Spor: yok
etiket rica ediyorum, tabloyu ancak bilgisayar basina gecince doldurabiliyorum, sonradan bulabilmek icin etiket ise yariyor..Sabah
Soğanlı kabakli omlet
2 ince peynir 1 avuç kadar kabuklu fındık
Aralarda
Kahve a avuç çekirdek
Akşam
1 kase yogurdun içine
Ne kadar koydum bilmiyorum ama haşlanmış yesil mercimek koyup yedim..
Spor yok
Su 2 litre
Ben onun kitaplarını okumadım da meşhur dizisini izledim, baya psikopattı adam :)Telafi edebildigimce ediyorum da fi ci pi yi okuduğumda çok yer etti bende. Çocukken yaşanılan bütün tramvalar bir tohum olurmuş insanda büyüyünce filizlenir psikolojik rahatsızlıklar ortaya çıkarmış.
Deneyimim yada fikrim olan şeylerde yardimci olabilirsem ne mutlu.
Bizimde 28 Mayıs canım ikizler i oglumla tanıyorum en yakın arkadaşım boğa ama çok güçlü oluyorlar ve empati yeteneklerine çok fazla bogalarin:)
Sağ üstte arama kısmına 1 mart hedefleri diye yazarsan ve sadece bu konuda ara seçeneğini isaretlersen benim mesajı kolaylıkla bulursun diye düşünüyorum, şahsen ben hep öyle yapıyorum :) az sonra bulup paylaşayım yeniden hedef listesiniHanımlar aradığımı bulmanın kolay bi yolu varmı sayfa sayfamı bakıcam hep hedefleri arıyodum mesela ama bu başka bi yazıda olabilirdi atmayın yani
Menü cidden çok garip olmuş. Ceza yazayım diyeceğim nutella için ama zaten başka bir sey yememissin. Neyse hastalığına verip görmezden geliyorum. Çok geçmiş olsunSelam arkadaşlar, bugün erken davranayım
saat 10:00___ 1.5 dilim ekmek. yarısına nutella diğer yarısına fıstık ezmesi sürmüştüm. 1 bardak sütlü kahve
Ara : 1 ceviz, 1 tatlı kaşığı tahinli pekmez, ceyrek dilim ekmek( çok küçük 2 lokma ) Ara tek seferde değildi.
Saat 16:00 3 kaşık sebzeli makarna, 1 küçük porsiyon yoğurtlu yeşil fasulye kavurması.
19:40. Sütlü kahve içeceğim.
Saat 23:00 de bişey yemem lazım ilaç almak için.
Bugün binbakteriden dolayı antibiyotik tedavisine başladım. 3 farklı ilaç içiyorum. 1 tanesinden her seferde 2 tablet. Gün boyu mide bulantısı ve reflü yapıyor. Sürekli küçük lokmalar halinde bişeyler alma ihtiyacı hissediyorum buyüzden. İlaclar 1 haftaya bitecek. İnşallah bu yan etkiler o kadar sürmez çünkü sık sık bişeyler yemeyince ciddi mide problemi oluşturuyor
Etiket rica ediyorumKahvalti: 1 bardak kadar süt+ 2-3 kasik yulaf, 3 hurma, 2 galeta
Ara: türk kahvesi+1 porsiyon meyve
Ogle: 3 kofte, 2 dilim ekmek, 3 kaşık yoğurt, doymadım 1 tane de yumurta yedim
Aksam: 4-5 kasik kuru fasülye, 4-5 kaşık firinda karnibahar, yeşillik
Ben unutulanları cevapla diyip seni etiketleyeyim elimden geldiğince. Geçen yapmıştım ama sonra fark etmemişim ben deetiket rica ediyorum, tabloyu ancak bilgisayar basina gecince doldurabiliyorum, sonradan bulabilmek icin etiket ise yariyor..
etiket :)günaydın dünkü menüm biraz çok olabilir
10:00 sabah 1 yumurta 4 domates 2 dilim peynir 6 zeytin
13:00 arkadaşların ısrarıyla öğle yemeği 5 kaşık et sote yarım kase yoğurt
16:00 gibi 5 badem 10-15 adet yer fıstığı 2 hurma
19:00 4 kaşık pirinç pilavı 3 kaşık tavuk 2 servis kaşığı acebek (börülce) bol salata
bu kadar
bol su (benim vazgeçilmezim)
tam spor yapmaya başladım dans ediyordum ısınmaya başlamıştım yeminle elektrik kesildi( elektrik kesilince aile sohbetleri başlar mum ışığında kitap okumaya çalışırız oğlumla öyle kaldı yani spor)
sabah tartıldım sabitim bu 2 günü güzel değerlendirecem
Sen normalde pek su içemiyordun ya saunaya git bariBugun yine meyve agirlikli oldu, esim hasta oldugum icin biraz zorluyor. Burnum felaket akiyor, bebege bulastirmayayim diye tulbentle geziyorum. Sauna yaptim, herhalde toplamda 3-4 litre su icmisimdir, bir yandan da bitki caylari vb. Bu hafta insallah kilo almam :S
Mesir macununu sevmem ama esim yediriyor iyileseyim diye, en buyuk korkumuz bebegi hasta etmek. Ona gecmeden iyilessem hemen...
uyaninca: 1 tatli kasigi mesir macunu, bitki cayi
sabah: 35 gr yulaf ezmesi, 100ml sut, 3 badem, 1 yk cokelek, 1 muz
ara: 1 portakal, 1 mandalina, bitki cayi
Ogle: 1 kase (2 kepce) bol limonlu mercimek corbasi
ara: 1 elma, 1 kase yogurt (200gr)
Aksam: 3 kofte (110 gr), 1 yk kahvaltilik salca
Su: >3litre
spor:5072 adim tempolu yuruyus
Üye Adı | Cuma | Cumartesi | Pazar | Pazartesi | Salı | Çarşamba | Perşembe | Ceza |
| - | - | - | - | - | - | - | - |
| +51 | + | + | +111 | + | +50 | - | - |
A Asmii | +230 | +180 | +60 | +240 | + | - | - | - |
| - | - | - | - | - | + | - | - |
N Nurumcan94 | +75 | +54 | + | - | +79 | - | - | -30 |
| + | + | + | + | + | - | - | - |
| + | +22.5 | +75 | +48 | +90 | - | - | - |
E elacicegim23 | +15 | + | + | +60 | +110 | - | - | - |
| + | +45 | +40 | +30 | + | + | - | -30 |
B bluuee | +45 | + | +60 | + | + | - | - | - |
A Ahsen59 | + | + | - | - | + | - | - | - |
@uhs | + | + | + | + | + | - | - | - |
Eline sağlıkMerhabalar,
Tablomuzu paylasayim. Oncelikle bu hafta menu bildirimleri cok iyi, pek cok arkadas firesiz bildirim yapmis, tebrikler
Genel olarak menu bildirimlerinde beni etiketlerseniz memnun olurum.
5. TAKIM HAFTALIK TAKiP TABLOSU
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Ceza BeyazOrkidem - - - - - - - - ayvacicegi +51 + + +111 + +50 - - A Asmii +230 +180 +60 +240 + - - - kardelelen321 - - - - - + - - N Nurumcan94 +75 +54 + - +79 - - -30 Hmavidag + + + + + - - - Leyl-i-fer + +22.5 +75 +48 +90 - - - E elacicegim23 +15 + + +60 +110 - - - Pain Killer + +45 +40 +30 + + - -30 B bluuee +45 + +60 + + - - - A Ahsen59 + + - - + - - - @uhs + + + + + - - - S_A - - - - - - - - parkbyull - - - - - - - -
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?