- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.601
Elinize sağlıkMerhabalar,
Tablomuzu paylasayim. Oncelikle bu hafta menu bildirimleri cok iyi, pek cok arkadas firesiz bildirim yapmis, tebrikler
Genel olarak menu bildirimlerinde beni etiketlerseniz memnun olurum.
5. TAKIM HAFTALIK TAKiP TABLOSU
Üye Adı Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe Ceza BeyazOrkidem - - - - - - - - ayvacicegi +51 + + +111 + +50 - - A Asmii +230 +180 +60 +240 + - - - @beyazinci - - - - - + - - N Nurumcan94 +75 +54 + - +79 - - -30 @Hmavidag + + + + + - - - @Leyl-i-fer + +22.5 +75 +48 +90 - - - E elacicegim23 +15 + + +60 +110 - - - @Pain Killer + +45 +40 +30 + + - -30 B bluuee +45 + +60 + + - - - A Ahsen59 + + - - + - - - @uhs + + + + + - - - @S_A - - - - - - - - parkbyull - - - - - - - -
yani kullanici adiyla arayarak yazilan mesajlardan tamamladim, o da bi cozum ama kisi baska konularda da aktifse o zaman zor olur... Yine de cok sorun degil, haftalik oldugu icin en fazla birkac gun geriye donmek gerekiyor.Ben unutulanları cevapla diyip seni etiketleyeyim elimden geldiğince. Geçen yapmıştım ama sonra fark etmemişim ben de
Bence erteleme canim mart i bekleme bugün yazdığın gibi duzenli devam et yazmaya..sıfır olmuyor tabi ama en aza indirmekte büyük başarı.. sıfır a indirmek büyük bir hedef bence.. Yapılabilir hedefler insanı daha cok motive ediyor.. aynenn ya büyüyorlar valla ... süt emerken anliyorum bende ne kadar cok büyüdüğünü.. doyamıyorum opmelere.. Bu aralar bultaklara sarmış durumdayiz hayvan figürlu bultaklari vardi onu artik ikilemeden yerleştiriyor şimdi geometrik sekilli bultaklari var onlarla oynuyoruz.. taşıtlar ve meyve sebzelerin olduğu kitapçık var ona çok sık bakmaya başladı.. oba ait masal ve etkinlik kitaplari var ve her zaman ulaşabileceği göz önünde bir yerde ve kitaplar baya hoşuna gidiyor.. Renkleri ogretmeye calisiyorum renkli keçeli kalemler aldim ve şekil çizip renkleri söyleyerek karalamasini isteyeceğim.. aklıma gelenler bunlarr.. cok uzun oldu..Kesinlikle ya düzenli yazmak kendine çeki düzen vermeyi sağlıyor Mart ayından itibaren yazayım inşallah:) Cuma da bildirim yapayım
Genel olarak azalttım paketli gıdayı ama sıfır olmuyır maalesef, mart ayı için sıfır paketli gıda hedefimlpydum kendime kilo verdikçe de bir ödül hakkım olsun dedim Mart sonuna hedef kiloma inmek istiyorum. Kışın çok gözüme batmıyor ya yazın inçe giyiyince göbek çok belli oluyor ya bölgesel egzersiz ve Leslie de yapmak istiyorum sıklaşmak için. Oğlun nasıl? Resmen çocuk oldular ya 1,5yaşta onu hissediyorum. Biraz tuttırmaları nedensiz ağlamaları başladı kızımın 2 yaşa yaklaştığının habercileri bunlar :) nasıl oyunlar oynuyorsunuz bu aralar
Bence erteleme canim mart i bekleme bugün yazdığın gibi duzenli devam et yazmaya..sıfır olmuyor tabi ama en aza indirmekte büyük başarı.. sıfır a indirmek büyük bir hedef bence.. Yapılabilir hedefler insanı daha cok motive ediyor.. aynenn ya büyüyorlar valla ... süt emerken anliyorum bende ne kadar cok büyüdüğünü.. doyamıyorum opmelere.. Bu aralar bultaklara sarmış durumdayiz hayvan figürlu bultaklari vardi onu artik ikilemeden yerleştiriyor şimdi geometrik sekilli bultaklari var onlarla oynuyoruz.. taşıtlar ve meyve sebzelerin olduğu kitapçık var ona çok sık bakmaya başladı.. oba ait masal ve etkinlik kitaplari var ve her zaman ulaşabileceği göz önünde bir yerde ve kitaplar baya hoşuna gidiyor.. Renkleri ogretmeye calisiyorum renkli keçeli kalemler aldim ve şekil çizip renkleri söyleyerek karalamasini isteyeceğim.. aklıma gelenler bunlarr.. cok uzun oldu..Kesinlikle ya düzenli yazmak kendine çeki düzen vermeyi sağlıyor Mart ayından itibaren yazayım inşallah:) Cuma da bildirim yapayım
Genel olarak azalttım paketli gıdayı ama sıfır olmuyır maalesef, mart ayı için sıfır paketli gıda hedefimlpydum kendime kilo verdikçe de bir ödül hakkım olsun dedim Mart sonuna hedef kiloma inmek istiyorum. Kışın çok gözüme batmıyor ya yazın inçe giyiyince göbek çok belli oluyor ya bölgesel egzersiz ve Leslie de yapmak istiyorum sıklaşmak için. Oğlun nasıl? Resmen çocuk oldular ya 1,5yaşta onu hissediyorum. Biraz tuttırmaları nedensiz ağlamaları başladı kızımın 2 yaşa yaklaştığının habercileri bunlar :) nasıl oyunlar oynuyorsunuz bu aralar
Geçmiş olsun, ballı limonlu zencefil çayı yapın iyi gelir :)O zaman herkese iyi aksamlar, ben kitabimi okuyup uyuyayim, malum hem bebek hem hastayim
Çok özür ya çok haklısın dikkat ederdim unutmuşumetiket rica ediyorum, tabloyu ancak bilgisayar basina gecince doldurabiliyorum, sonradan bulabilmek icin etiket ise yariyor..
Karbonhidrat biraz fazla geldi bana hem iki dilim ekmek hem sarma hem pilav, onun yerine kahvaltıda peynir zeytin yiyebilirsin ara öğünde yoğurt olabilir alternatif olarakMenü bildirimi
Sabah; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,1 hurma, çay
Ara: 5-6 sarma (bu olmamali biliyorum :)
Aksam: 3-4 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kasik bamya, 4 kofte, salata
30 dakika yuruyus (cezam vardi) 2 litre suayvacicegi
Siz neler yapiyorsunuzzz sende anlat birazKesinlikle ya düzenli yazmak kendine çeki düzen vermeyi sağlıyor Mart ayından itibaren yazayım inşallah:) Cuma da bildirim yapayım
Ben de tam onu yazacaktım da telefon görüşmesi yapmam gerekti canım:)Siz neler yapiyorsunuzzz sende anlat biraz
Bremen mizikacilari adli masal kitabinin üstündeki hayvanlari gosterip seslerini çıkarmaya başladı biz horoz diyoruz o horozu gösterip üürü diyo digerleride aynı şekilde o dudaklarini yiyesim geliyo öyle yapinca... suya bizimki de bayiliyor ben banyoyu iyice buhar yapiyorum kuvetini de sicak suyla dolduruyorum baya egleniyoruz banyoda su fışkırtan oyuncagi var doldurup sıkıyoruz suya vurup bizi ıslatiyor ama bardak fikri de eglenceli deneyeyim.. ben ince motor kasları gelissin diye pipetli olan bardağına kürdan attiriyodum el göz kordinasyonu için de iyi oldu baya.. mandallarida yine bi oyuncaktan gecirmeye çalışıyordu bunlar baya iyi oldu.. Şimdi de pipetini bardağa takınca çok egleniyor..ama sen gruplama ya devam et yapamasada gizil öğrenme olur bi bakarsın öğrenmiş cok dikkatliler aslında bende arada yapiyorum..Ben de tam onu yazacaktım da telefon görüşmesi yapmam gerekti canım:)
Kızım bu ara beşiğinde ayağa kalkarak oynamak istiyor hep ben de yerde oturup hav hav mi mi falan yapıyorum peluş oyuncaklarıyla birbirimize top atıyoruz, şarkı söylüyoruz sürekli aynı şarkılar oluyor ama yeni şarkılar öğrenmem lazım bir ara internetten bakıcam, kitap bakmayı çok seviyor özellikle hayvan resimlerini, sayfa sayfa kitap bakıyoruz okuyunca sıkılıyor dinlemiyor kısaca bişeyler uyduruyorum, suyla oynamayı çok seviyor bir bardağa su koyuyorum azıcık onu diğer bardağa döküyor tekrar geri döküyor falan üç kerede su bitiyor zaten tekrar su istiyoryaz gelsin de top havuzu var onu suyla doldururum rahat rahat oynar diye düşünüyorum, renkleri söylüyorum ben de kulağı aşina olsun diye, gruplana denedim ama onu yapamadı daha erken demek ki, şimdilik aklıma gelenler bunlar :)
Tamamdır :))Tabloya bakıp yorumlarımı yapayım
BeyazOrkidem çok güzel kilo veriyorsun neredeyse her hafta eksi ile geliyorsun ama keşke menü bildirimlerin de tam olsa ne güzel olur. Bu zamana kadarki performansından dolayı sana güveniyorum ama işte takım kurallarimiz da var hani :)
A Ahsen59 senin de 2 gün eksiğin var, malum deneme sürecindesin aksatmamaya çalış bildirimlerini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?