Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Tabloya bakıp yorumlarımı yapayım

BeyazOrkidem çok güzel kilo veriyorsun neredeyse her hafta eksi ile geliyorsun ama keşke menü bildirimlerin de tam olsa ne güzel olur. Bu zamana kadarki performansından dolayı sana güveniyorum ama işte takım kurallarimiz da var hani :)

A Ahsen59 senin de 2 gün eksiğin var, malum deneme sürecindesin aksatmamaya çalış bildirimlerini :)

Elinize sağlık

Ben unutulanları cevapla diyip seni etiketleyeyim elimden geldiğince. Geçen yapmıştım ama sonra fark etmemişim ben de
yani kullanici adiyla arayarak yazilan mesajlardan tamamladim, o da bi cozum ama kisi baska konularda da aktifse o zaman zor olur... Yine de cok sorun degil, haftalik oldugu icin en fazla birkac gun geriye donmek gerekiyor.

Bence erteleme canim mart i bekleme bugün yazdığın gibi duzenli devam et yazmaya..sıfır olmuyor tabi ama en aza indirmekte büyük başarı.. sıfır a indirmek büyük bir hedef bence.. Yapılabilir hedefler insanı daha cok motive ediyor.. aynenn ya büyüyorlar valla ... süt emerken anliyorum bende ne kadar cok büyüdüğünü.. doyamıyorum opmelere.. Bu aralar bultaklara sarmış durumdayiz hayvan figürlu bultaklari vardi onu artik ikilemeden yerleştiriyor şimdi geometrik sekilli bultaklari var onlarla oynuyoruz.. taşıtlar ve meyve sebzelerin olduğu kitapçık var ona çok sık bakmaya başladı.. oba ait masal ve etkinlik kitaplari var ve her zaman ulaşabileceği göz önünde bir yerde ve kitaplar baya hoşuna gidiyor.. Renkleri ogretmeye calisiyorum renkli keçeli kalemler aldim ve şekil çizip renkleri söyleyerek karalamasini isteyeceğim.. aklıma gelenler bunlarr.. cok uzun oldu..

Bence erteleme canim mart i bekleme bugün yazdığın gibi duzenli devam et yazmaya..sıfır olmuyor tabi ama en aza indirmekte büyük başarı.. sıfır a indirmek büyük bir hedef bence.. Yapılabilir hedefler insanı daha cok motive ediyor.. aynenn ya büyüyorlar valla ... süt emerken anliyorum bende ne kadar cok büyüdüğünü.. doyamıyorum opmelere.. Bu aralar bultaklara sarmış durumdayiz hayvan figürlu bultaklari vardi onu artik ikilemeden yerleştiriyor şimdi geometrik sekilli bultaklari var onlarla oynuyoruz.. taşıtlar ve meyve sebzelerin olduğu kitapçık var ona çok sık bakmaya başladı.. oba ait masal ve etkinlik kitaplari var ve her zaman ulaşabileceği göz önünde bir yerde ve kitaplar baya hoşuna gidiyor.. Renkleri ogretmeye calisiyorum renkli keçeli kalemler aldim ve şekil çizip renkleri söyleyerek karalamasini isteyeceğim.. aklıma gelenler bunlarr.. cok uzun oldu..

Menü bildirimi
Sabah; 2 yumurta, 2 dilim ekmek,1 hurma, çay
Ara: 5-6 sarma (bu olmamali biliyorum :)
Aksam: 3-4 kaşık bulgur pilavı, 4-5 kasik bamya, 4 kofte, salata
30 dakika yuruyus (cezam vardi) 2 litre su ayvacicegi
Karbonhidrat biraz fazla geldi bana hem iki dilim ekmek hem sarma hem pilav, onun yerine kahvaltıda peynir zeytin yiyebilirsin ara öğünde yoğurt olabilir alternatif olarak

Sabah
Kabak omlet
Peynir

Aralarda
Kahve
Bir kase yeşil mercimekli yogurt minik bir muz
Çok az bi cıss yedim

Arkadaşa gitmiştik orda da çiğ köfte yedim akşam da yemek yemedim..
Su az di bugün 2 anca olmustur
Spor yarim saat tempolu yürüyüş morordek ayvacicegi parkbyull

Siz neler yapiyorsunuzzz sende anlat biraz

Siz neler yapiyorsunuzzz sende anlat biraz
Ben de tam onu yazacaktım da telefon görüşmesi yapmam gerekti canım:)
Kızım bu ara beşiğinde ayağa kalkarak oynamak istiyor hep ben de yerde oturup hav hav mi mi falan yapıyorum peluş oyuncaklarıyla birbirimize top atıyoruz, şarkı söylüyoruz sürekli aynı şarkılar oluyor ama yeni şarkılar öğrenmem lazım bir ara internetten bakıcam, kitap bakmayı çok seviyor özellikle hayvan resimlerini, sayfa sayfa kitap bakıyoruz okuyunca sıkılıyor dinlemiyor kısaca bişeyler uyduruyorum, suyla oynamayı çok seviyor bir bardağa su koyuyorum azıcık onu diğer bardağa döküyor tekrar geri döküyor falan üç kerede su bitiyor zaten tekrar su istiyor yaz gelsin de top havuzu var onu suyla doldururum rahat rahat oynar diye düşünüyorum, renkleri söylüyorum ben de kulağı aşina olsun diye, gruplana denedim ama onu yapamadı daha erken demek ki, şimdilik aklıma gelenler bunlar :)

Bremen mizikacilari adli masal kitabinin üstündeki hayvanlari gosterip seslerini çıkarmaya başladı biz horoz diyoruz o horozu gösterip üürü diyo digerleride aynı şekilde o dudaklarini yiyesim geliyo öyle yapinca... suya bizimki de bayiliyor ben banyoyu iyice buhar yapiyorum kuvetini de sicak suyla dolduruyorum baya egleniyoruz banyoda su fışkırtan oyuncagi var doldurup sıkıyoruz suya vurup bizi ıslatiyor ama bardak fikri de eglenceli deneyeyim.. ben ince motor kasları gelissin diye pipetli olan bardağına kürdan attiriyodum el göz kordinasyonu için de iyi oldu baya.. mandallarida yine bi oyuncaktan gecirmeye çalışıyordu bunlar baya iyi oldu.. Şimdi de pipetini bardağa takınca çok egleniyor..ama sen gruplama ya devam et yapamasada gizil öğrenme olur bi bakarsın öğrenmiş cok dikkatliler aslında bende arada yapiyorum..

Hayirli geceler hepinize guzel hatunlar oncelikle bugun cok kötüyüm cok fena hasta olmusum ondan mi bilmiyorum bas agrim da var. Neyse menume geleyim hatalarimi yazin bugun iyi degil gibi bilemiyorum.
Sabah: karışık tost 2 kaşık yogurt cay
Ogle: sadece 2 kasik sehriye corbasi 2 kasik yogurt
Aksam: buyuk kase az etli patlicanli taze fasulye 2 3 yaprak marul
Ara: cay bardagi kahve ucu bir arada az fındık yarım elma
Su: 2.5 litre su
Spor:20 dakika leslie 20 dakika plates parkbyull morordek ayvacicegi

Bide sizinle birsey paylasmak istiyorum benim erteleme huyum var gibi. Mesela bazen birsey yapmam lazim acil lazim degilse gunlerce erteleyebiliyorum. Mesela bazen bulasigim kaliyor sabaha yada bazen evi gec topluyorum yada camasir makinesi dolu o gun yorgunsam yada canim istemiyorsa birsey olmaz diyorum yarin calistirayim. Yada evim kirlendi kendimi yorgun hissediyorum yarin yapayim birsey olmaz diyorum. Iki cocugum var bazen evim cok dagiliyor bunun etkisi varmi bilmiyorum. Herkesin evi surekli temiz toplu tezgahi tertemiz ben boyleyim gibi geliyor bana. Bazen tam tersi surekli yapiyorum. Siz nasilsiniz ne sorunum var sizce? Eviniz surekli toplumu kirli bulasiginiz kalmazmi hic cevaplarsaniz sevinirim

Tamamdır :))

Merhabalar :))
Sabah geç uyandım işe yetişemedim kahvaltı yapamadım bol su içtim
Öğle 11.30 gibi
8 yemek kaşığı kadar yeşil mercimek yemeği yanında yoğurt
Ara kuru kayısı fındık
Aksam
2 kepçe tarhana çorbası
5 yemek kaşığı yeşil mercimek
1 yemek kaşığı makarna
Yoğurt
Ara 2 yemek kaşığı nar
8 10 adet çiğ badem
3 litre su
Spor yok morordek ayvacicegi

Menüm
Sabah
Ilık limonlu su
2 dilim ekmek
1 yumurta
1.5 dilim peynir
5 zeytin
Domates salatalık biber

Ara
Filtre kahve
1 incir
3 fındık

Öğle
6 kasık taze bezelye yemeği
2 dilim ekmek
3 kasık yoğurt

Ara
Yarım muz
Ve kitiruno var ya 60 kalorilik pakette ondan yedim dışarı çıkmıştık azcik acıktım

Aksam
6 kasık taze bezelye
3 kasık yoğurt
1 dilim ekmek

Ara
1 çay bardagi kefir

3 litre su morordek parkbyull

Spor: 5030 adım ayvacicegi
Ve bugün regl oldum 1 hafta erken geldi sisligim var inşallah cumaya iner

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…