Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benden kötü olamazsın. Bazen diyorsun, ben hep öyleyim. Ve yarına değil bi kaç gün sonraya bile kalır. Tükenmişlik sendromu gibi bi hal var. Son 1 buçuk 2 yıldır.
Tamamen toplayıp temizleyemiyorum, yaşanacak duruma getirip bırakıyorum. haftaya ciddi bir start vermeyi düşünüyorum kendime. Bu hafta bahanelerim var.

Okuyunca bi üzüldüm sonra hayran kaldım neler basarmissin ya. Bende liseye başladığımda 27 bucuk kiloydum hep en kisa hep iskelet bende hep dalga gecilenlerdenim . Şimdide kilolu yum diye hep laf. Napabilirim benim vücutta orta yok ya zapzayif ya sipsisman.millete göre yaşamıyor biz bu hayatı evet bu sefer ortasını bulucam ama kendim icin:)
Evet apayrı ve eşsiz bi dunya:)
Ben önce kitapları okudum sonra diziyi izledim alakası bile yok. Okadar kaliteli kitabı ince konulara mahvetmisler hele bi kitabı daha var kadının Aeden diye allahtan bizimkilerin diziye ceviremeyecegi bi kitap:)
Yesin oğluşun ya maşallah hemde sapurdata sapurdata:)

Teşekkür ederim

çok geçmiş olsun allahım şifa versin
bende de erteleme hastalığı var canım o yuzden sürekli programlı çalışırım programa da ilk heves ederim (örneğin pazartesi şurayı temizlicem salı şunu yapıcam gibi gibi....) sonra bu hafta sonuna doğru geri bozulur.sonra geri program yap hayat böyle devam ediyor.

günaydın hanımlar dünkü menümü paylaşayım
dün sabah tartıldım 66,2 kilo idim bu sabah tartıldım 65,6 kiloyum
dün çorba diyeti yaptım tam da çorba diyeti olmadı ama

sabah 2 yumurtalı lor peynirli omlet 6 zeytin 4 adet domates
arada fıstık badem
acıkınca çorbayı biraz sulu yapmışım 1 bardak çorba ( içinde kabak patates havuç maydanoz ve baharatlar var)

eve gittim açlıktan ölüyorum kıvrandım hemen yemekte yoktu minik bir ekmeğin arasına peynir koydum üstüne 2 bardak su içtim ağrım geçti

akşam yemeğim 1 kase çorba, yarım tabak tavuk sote, salata

akşam yemeğinden sonra tekrar bir başağrısı, uyuşukluk, uyku isteği
dedim ki şekerli birşey yicem çayın yanına 2 hoşbeş yedim üstüne duş aldım kendime geldim
yeme düzenimi tekrar değiştiricem çünkü önceden çok yediğim için başım ağrırdı ben ona bağlardım şimdi
şekersiz karbonhidratsız yediğim için başım ağrıyor bilemedim bir türlü
neyse kilo verdiğime çok sevindim bugünde aynı sisteme devam yarın güzel bir sonuçla geliyorum. ayvacicegi morordek

Yanliz degilmisim:) mesela dun hasta olmama ragmen butun evimi temizledm çamaşır bulasik herseyi yaptım yani ama bir kac gundur erteloyordum ama

Hadi ya plan yapınca hic yapamam mecburmusum gibi

Ahaha aa Allahım bi ben mi böyleyim diyordum:) kaç kişi var kahve içmeye yada çocuk oynatmaya gelmek isteyen amerikan mutfak salon geniş bol oyuncak önce herkes oyuncak çok olmasını yadirgiyor sonra hoşuna gidiyor oyuncaklar çünkü 4 çocuk bile aynı anda hem alandan hem oyuncaklar rahat rahat oynuyor:) gel gör ki hertarafi temizleyemedigim için çağıramiyorum kimseyi. Bende istiyorum heryer düzenli olsun insanları cagirdigimda derdim evi temizlemek değil bol bol ikram hazırlamak olsun çocuklara hep birlikte değişik etkinlik yaptirayim. Ama ev böyle olunca misafir geldiğinde temizlik yapmaktan konuşmaya bile güç kalmiyor:)

Gunaydinnn kizlarrr Nihayet kilo vermeye başladım motivenin mimari kabağı az almışim haftasonu daha fazla alacağım ve kilo vermeye devam edeceğim.. yeşil mercimeği mi haşladım şimdi bide salatasini deneyeceğim en azindan aciktigimda elimin altina alternatif bir şeyler olmuş oluyor boylelikle tatliya saldirmiyorum.. Bugün menüde sarma dolma var amaaaa kendi payıma düşeni 3 kaşık bulgurla yapacagim yarisini bugün yarisini yarin yiyecegim ( 2 günlük yemek yapiyorum) çok uykusuzum her gece oğlum uyurken dua ediyorum bu gece uyusun diye ama maalesef sonuc basarisiz.. Benim de gündüz uyku alışkanlığım yok dönüp dururum uyuyamam öyle sersem sersem günu bitirmeye çalışıyorum

Bende varım bende Pain Killer E elacicegim23 ozellikle camasirlari toplama ve makinedeki çamaşırları serme işini mutlaka erteliyorum ya... Aslinda ertelediğim bir çok konu var aşmam gerek

Asmii cim bebeği ilk uykuya nasıl yatırıyorsun?

Hadi ya plan yapınca hic yapamam mecburmusum gibi
işte mecburuz canım başka yapacak kimse yok ben çalışıyorum bütün işler cumartesiye toplanmasın diye örneğin çamaşır işini perşembeden başlarım yıkamaya cuma günü akşam her yeri toplarım cumartesiye sadece evi sil süpür tuvalet banyo kalsın diye...

Asmii cim bebeği ilk uykuya nasıl yatırıyorsun?
Akşam uykusu geldiğinde zaten anlaşılıyor kucağıma alıp herkese iyi geceler söyle bakalım diyorum oda el sallayıp öpücük atıyor (bu haline bayiliyorum ) sonra odanin ışığını açmadan altini degistiriyorum bazen bütün vücudunu kremliyorum sonra üstünü degistiriyorum süt veriyorum i süt içerken uyuya kaliyr sonra da yatağına koyuyorum.. bazen 2 saat uyur bazen de 15 dk sonra uyanir...bazen uyanip geri dalamıyor bazen saat başı uyaniyor..

günaydın hanımlar
morordek ayvacicegi kaptaniçelerim

bende dünkü menümü yazayım ...

sabah:talaş böreği 1 adet
öğlen:kurutulmuş yeşil fasulye yemeği 5-6 kaşık
akşam:yok
(avm ye gitmiştik eşime kızdım aldığı iskenderi yemedim zaten yiyemezdim de bu mide ile üç porsiyon iskenderi kendi yedi töhmeledi
eve geldiğimizde çok açtım başım dönüyordu ama yemedim yattım uyudum..
güncel kilo:67,0-67,3 gel git yapıyor tartım..

gelelim bugüne bir milat başlattım bakalım öncelikle 1 hafta diye koydum sınırı..
glutensiz ve şekersiz beslenme ye niyet ettim bir çölyaklı gibi dikkat etmeyeceğim tabiki ama ^%98 oranında da dikkat edeceğim..

bugün sabah bu sebeple:kendi mayaladığım yoğurda bir avuç yaban mersini attım,bir yumurta haşladım,bol zeytin az dere otu ve biraz bademle (çiğ) kahvaltımı yaptım..

normalde ara yapmam da bir kemirme ihtiyacı hasıl oldu biraz daha bademle bir kuru cennet hurması yedim..
öğlen içinde yeşil fasulyemi getirdim kurutulmuş yanına yoğurt
akşam menümde aynı olacak muhtemelen
benim su standart 3 litre hatta bazen daha fazla artık havalar ısınmaya başladı ..

yakında spora da resmen başlarım..

Uyku öncesi rutin güzel ama o sadece kolay uykuya geçmeyi sağlıyor. Tekrar uyanmamasi için uykuya kendisinin dalmasi gerek. Seninki için kendiliğinden dalmayı öğretmenin mutlaka bir yolu vardır.
Uykuya süt içerken dalıyorsa (memede) sık sık uyanır çünkü her uyku dönümünde memeyi arıyor ve uykusu hafif olduğu anlarda uyanıyor. Benimki de öyleydi en son 4 aylikken cok sik uyanmaya baslayinca araştırdım. Önce memede uyumadan hemen önce memeden ayırıp kollarımda uyumasına izin verdim, sonra gündüz uykularında hiç memede uyutmadim (bebek arabasında uyuyor gezerken, memeyi sadece gece uykusunda veriyordum). Yani memesiz uyumaya alıştı, sonra gece uykusunu memesiz ogretmek icin, 1 hafta gece uykusuna babası uyuttu (bebek arabasında evin içinde ileri geri). Burada baba yapsin dediler, cunku annede meme var surekli aglayarak memeyi isteyecekti biz de aglatmak istemiyorduk. Tabi uyku öncesi rutini zaten var ve 2 aylıktan beri de aynı saatte uyumaya alışık. O bir hafta sonunda artık ben gece uykusu öncesi emzirip uyanıkken yatağına koydum. Ellerimle okşayarak severek ninni söyleyerek sakinlestirdim arada ses ederse kucağıma alıp geri koydum (tracy hogg yatır kaldir). Öylece ilk gece yarım saatte uyudu sonraki her gece 15-20 dk da uyuyor. Gece 1 kez ben emzirmek için uykusunda alıyorum, genelde başka uyanmıyor. Sabahina kaka yapacagi geceler 4 gibi bir daha uyanabiliyor ya ellerimle okşayıp uyutuyorum ya da emziriyorum.

Merhabalaaaaar,
Kızlar nasılsınız? Çeşitli sıkıntılardan dolayı takımı takip edemedim uzun süredir, kilo vermenin peşini bırkmadım ama, kaptanım toplight ve morordek boşandım o arada :/ eğer sizler için sorun olmazsa burada motive olup kilo vermeye devam etmek istiyorum, düzenli katılım yapmaya çalışıcam, yarışmaya almasanızda olur destek alsam sizlerden yeter bana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…