- 18 Kasım 2015
- 14.137
- 45.342
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #304.821
Hoşgeldin Arzucum. Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)Hepinize merhaba kızlar :) Bende kilo vermeye geldim 8 aylık kızım var doğum yaza ama büyüme süreci kışa gelen bir bebek olduğundan doğum kilolarımın bir kısmı kaldı kilo vermek istiyorum :)
Okudum kabul ediyorum :) şuanki kilom 67 hedefim 57 olmak boyum da 1.60 :) bende emziriyorum inşallah güzelce kilo verebilirim :)Hoşgeldin Arzucum. Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de bana tam olarak şu anki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın kaydetmem icin :)
Takımımızda emziren anneler var, onlarla birlikte keyifle kilo vereceksin eminim ki :)
Ben takım kaptanıyım, 21.5 aylık bir oğlum var. Doğum sonrası kilolarımı ben de burada vermiştim. Tekrardan hoşgeldin
Şekerim hoşgeldin kapımız her zaman açık biliyorsun da 40'ın çıksa mıydı önce :))
Sen gene de sohbete katıl motive olmak icin
Senin daha çok yeni değil mi canim.. çoğumuz emziriyoruz ama bebeklerimiz büyüdü biraz. Tabi bildirim falan yap ama şu an çok takma
Başla tabi canım da ufak ufak başla, malum o dönemde iştahı kontrol etmek zor :)Tamam canım, bi yerden başlayalım dimi :)
Evet teyzesi 12 günlük olduk bile :)Başla tabi canım da ufak ufak başla, malum o dönemde iştahı kontrol etmek zor :)
Sağlıklı şeyler yemeye calıs olabildigince. Porsiyona takılma henüz :)
Ya 12 gün oldu mu bu arada ❤ 2 haftalık olacak neredeyse minnak
Bende son zamanlarda onu deniyorum ama galiba uzun süre açlık bana yaramıyorBiraz dengesiz ce verdim acikcasi ekmegi tamamen kestim iki ogun beslendim spor pek yapamadm :/
Üye ismi | Hedef |
---|---|
| 59 (3 haftadır aynı hedefi koyuyorum sana hadi artık insallah su sabiti kırarız :) ) |
A Asmii | 74.5 |
N Nurumcan94 | 93 |
| 65.4 |
| 81 |
E elacicegim23 | 66.2 |
B bluuee | 63 |
| 51.5 |
| 61.2 |
A Ahsen59 | 98.5 |
| 61.5 |
| 66.5 |
| 50 |
Dünün menüsü
Sabah
4 dilim tahıllı ekmek
Zeytin peynir yağ reçel
2 sahanda yumurta
Ara
2 lokum
Akşam
2 kase çorba
Haşlanmış karnabahar 1 tabak
50 gr hindi eti kızarmış
1 tl su
Spor
Jillian level 1
Plank 100 saniye
50 squat
Hepinize merhaba kızlar :) Bende kilo vermeye geldim 8 aylık kızım var doğum yaza ama büyüme süreci kışa gelen bir bebek olduğundan doğum kilolarımın bir kısmı kaldı kilo vermek istiyorum :)
Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler, hedef uzak değilmiş zaten kolaylıkla halledersiniz.Okudum kabul ediyorum :) şuanki kilom 67 hedefim 57 olmak boyum da 1.60 :) bende emziriyorum inşallah güzelce kilo verebilirim :)
Tamam canım, bi yerden başlayalım dimi :)
Valla daha çok yeni doğru söylüyorsun, 12 günlük oldu kuzum bugün :) ben ipleri baştan ele alayım da sonra emzirirken bari kilo almayayım.
Şekersiz 21 gün yapayım diyorum becerebilir miyim acaba? Bol suyu da eklersem fena olmaz sanki?
Sabah
2 halanmış yumurta
Peynir zeytin
Ara
Kahve
Öğle
Yeşil mercimekli lorlu omlet
Ara
Muz.. kakaolu süt
Akşam
Salata çorba
Yemekten sonra
Kahve kefir
Su 2.5
Spor yaparsam yazarım
morordek ayvacicegi
Yasasin8 Mart Hedefleri
Üye ismi Hedef BeyazOrkidem 59(3 haftadır aynı hedefi koyuyorum sana hadi artık insallah su sabiti kırarız :) )A Asmii 74.5N Nurumcan94 93Hmavidag 65.4Leyl-i-fer 81E elacicegim23 66.2B bluuee 63ayvacicegi 51.5Pain Killer 61.2A Ahsen59 98.5Pembis Hayaller 61.5Arzu_Azra 66.5kollontai 50
E ecem847 veparkbyull sizlere bilerek hedef koymadım. Dilerseniz eklerim.
Çok güzel bi hafta olsun insallah hepimize.8 Mart Hedefleri
Üye ismi Hedef BeyazOrkidem 59(3 haftadır aynı hedefi koyuyorum sana hadi artık insallah su sabiti kırarız :) )A Asmii 74.5N Nurumcan94 93Hmavidag 65.4Leyl-i-fer 81E elacicegim23 66.2B bluuee 63ayvacicegi 51.5Pain Killer 61.2A Ahsen59 98.5Pembis Hayaller 61.5Arzu_Azra 66.5kollontai 50
E ecem847 veparkbyull sizlere bilerek hedef koymadım. Dilerseniz eklerim.
Hadi bakalım yüzümü kara cıkarma :)Yasasinsonunda listedeyim sen gor beni kaptanim
Eğer sadece incir ceviz ve süt ise ceza yazılacak bir şey yok bence :)morordek kaptanım akşam tatlı yedim cezama hazırım yalnız bi tatlı sadece incir,süt ve cevizden oluşuyor.
Şimdilik 6.yız :))Çok güzel bi hafta olsun insallah hepimize.
Kaptanim kaçıncı olduk bu hafta kaçırdım ben
Bir dilim cıss'a 40 puan cezaMenüm
Sabah
Ilık llimonlu şu
Yarım yumurta (oglusun uyanıp ortak olacağını tahmin edemedim:))))
1 dilim kaşar
6 zeytin
Yarım salatalık
2 form diyet bisküvi
Yarım dilim ekmek
Roka
Ara yok
Ogle
Misafirliğe gittim
1 dolu kase yogurtlu karnıbahar salatası
2 kasık patates salatası
1 dilim cısss
Çay
Ara
1 avuç kabak çekirdeği
Aksam
3 kasık kıyma kavurması çok az yağda
4 kasik yoğurt
4 litre sumorordek parkbyull
Spor: 45 dakika bölgeselayvacicegi
Aa herkes de bir dilim tatlı yemiş...Kahvaltı: 1yumurtali omlet, 3 dilim ekmek(fazla oldu ama haftasonu sadece ailecek kahvaltı yapabiliyoruz :)), peynir,1 tatlı kaşığı bitter
Ara: 1 bardak sütlü kahve+ 1 elma
Aksam: 1 porsiyon balık , salata
Bir dilim tatlı, çay. Cezami bekliyorumayvacicegi morordek
Bende deneyeyim dur bakalım dayanabilecek miyim :)4 dilim ekmek ve kızarmış et dikkatimi çekti ama sonra sporları görünce ağzım açık kaldı...
Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler, hedef uzak değilmiş zaten kolaylıkla halledersiniz.
Ben de Bir ay şeker yok yapmayı düşünüyorum zaten yemiyorum pek ama arada kaçıyor, yarın başlıyorumilgilenirsen kuralları yazarım
Güzel menü ama iki öğün üst üste yumurta zorlamadı mi? Yarın sabah mercimekli omlet denicem ben de..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?