Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hepinize merhaba kızlar :) Bende kilo vermeye geldim 8 aylık kızım var doğum yaza ama büyüme süreci kışa gelen bir bebek olduğundan doğum kilolarımın bir kısmı kaldı kilo vermek istiyorum :)
Hoşgeldin Arzucum. Öncelikle ilk sayfadaki kurallarımızı okuyup kabul ettiğini yazar mısın? :)
Bir de bana tam olarak şu anki kilonu ve hedef kilonu yazar mısın kaydetmem icin :)
Takımımızda emziren anneler var, onlarla birlikte keyifle kilo vereceksin eminim ki :)
Ben takım kaptanıyım, 21.5 aylık bir oğlum var. Doğum sonrası kilolarımı ben de burada vermiştim. Tekrardan hoşgeldin

Okudum kabul ediyorum :) şuanki kilom 67 hedefim 57 olmak boyum da 1.60 :) bende emziriyorum inşallah güzelce kilo verebilirim :)

Şekerim hoşgeldin kapımız her zaman açık biliyorsun da 40'ın çıksa mıydı önce :))
Sen gene de sohbete katıl motive olmak icin

Tamam canım, bi yerden başlayalım dimi :)

Senin daha çok yeni değil mi canim.. çoğumuz emziriyoruz ama bebeklerimiz büyüdü biraz. Tabi bildirim falan yap ama şu an çok takma

Valla daha çok yeni doğru söylüyorsun, 12 günlük oldu kuzum bugün :) ben ipleri baştan ele alayım da sonra emzirirken bari kilo almayayım.

Şekersiz 21 gün yapayım diyorum becerebilir miyim acaba? Bol suyu da eklersem fena olmaz sanki?

Tamam canım, bi yerden başlayalım dimi :)
Başla tabi canım da ufak ufak başla, malum o dönemde iştahı kontrol etmek zor :)
Sağlıklı şeyler yemeye calıs olabildigince. Porsiyona takılma henüz :)
Ya 12 gün oldu mu bu arada ❤ 2 haftalık olacak neredeyse minnak

Evet teyzesi 12 günlük olduk bile :)

Zaman çabuk geçiyor

Kızlar 2 gündür rahatsizim ve dengesiz besleniyorum aslında sabah güzel bir kahvaltı yaptım ara ogunum de badem ve hurma yedim ama akşam o kadar başım ağrıyordu ki bir şeyler hazırlayamadım
Eşimde kalkıp çay koydu tost yaptı tabi beyaz ekmekle o yüzden bügunüm bozuldu
Inş yarın biraz kendime gelirim düzenime dönerim

Sabah
2,5 dilim tahıllı ekmek
2yumurtadan sucuklu omlet
Peynir zeytin yağ reçel domates azar azar

Ara
1 lokum
Türk kahvesi

Akşam
1,5 kase çorba
2 kepçe pilav
5 köfte yanında domates sos haşlanmış patates
1 kase zerdaçalli yoğurt

Su 1,5 tl

Spor
Jillian level 1
Plank 105 sn
50 squat

4 dilim ekmek ve kızarmış et dikkatimi çekti ama sonra sporları görünce ağzım açık kaldı...
Hepinize merhaba kızlar :) Bende kilo vermeye geldim 8 aylık kızım var doğum yaza ama büyüme süreci kışa gelen bir bebek olduğundan doğum kilolarımın bir kısmı kaldı kilo vermek istiyorum :)
Okudum kabul ediyorum :) şuanki kilom 67 hedefim 57 olmak boyum da 1.60 :) bende emziriyorum inşallah güzelce kilo verebilirim :)
Hoşgeldiniz keyifli kilo vermeler, hedef uzak değilmiş zaten kolaylıkla halledersiniz.

Ben de Bir ay şeker yok yapmayı düşünüyorum zaten yemiyorum pek ama arada kaçıyor, yarın başlıyorum ilgilenirsen kuralları yazarım

Güzel menü ama iki öğün üst üste yumurta zorlamadı mi? Yarın sabah mercimekli omlet denicem ben de..

Yasasin sonunda listedeyim sen gor beni kaptanim

Bugun:

Sabah: 1 kase tarhana çorbası, 1 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi
Öğle: 1 elma, 5 badem
Aksam: 1 tam buğday dürüm arasında kıyma sos, salata, 1 porsiyon incir uyutması

morordek kaptanım akşam tatlı yedim cezama hazırım yalnız bi tatlı sadece incir,süt ve cevizden oluşuyor.

Buradan yazayım yarın "şekersiz bir ay" başlıyorum. Kurallar:
  • Içine şeker eklenmiş hiçbirşey yok
  • Meyve suyu yok
  • Yapay şeker yok ( aspartam stevia vb)
  • Bal, pekmez, agav şurubu gibi kendiliğinden çok şekerli yiyecekler yok
  • Meyve var

Çok güzel bi hafta olsun insallah hepimize.
Kaptanim kaçıncı olduk bu hafta kaçırdım ben

Menüm
Sabah
Ilık llimonlu şu
Yarım yumurta (oglusun uyanıp ortak olacağını tahmin edemedim:))))
1 dilim kaşar
6 zeytin
Yarım salatalık
2 form diyet bisküvi
Yarım dilim ekmek
Roka

Ara yok

Ogle
Misafirliğe gittim
1 dolu kase yogurtlu karnıbahar salatası
2 kasık patates salatası
1 dilim cısss
Çay

Ara
1 avuç kabak çekirdeği

Aksam
3 kasık kıyma kavurması çok az yağda
4 kasik yoğurt

4 litre su morordek parkbyull

Spor: 45 dakika bölgesel ayvacicegi

Yasasin sonunda listedeyim sen gor beni kaptanim
Hadi bakalım yüzümü kara cıkarma :)
morordek kaptanım akşam tatlı yedim cezama hazırım yalnız bi tatlı sadece incir,süt ve cevizden oluşuyor.
Eğer sadece incir ceviz ve süt ise ceza yazılacak bir şey yok bence :)
Çok güzel bi hafta olsun insallah hepimize.
Kaptanim kaçıncı olduk bu hafta kaçırdım ben
Şimdilik 6.yız :))
Şimdilik diyorum cünkü sadece bu haftaya özel site güncellemesinden dolayı bildirim yapamayanlara yarın 14:00'e kadar süre tanındı. Dün 5.ydik örneğin ama 8. takımdaki bildirimler tamamlanınca 6.lığa düştük :)
Bir dilim cıss'a 40 puan ceza ayvacicegi

Aa herkes de bir dilim tatlı yemiş...
40 puan ceza da sana ayvacicegi

Bende deneyeyim dur bakalım dayanabilecek miyim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…