- 26 Ekim 2010
- 2.923
- 67
- 163
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #31.001
senanazcım bugün denk geldik galiba :)
ben bugün kahvaltıda 1 kbrt kutusu peynir 1 yumurta 2 dilim çavdar ekmeği yedim
ara da da 1 çay ve 1 küçük dilim kek yedim
rica ederim tatlım, ya yasak mı bilmiyorum ama geçen hafta ben 60-69 kilo grubundakiler birlikte zayıflıyor grubuna katıldım, sana söylediğim herşeyi orada öğrendim, takım bi ara çok dağınıktı ya motive olmak için girdim o gruba ve iyiki girmişim, çok iyi şeyler öğrendim, umarım bi sakıncası yoktur takım bakımından
günaydın canım afiyet olsungünaydın sevgili takımım
sabah 1 kase nesfitle kahvaltımı yaptım şimdi işteyim, biraz önce de 1 bardak 5i1yerde içtim
ara olarak da elma yemeyi düşünüyorum
günaydın arkadaşımgünaydın arkadaşlarrr:92:
günaydın begümcümgünaydın kızlarrrrr
günaydın canımgünaydın kızlar
:79:
bi yasak olmamasına sevindim ya :)))yok canım bi sakıncası olmaz yasak değil iyikide girmişsin bak bizide bilgilendiriyorsun
bizde de paylaşımlarr arttı ama geçen hafta kötüydü gerçekten
shellycim 1.5 saat spor çok canım, en fazla 1 saat en az 45 dk olması gerekiyomuş sporun ve koşu bandında yapıyosan 4.7 iel başlayıp 5.1 ile bitirmen gerekiyomuş özellikle yağ yakmak için, 4.7 1.gün, 4.8 2.gün gibi tabi ısındıktan sonra
ben daha önce denedim boyyatmayı hatta 2 kez boyattım ama benim saçım zümrüt siyahı olduğu için boya tutmuyor açılması lazım mış renginin onada cesaret edemiyorum bi türlübu arada ben de dün saçımı kestirdim kızlar :))
kuaförüm boyayalım diyo ama ben daha hiç boyatmadım saçımı, cesaret edemiyorum :)
bencede mantıklı ben boşuna demiyorum sana ayaklı kütüphane diyebi yasak olmamasına sevindim ya :)))
evet orası da çok iyi bi grup ve yeni şeyler öğreniyorum orada, mesela koşu bandında yürürken 4.7 ile 5.1 km arasındaki hızın yağ yakımı için en ideal hız olduğunu, en az 45dk en fazla 1 s yürüyüş yapmak gerektiğini, zayıflamadan mekik çekmemek gerektiğini ( bunun nedeni de, mekik sırasında kas olabileceği için göbek kas nedeniyle daha büyük görünebilirmiş ki bana mantıklı da geldi ) gibi :))
günaydın shelly cim kahvaltın güzel olmuş afiyet olsun canımGünaydın arkadaşlar,
Umarım herkes iyidir, ben dünden dolayı yorgun uyandım bugün.
Kahvaltıda 1 dilim kepek ekmeği, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 1 çk tereyağ yedim. Arada da bir elma yedim. suyumu da içmeye çalışıyorum aklıma geldikte bir bardak içiyorum hemen. Eve dönene kadar 1 litreyi geçmem gerekiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?