- 6 Kasım 2008
- 2.680
- 390
- 688
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #30.981
Kızlar selamlar napıyosunuz bakalım?
Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.
Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta
Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de(
merhaba kaptan,ne var ne yok,nasılsın ?
Selam kızlar, bugün hiç fırsatım olmaya foruma girmeye. Öğle arasında bile işlerim vardı. Herkes güzel paylaşımlarda bulunmuş çok güzel şenlenmiş burası
Saçını boyatan mı arasın, örgüye başlayan mı :) çay kaşığıyla ıspanak yiyen azimli mi ararsın, bütün gününü yoğurtla geçiren karbonhidratçı mı :)
anketlere katılıp benim oyumu alan da var :) şimdi herkese ayrı ayrı bişeyler yazmak isterdim ama sporu abartmışım biraz çok bitkinim.
Menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk saralle
ara: 1 şekerli nescafe
öğle: az çorba, az etli sebze yemeği
ara: 4 ceviz
akşam: çorba, bol salata, az taze fasulye, yarım dilim ekmek
ara: bir fincan sütlü nesafe.
Artık günde 2 litre su içebiliyorum alıştım, umarım artırırım.
Sporumu 1,5 saat yaptım.
sabahki tatlı fazlası, güne aşırı derecede halsiz başlamamdandı. sabah hazırlanırken gözlerim kararıyodu, sanırım bağırsak ilaçları çok dokundu bana. :26:
ebrehecim aç olman normal canım doyurucu olmaz pasta ama malesef kalorisi yüksekKızlar selamlar napıyosunuz bakalım?
Menümü yazıyorum ve sonra da eve gidiyorum.
Sabah: 1 ev poğaçası
Öğle: 1 kase çorba, 2 kaşık tavuk, 1 kase salata
Ara: 1 bardak ayran
Akşam: Yarım dilim pasta
Pastayı da yedim yine dayanamadım ama başka birşey yemiyorum artık. Karnım aç yine de(
teşekkür ederim canım
bugün gayet ölçülü ve güzel geçti diyet adına
akşam yemeğinde bamya ve türlü var ikisinden de azcık yemeyi düşünüyorum
yanına da yoğurt
anlatırken açıktım kocacım gelse de yesek
ebrehecim, canım sen niye ekmek yemiyosun, ekmek yemezsen doymazsın ve sürekli bişiler yemek istersin canım, o yüzden ekmeği kesme, en azından her öğün 1 dilim yemeye çalış canım
takyoncum haklısın, senede 1 defa diye yaptım o kaçamağı ama bütün tuvalet düzenim bozuldu, şekeri kesmek gerekiyor sanırım kilo vermek için özellikle göbeği eritmek amacıyla
göbek malesef benimde en büyük sorunum belden aşağıda bişey yok ama yukarısı berbat resmen ben bıraktım şekeri artık şekersiz çay içiyorum çok şükür
ben bugün pek uğrayamadım
mönümü yazıyım bari
sabah:1 dilim çiçek ekmek (evde başka ekmeğim kalmamıştı)
1 kk beyaz peynir,4 zeytin,2 fincan çay
ara:1 elma
Öğlen:2 çk ıspanak,4 çk spagetti,bol salata
ara:1 fincan yeşil çay,1 elma
akşam:kurufasulye pilav var evde ben sadece kurusundan yicem 1 dilim ekmekle
geçmiş olsun canım iyisindir şimdi umarım birde menün biraz fazla gibi sanki belkide bana öyle geliyo bilmiyorum afiyet olsun canımSelam kızlar, bugün hiç fırsatım olmaya foruma girmeye. Öğle arasında bile işlerim vardı. Herkes güzel paylaşımlarda bulunmuş çok güzel şenlenmiş burası
Saçını boyatan mı arasın, örgüye başlayan mı :) çay kaşığıyla ıspanak yiyen azimli mi ararsın, bütün gününü yoğurtla geçiren karbonhidratçı mı :)
anketlere katılıp benim oyumu alan da var :) şimdi herkese ayrı ayrı bişeyler yazmak isterdim ama sporu abartmışım biraz çok bitkinim.
Menümü yazayım
sabah: 1 dilim ekmek, 1 yumurta, 1 kk peynir, 3 zeytin, 2 çk saralle
ara: 1 şekerli nescafe
öğle: az çorba, az etli sebze yemeği
ara: 4 ceviz
akşam: çorba, bol salata, az taze fasulye, yarım dilim ekmek
ara: bir fincan sütlü nesafe.
Artık günde 2 litre su içebiliyorum alıştım, umarım artırırım.
Sporumu 1,5 saat yaptım.
sabahki tatlı fazlası, güne aşırı derecede halsiz başlamamdandı. sabah hazırlanırken gözlerim kararıyodu, sanırım bağırsak ilaçları çok dokundu bana. :26:
takyoncum meraba canım, nasılsın umarım biraz daha iyisindir canım
şekeri tamamen kesmek gerekiyomuş canım, tatlıyı şekeri, hamur işini
canın tatlı çektiğinde meyve yenmeliymiş, böylece vücut tatlı ihtiyacını karşıladığı için tatlı istemiyo ve bisüre sonra bu duruma alışıyomuş
meraba esw cim iyi olmaya çalışıyorum canım mecburum buna tabiki hiçbişey değişmiyor ama iyi görünmek zorundayım biraz kafamı dağıtmasam çıldıracak gibi oluyorum iyiki varsınız canlarım buraya gelince rahatlıyorum sizlerle konuşunca iyi geliyor bana
şekeri tamamen kesemedim ama çayı şekersiz içiyorum artık kahveyi az şekerli içiyorum hamur işi vesaire yemiyorum zaten ya bu arada ben çok kilo aldım arkadaşım kullandığım uyku hapı sakinleştirici iğne vesaire bayağı şişirdi beni hiçbişeyyemiyorum ama kilo alıyorum gitgide
haklısın canım teşekkür ederim isteyerek yememezlik etmiyorum esw cim canım hiç bişi istemiyor dediğin gibi ilaçlar yan etki yapıyor maşallah esw cim ayaklı kütüphanem benim herşeyin cevabıu var sendeanlıyorum canım, o ilaçlar malesef öyle yan etki yapıyolar ama böyle bir durumda destek olmadan dayanmak gerçekten çok zor olurdu senin için, canım bol su içerek o ilaçların verdiği zararı azaltmaya çalışabilirsin, pul biber yiyebilrisin metabolizmanı hızlandırır, ama yemekten kesme kendini, metabolizmanı tembelleştirme, sen zaten kendini tanıyosun, nelerin sana faydası olduğunu biliyosun, kesebilirsen hamurişini kes ve kahveni sütle pişir canım, şekerden daha faydalı olduğu kesin sütün, hem kalsiyum almış olursun
haklısın canım teşekkür ederim isteyerek yememezlik etmiyorum esw cim canım hiç bişi istemiyor dediğin gibi ilaçlar yan etki yapıyor maşallah esw cim ayaklı kütüphanem benim herşeyin cevabıu var sende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?