- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.121
Sürekli yiyesim geliyor benimde
Diyeti bırakınca hemen aldın mı geri.Bir sene her ay diyetisyene gittim tartıda eksilmeyi görmek beni motive etti aldığım kilo veremedigin zamanlarda oldu bir süre diyeti hiç bozmadan yaptim ama yazin tatilde tüm konsantrasyon um bozuldu zamanla geri aldım bakalım inşallah bbirlikte veririz
Kız senin kacamagindan ne olacak atlarsın 4 bin 5 bin ip tamamSelam kızlar
Bugün benim diyet patladı. Çünkü öğlen mücver yedim. Fırın olsa hafif olurdu ama eşim yağda istedi ben de yarısını fırına atıp yarısını yağda yapmaya üşendim ve ben de onunla yedim maalesef. Akşam ip atlasam olur mu @Leyl-i-fer
Gel canım gel 4 kişi olalım ne olacak.Hislerini çok iyi anlıyorum canım.
Tezden iyileşirsiniz inşallah
Beni alııııın
Hoşgeldin canım.Merhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
İşte bu. Süpersin canım.Iyi aksamlar
600 ip
45 dk yürüyüş
2.5 lt su
Kız korkutma gözümüzü bak böyle deyince ben gaza geliyorum.Tamam canım iyi oldu bu görev. Söz verince illa tutmak gerekiyo ya kaçarı yok. Bu hafta inanıyorum iyi bi eksi görücem. Sahalara dönüyorum
Ok .@kardelelen321
@Umutumut82
@Zynpelf
N Numis
Cuma tartida insallah hepimiz eksi görürüz. Tarti resmi paylasmayi unutmayalim
Tatlılar lokum denilmeyi hakediyolarAnam Mehmet Emre'ye de dedesi hep lokum der
5000 'de adım varIyi aksamlar
600 ip
45 dk yürüyüş
2.5 lt su
Helal olsun makarnayı tek çatalla bırakmışsınİyi akşamlar kızlar bugünkü menümü hemen paylaşıyorum
Sabah kahvaltım 10.00
2 bardak limonlu sicak su
bir dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta haşlanmış
7 adet zeytin
Yarim yeşil biber
1.kk kadar beyaz peynir
1 kk. Kasar peynir (ince)
2 fincan şekersiz çay
Ara öğün
3 gün kurusu
Saat 15:30
1 tabak kereviz yemeği zeytinyağlı portakallı
1 kase yoğurt
Akşam
1 çatal makarna ( ev yapımı hazır değil)
Ve şimdi
1 türk kahvesi şekersiz
1 parca bitter çikolata
Yaklaşık 2 litre limonlu su
Günü kapatıyorum kızlar
Helal olsun makarnayı tek çatalla bırakmışsın
Akşam yemezsen uzun süre aç kaldığın için modun düşebilir tabi. Bence canın istemese de hafif bişeyler yiyebilirsin yoğurt, çorba falan. Sporu da ödev gibi düşünsen yapabilir misin?Kızlar bugün Artık bir parça bitter çikolata yedim çünkü inanılmaz canım tatlı istiyorAkşam yemeği de yemek istemedi Canım o yüzden yemedim
Bir de kızlar söylemiştim ya telefonuma spor programı yükledim diye ama devam ettiremedim yani Gün içinde sürekli iş yapıyorum yoruluyorum modum düşüyor ya da artık Kaç sene sonra bünyee bu kadar az yemek yemeye alışkın olmadığı için halim kalmıyor
Kızlar bir destek sizce ne yapayım yani şimdi artık Yavaş yavaş düzene oturmaya başlıyor her şey Yarın da Allah izin verirse inşallah alışverişe gideceğim pazartesiye daha iyi başlarim diye düşünüyorum
Yaparimm odev gibi olirsa canim yaa yada bana ceza mi verseniz acabaAkşam yemezsen uzun süre aç kaldığın için modun düşebilir tabi. Bence canın istemese de hafif bişeyler yiyebilirsin yoğurt, çorba falan. Sporu da ödev gibi düşünsen yapabilir misin?
Cezalık bişe yapmadın kiYaparimm odev gibi olirsa canim yaa yada bana ceza mi verseniz acaba
Yürüyorum şu an 7 bin adımdayım. Ama o yağ böyle yakılır mı bilmem. CArdio istiyor benceKız senin kacamagindan ne olacak atlarsın 4 bin 5 bin ip tamam
canim benim ki kilo degil odem fazla yeme ben sayet verdi isem 500 gram kadar vermisimdir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?