- 8 Ağustos 2018
- 14.422
- 28.677
- 548
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.101
Yaaa canım sen kırbinkere maşallah çok iyi gidiyorsun zaten istisnasız her hafta hedefini yakaladın daha ne olsun
Yaparsın senAy bu haftada hedefimi yakalarim insallah
Tamam canım iyi oldu bu görev. Söz verince illa tutmak gerekiyo ya kaçarı yok. Bu hafta inanıyorum iyi bi eksi görücem. Sahalara dönüyorum
Aramıza hoşgeldin Gülnihal.Merhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
Var ya hiç tahmin edemiyorum bile şu kişi alır diye o kadar sürpriz kişilersinizkardelelen321
Umutumut82
@Zynpelf
N Numis
Cuma tartida insallah hepimiz eksi görürüz. Tarti resmi paylasmayi unutmayalim
Haydi bakalım kolay gelsin hepinizekardelelen321
Umutumut82
@Zynpelf
N Numis
Bir sene her ay diyetisyene gittim tartıda eksilmeyi görmek beni motive etti aldığım kilo veremedigin zamanlarda oldu bir süre diyeti hiç bozmadan yaptim ama yazin tatilde tüm konsantrasyon um bozuldu zamanla geri aldım bakalım inşallah bbirlikte veririzG Gulselincicek daha önce 75 den 54 e düşmüşbirazını geri almış ama eminim o irade gücü yine vardır
Kendi kendine mi verdin Gülnihal yoksa diyetisyen falnnla mı ?
Oh iyi yapmışsınız. Hergün çıkartıyor musunuz canım. İsmi neydi bu arada.Ben de hava güzelken çıktım kızımla yürüyüşe epey yürüdük yoruldum
Evet tuvalet için bi sabah bi akşam çıkıyoruz. Bugün ekstradan öğlen de çıktık havanın güzelliğiyle dışarda coştu o daOh iyi yapmışsınız. Hergün çıkartıyor musunuz canım. İsmi neydi bu arada.
İsmi çok tatlıııı. Kendi de öyledir mutlakaEvet tuvalet için bi sabah bi akşam çıkıyoruz. Bugün ekstradan öğlen de çıktık havanın güzelliğiyle dışarda coştu o daLokum adı
Anam Mehmet Emre'ye de dedesi hep lokum derEvet tuvalet için bi sabah bi akşam çıkıyoruz. Bugün ekstradan öğlen de çıktık havanın güzelliğiyle dışarda coştu o daLokum adı
Insallahhhh canimmmkardelelen321
Umutumut82
@Zynpelf
N Numis
Selam kızlar
Bugün benim diyet patladı. Çünkü öğlen mücver yedim. Fırın olsa hafif olurdu ama eşim yağda istedi ben de yarısını fırına atıp yarısını yağda yapmaya üşendim ve ben de onunla yedim maalesef. Akşam ip atlasam olur muLeyl-i-fer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?