- 11 Aralık 2019
- 2.236
- 8.915
- 158
- 49
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.141
Maşallah bu nafıl güzel menü.Kizlar bugünki menüm.
Sabah
1 kasik bal 1dilim yumurtali ekmek 1 parca peynir 6 zeytin 1kasik salca cay
Ara limonlu cay
Ögle firinda balik 1 dilim ekmek salata
Ara 2 si bir arada kahve
1 kasik bal
Akşam 1 tabak ispanak yemegi
2litre suCherry Mom
Menü süper.İyi akşamlar kızlar bugünkü menümü hemen paylaşıyorum
Sabah kahvaltım 10.00
2 bardak limonlu sicak su
bir dilim tam buğday ekmeği
1 yumurta haşlanmış
7 adet zeytin
Yarim yeşil biber
1.kk kadar beyaz peynir
1 kk. Kasar peynir (ince)
2 fincan şekersiz çay
Ara öğün
3 gün kurusu
Saat 15:30
1 tabak kereviz yemeği zeytinyağlı portakallı
1 kase yoğurt
Akşam
1 çatal makarna ( ev yapımı hazır değil)
Ve şimdi
1 türk kahvesi şekersiz
1 parca bitter çikolata
Yaklaşık 2 litre limonlu su
Günü kapatıyorum kızlar
benim insallah gerçek kilo kaybim yağdan olunca bu hafta olcakDeğil mi bencede süper
Bende emzirirken çok hızlı kilo veriyordum sende de öyle olur inşbenim insallah gerçek kilo kaybim yağdan olunca bu hafta olcakgecen hafta ki odemdi bende sok olmustum 69.1 görünce ama iki gun az yiyince ödem geciyo
emzirme+yuruyus+dans+duzenli beslenme bu hafta 64 u gorebilirim insallah
Canım benim nacizane fikrim yemeği bir anda azaltma. Çünkü sonra hiç yememen gerekir.Kızlar bugün Artık bir parça bitter çikolata yedim çünkü inanılmaz canım tatlı istiyorAkşam yemeği de yemek istemedi Canım o yüzden yemedim
Bir de kızlar söylemiştim ya telefonuma spor programı yükledim diye ama devam ettiremedim yani Gün içinde sürekli iş yapıyorum yoruluyorum modum düşüyor ya da artık Kaç sene sonra bünyee bu kadar az yemek yemeye alışkın olmadığı için halim kalmıyor
Kızlar bir destek sizce ne yapayım yani şimdi artık Yavaş yavaş düzene oturmaya başlıyor her şey Yarın da Allah izin verirse inşallah alışverişe gideceğim pazartesiye daha iyi başlarim diye düşünüyorum
canim benim ki bir tavsiye sadece kendini o kadar ac birakinca diyetten soguyosun bunun yerine 2 saatte bir bir tane havuc veya sütlü kahve veya 1 cay bardagi yogurt ya da tane hesabi ile leblebi olsun ceviz olsun findik olsun yemelisin canin asiri tatlı isterse iki adet hurma uzun uzun çiğneyerek yersen kocaman çikolata yemis gibi olursun bu sekilde yaparsan eger ev isi yapma olsun morul olsun spor olsun kendini daha mutlu daha enerjik hissedersinKızlar bugün Artık bir parça bitter çikolata yedim çünkü inanılmaz canım tatlı istiyorAkşam yemeği de yemek istemedi Canım o yüzden yemedim
Bir de kızlar söylemiştim ya telefonuma spor programı yükledim diye ama devam ettiremedim yani Gün içinde sürekli iş yapıyorum yoruluyorum modum düşüyor ya da artık Kaç sene sonra bünyee bu kadar az yemek yemeye alışkın olmadığı için halim kalmıyor
Kızlar bir destek sizce ne yapayım yani şimdi artık Yavaş yavaş düzene oturmaya başlıyor her şey Yarın da Allah izin verirse inşallah alışverişe gideceğim pazartesiye daha iyi başlarim diye düşünüyorum
Maşallah sana.Yürüyorum şu an 7 bin adımdayım. Ama o yağ böyle yakılır mı bilmem. CArdio istiyor bence
Güzel canım.Sabah
Çeyrek simit
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin çay
Öğle
Kepekli makarna
Ton balığı küçük 50 gram sanırım
Yoğurt
Şekersiz vişne suyu
Akşam 17:30
Salata
Barbunya fasülye yemeği
Azıcık kepekli makarna
1 kaşık pirinç pilavı
2 litre su
7bin adım
Haydi bakalım hodri meydan canım. Bu tatlı rekabet inşallah bizleri hedefe ulaştırır.Kız korkutma gözümüzü bak böyle deyince ben gaza geliyorum.
Kafamda deli sorular.
Ne yaparsam daha çok eksi olur diye.
Spor konusunda hafif düzeyde başla hızlı ve yorucu şeyler seçersen çabuk bıkarsın ben öyle oluyorum. Hafif yürüyüş yapabilirsin vaktin olmazsa da yarim saatlik bölgesel egzersizler veya pilates yapabilirsin. Bir çok sporu denemiş biri olarak en kolay ve akıcı olan pilates diyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Herşey gönlünce olsun. Spor yapamıyorum diye de çok üzülme bence asıl olay rejimde bitiyor. Spor yapmadan rejimle kilo verebiliyorsun ama rejim yapmadan sporla kilo veremiyorsun. Öncelik rejime uymak gerisini kendini sıkmadan ayarlarsınKızlar bugün Artık bir parça bitter çikolata yedim çünkü inanılmaz canım tatlı istiyorAkşam yemeği de yemek istemedi Canım o yüzden yemedim
Mantıklı bende en tepeden başlıyorum hep o yüzden yarıda kalıyorum.Canım benim nacizane fikrim yemeği bir anda azaltma. Çünkü sonra hiç yememen gerekir.
Sağlıklı 3 öğün yap.
Biraz da spor ekle zaten gder.
103 kg ile diyetisyenle başladım.
Sebzeyii 10 yemek kaşığı verdi.
Eti 6 köfte kadar veriyordu.
Ve her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Her 10 kg da 1 kaşık azaltacağız diyordu.
Köfte de 1 er azalacak diyordu.
Bir anda azaltırsan sonra ne yiyeceksin diyordu.
Fikir olur diye paylaştım.
Yazın sonunda bıraktım diyeti ve şu zamana kadar 54 den 63 e çıktım. Eylül de bıraktım 3 ayda geri aldığım kilo sayısı 9Diyeti bırakınca hemen aldın mı geri.
Kendini çok aç bırakma canım. Akşam öğünü çok zayıf kalmış muhtemelen sabah bitkin uyanacaksın. İçindeki tatlı isteği artacak seni daha büyük zarara uğratacak. Leblebi, yulaf ezmesi gibi alternatifleri de zaman zaman kullanabilirsin.Kızlar bugün Artık bir parça bitter çikolata yedim çünkü inanılmaz canım tatlı istiyorAkşam yemeği de yemek istemedi Canım o yüzden yemedim
Bence güzel bi menü olmuş. Biraz da egzersiz olsaydı süper olacakmışAkşam yemeğini atlamışım pardon burada yeni yazmaya başladığım için eksiklikler için özür dilerim. Akşam yemeğinde yarım kase çorba, bir kaşık et yemeği 3 kaşık bulgur pilavı, 2 kaşık yoğurt bol salata yedim onlarda diyette olduğu için illa ye diye kimse israrci olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?