Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Maşallah bu nafıl güzel menü.
Afiyet olsun.

Menü süper.
Afiyet olsun.

benim insallah gerçek kilo kaybim yağdan olunca bu hafta olcak gecen hafta ki odemdi bende sok olmustum 69.1 görünce ama iki gun az yiyince ödem geciyo

emzirme+yuruyus+dans+duzenli beslenme bu hafta 64 u gorebilirim insallah
Bende emzirirken çok hızlı kilo veriyordum sende de öyle olur inş

Sabah
Çeyrek simit
Kibrit kutusu peynir
3 zeytin çay

Öğle
Kepekli makarna
Ton balığı küçük 50 gram sanırım
Yoğurt
Şekersiz vişne suyu

Akşam 17:30
Salata
Barbunya fasülye yemeği
Azıcık kepekli makarna
1 kaşık pirinç pilavı

2 litre su
7bin adım

Canım benim nacizane fikrim yemeği bir anda azaltma. Çünkü sonra hiç yememen gerekir.
Sağlıklı 3 öğün yap.
Biraz da spor ekle zaten gder.
103 kg ile diyetisyenle başladım.
Sebzeyii 10 yemek kaşığı verdi.
Eti 6 köfte kadar veriyordu.
Ve her öğün 2 dilim tam buğday ekmeği vardı.
Her 10 kg da 1 kaşık azaltacağız diyordu.
Köfte de 1 er azalacak diyordu.
Bir anda azaltırsan sonra ne yiyeceksin diyordu.
Fikir olur diye paylaştım.

canim benim ki bir tavsiye sadece kendini o kadar ac birakinca diyetten soguyosun bunun yerine 2 saatte bir bir tane havuc veya sütlü kahve veya 1 cay bardagi yogurt ya da tane hesabi ile leblebi olsun ceviz olsun findik olsun yemelisin canin asiri tatlı isterse iki adet hurma uzun uzun çiğneyerek yersen kocaman çikolata yemis gibi olursun bu sekilde yaparsan eger ev isi yapma olsun morul olsun spor olsun kendini daha mutlu daha enerjik hissedersin

birde kis sebzelerinin kalori cok cok düşük mesela karnabahar brokoli sadece haslayip yesen bile acayip tok tutar bir parça ekmek ile 2 kasik yogurt ile

Güzel canım.
Afiyet olsun.

Cumartesi menü
Sabah 10.00
1.5 haşlanmış yumurta
1 kk peynir
1 kase domates suyu
3 zeytin

Öğle 15.00
7 yemek kaşığı 1 kaşık yağ ile biber kavurdum.
1 kase yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Akşam 19.30
8 yemek kaşığı taze fasulye
1 kase yoğurt

2.5 litre su
1 saat yürüyüş
200 ip atlama

Spor konusunda hafif düzeyde başla hızlı ve yorucu şeyler seçersen çabuk bıkarsın ben öyle oluyorum. Hafif yürüyüş yapabilirsin vaktin olmazsa da yarim saatlik bölgesel egzersizler veya pilates yapabilirsin. Bir çok sporu denemiş biri olarak en kolay ve akıcı olan pilates diyebilirim. Allah yardımcımız olsun. Herşey gönlünce olsun. Spor yapamıyorum diye de çok üzülme bence asıl olay rejimde bitiyor. Spor yapmadan rejimle kilo verebiliyorsun ama rejim yapmadan sporla kilo veremiyorsun. Öncelik rejime uymak gerisini kendini sıkmadan ayarlarsın

Mantıklı bende en tepeden başlıyorum hep o yüzden yarıda kalıyorum.

İyi akşamlar bugun akşam yemeğinde bı arkadasimiza gittik ama şanslıyım ki onlarda diyetteydi bol salata yapmışlar yemeği abartmamislar şimdi bugünkü yemek menunmu yazmya gecebilirim. Sabah 1 yumurta, 2 dilim tambugday ekmeği, 3 zeytin , domates, filtre kahve şekersiz. Öğlen yemeğini atladım akşam yemeği misafirlikte olduğum için. Ara öğün olarak meyve ve 6 fındık yedim. Şu pek icemedim ve spor yapamadim.

iyi aksamlar arkadaslar iki gun cok daginik beslendim aslında cokta stresliydim gergindim bu yuzden menu paylaşamıyorum bugunde yarindan itibaren duzenli sekilde menu mu paylaşacağım
iki tane küçük oglum var haliyle yemeklerinden yediklerinden artan olunca yiyordum aman kalmasin diye aman canim çekmesin die falan bu hafta sadece kendi belirdigim menumu yiyecegim kendi yemegin tabagimin disina cikmayacagim...

Kendini çok aç bırakma canım. Akşam öğünü çok zayıf kalmış muhtemelen sabah bitkin uyanacaksın. İçindeki tatlı isteği artacak seni daha büyük zarara uğratacak. Leblebi, yulaf ezmesi gibi alternatifleri de zaman zaman kullanabilirsin.

Bence güzel bi menü olmuş. Biraz da egzersiz olsaydı süper olacakmış

Kızlar bazen öğlen okula ne götüreceğini şaşırıyorum.
Bir arkadadım iki ince dilim ekmek ile fıstık ezmesin tost yap ondan güzel öğün mü olur dedi.
Fıstık ezmesin protein oranı yüksek diyor.
Katkısız fıstık ezmesi tamamen doğal.
Blemefim size danışayım dedim.
2 kg sipariş ettik gelecek bakalım ama.
Yesemmi yemesrm mi arada öğlen öğünü olarak.
Cuma günü ve çarşamba günü öğlen okulda kalıyorum.
Fikir verin bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…