Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yazın sonunda bıraktım diyeti ve şu zamana kadar 54 den 63 e çıktım. Eylül de bıraktım 3 ayda geri aldığım kilo sayısı 9 bişey değil verdiğim emeğe uzuluyorum...
Çok hızlı almışsın. Kilo verdiğin zaman demek ki kasdan ve sudan vermişsin yoksa bu kadar hızlı almazdın. Bir kere yapmışsın bir daha yaparsın. Bence hiç üzülme yedim içtim bi kaç ayda yemem veririm ne olacak diye düşün.

Fıstık ezmesi şeker ilavesizse yemende sorun olmaz bence peynirle tost yap bazen kaşar olmayınca ben beyaz peynirle tost yaparım yanına da 1 kaşık fıstık ezmesi olabilir karatayda da serbest ama protein değil yağ gibi hesaplayacaksın

Benim dışarıdaki öğününü diyetisyen 75 gr tam buğday ekmeği 3 porsiyon protein ile veriyordu. Bu 3 porsiyon protein genelde hindi füme, peynir oluyordu. Bazen de 5 kaşık müsli 3-4 kaşık yoğurt oluyordu.

Bugünkü menüm

sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 Kk peynir domates salatalık

ara; 1 sade kahve 2 kare cıs cos 10 çiğ fındık

öğlen ; 5 kaşık mücver 1 kase yoğurt

Akşam; 1 köfte haşlama et 1 dilim ekmek semizotu salatası

çara; 3 kaşık yoğurt 1kivi

2 lt su
10 bin adım, 1.000 ip atladım, 1000 daha atlayacağım Cherry Mom

Menümü atlamak istesem de yazayım

sabah
2 yumurta sarısı
Yarım fırında patates
1 dilim ekmek
1 bardak portakal suyu (ben sıktım)

öğlen
3 köfte
2 dilim ekmek
Salata
Maden suyu

ara
Minnak bi kase sakızlı muhallebi

Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata

ara
1 portakal
2 mandalina

su 2litre
8000 adım yürüyüş Cherry Mom
Daha çok yürümüşümdür diyodum ama bu kadarcık yürümüşüm

Sakızlı Muhallebi dışında sıkıntı yok gibi dert etme hem sen hamilesin hamilelik döneminde kilo alman normal bu kadar sıkma kendini 9-12 kilo arası alman gereken zaten tabi tamamen sal demiyorum 30 kilo alanlar var hamilelikte alan alır verir o ayrı ama illaki kilo almayacağım kilo vereceğim diye bir şey yok ki alman gerekiyor.

Yok zaten alcam o kaçınılmaz ama en az hasarla nasıl kapatırım 9 ayı hesabı hedefim max 10 ama bu yeme aşkıyla cozutur muyum göriciğiiz

Teşekkürler kızlar.
Arada değişiklik olsun diye yerim ama yağ olduğu için de genelde tadımlıkta bırakırım.
İyi oldu size danışmak.
Yoksa ben öğün olarak 1 tatlı kaşığı bal ile tüketecektim.

Spor o kadar güzel ki
Menüyü yok eder.

Gayet güzel.
Afiyet olsun.

Şimdi aklıma geldi ben de okula bazen yulaf ezmesini sütle pişiriyordum. Sonra içine meyve atıyordum ister kuru ister yaş meyve buz dolabına koyuyordum bir kaç gün alıp götürüyordum fıstık ezmesi de koyarsın içine mis

Yok zaten alcam o kaçınılmaz ama en az hasarla nasıl kapatırım 9 ayı hesabı hedefim max 10 ama bu yeme aşkıyla cozutur muyum göriciğiiz
Hayırlısı gülüm kuzenimin eşi 30 kilo aldı ben 16 kilo aldım o doğumdan bir süre sonra emzirmeyi bıraktı sütü bitti 30 kiloyu verdi ben aynı duruyorum 1 buçuk yaşında yani mevzu almak değil bir yerlerde dur diyebilmek. Mutsuz olma psikolojin çok önemli stresin mutsuzluğun hep bebeğe yansır. Karnında da olsa sen gülersen güler sen üzülürsen üzülür.

Tabi ki öyle stresi minimumda tutmaya özen gösteriyorum, bakalım yeni başladı yol uzun neler çıkaracak önüme

Sabah 2 dilim ekmek üzerine fıstık ezmesi, süt, yarım ayva, 2 hurma
Akşam fırında somon ve sebze, bol salata, orman meyveli hafif bir tatlı, kahve

Spor yok

Bugün saçlarımı kestirdim, Akşam yemeğinde davetteydik. Tatlıdan az yedim zaten yaban mersini meyveli yerel çok hafif birşeydi.

Merhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
Hoş geldiniz
Yazın sonunda bıraktım diyeti ve şu zamana kadar 54 den 63 e çıktım. Eylül de bıraktım 3 ayda geri aldığım kilo sayısı 9 bişey değil verdiğim emeğe uzuluyorum...
Vermek konusunda sorun yok demekki, yine verirsin, korumayı da hep beraber öğreneceğiz artık.
Gayet güzel öğün olur, ekmek de çavdar ekmeği filan olursa iyidir.

Süper fikir.
Ben de yoğurt yulaf ezmesi çiğ badem ve muz koyuyorum.
Onu götürüyorum bol bol.
Çiğ badem yerine fıstık ezmesi koyabiliriz.

Süper fikir.
Ben de yoğurt yulaf ezmesi çiğ badem ve muz koyuyorum.
Onu götürüyorum bol bol.
Çiğ badem yerine fıstık ezmesi koyabiliriz.
Ben yoğurtla yiyemiyorum sütle olunca tatlı gibi oluyo meyve de koyuyorum içine puding misali hatta bazen azıcık kakao

Kuzum özellikle hamileligin ilk aylarinda lahmacun ciğköfte tüketme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…