- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #327.161
Çok hızlı almışsın. Kilo verdiğin zaman demek ki kasdan ve sudan vermişsin yoksa bu kadar hızlı almazdın. Bir kere yapmışsın bir daha yaparsın. Bence hiç üzülme yedim içtim bi kaç ayda yemem veririm ne olacak diye düşün.Yazın sonunda bıraktım diyeti ve şu zamana kadar 54 den 63 e çıktım. Eylül de bıraktım 3 ayda geri aldığım kilo sayısı 9bişey değil verdiğim emeğe uzuluyorum...
Fıstık ezmesi şeker ilavesizse yemende sorun olmaz bence peynirle tost yap bazen kaşar olmayınca ben beyaz peynirle tost yaparım yanına da 1 kaşık fıstık ezmesi olabilir karatayda da serbest ama protein değil yağ gibi hesaplayacaksınKızlar bazen öğlen okula ne götüreceğini şaşırıyorum.
Bir arkadadım iki ince dilim ekmek ile fıstık ezmesin tost yap ondan güzel öğün mü olur dedi.
Fıstık ezmesin protein oranı yüksek diyor.
Katkısız fıstık ezmesi tamamen doğal.
Blemefim size danışayım dedim.
2 kg sipariş ettik gelecek bakalım ama.
Yesemmi yemesrm mi arada öğlen öğünü olarak.
Cuma günü ve çarşamba günü öğlen okulda kalıyorum.
Fikir verin bana.
Benim dışarıdaki öğününü diyetisyen 75 gr tam buğday ekmeği 3 porsiyon protein ile veriyordu. Bu 3 porsiyon protein genelde hindi füme, peynir oluyordu. Bazen de 5 kaşık müsli 3-4 kaşık yoğurt oluyordu.Kızlar bazen öğlen okula ne götüreceğini şaşırıyorum.
Bir arkadadım iki ince dilim ekmek ile fıstık ezmesin tost yap ondan güzel öğün mü olur dedi.
Fikir verin bana.
Sakızlı Muhallebi dışında sıkıntı yok gibi dert etme hem sen hamilesin hamilelik döneminde kilo alman normal bu kadar sıkma kendini 9-12 kilo arası alman gereken zaten tabi tamamen sal demiyorum 30 kilo alanlar var hamilelikteMenümü atlamak istesem de yazayım
sabah
2 yumurta sarısı
Yarım fırında patates
1 dilim ekmek
1 bardak portakal suyu (ben sıktım)
öğlen
3 köfte
2 dilim ekmek
Salata
Maden suyu
ara
Minnak bi kase sakızlı muhallebi
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata
ara
1 portakal
2 mandalina
su 2litre
8000 adım yürüyüşCherry Mom
Daha çok yürümüşümdür diyodum ama bu kadarcık yürümüşüm
Yok zaten alcam o kaçınılmaz ama en az hasarla nasıl kapatırım 9 ayı hesabıSakızlı Muhallebi dışında sıkıntı yok gibi dert etme hem sen hamilesin hamilelik döneminde kilo alman normal bu kadar sıkma kendini 9-12 kilo arası alman gereken zaten tabi tamamen sal demiyorum 30 kilo alanlar var hamileliktealan alır verir o ayrı ama illaki kilo almayacağım kilo vereceğim diye bir şey yok ki alman gerekiyor.
Fıstık ezmesi şeker ilavesizse yemende sorun olmaz bence peynirle tost yap bazen kaşar olmayınca ben beyaz peynirle tost yaparım yanına da 1 kaşık fıstık ezmesi olabilir karatayda da serbest ama protein değil yağ gibi hesaplayacaksın
Teşekkürler kızlar.Benim dışarıdaki öğününü diyetisyen 75 gr tam buğday ekmeği 3 porsiyon protein ile veriyordu. Bu 3 porsiyon protein genelde hindi füme, peynir oluyordu. Bazen de 5 kaşık müsli 3-4 kaşık yoğurt oluyordu.
Spor o kadar güzel kiBugünkü menüm
sabah; 2 dilim ekmek 1 haşlanmış yumurta 2 Kk peynir domates salatalık
ara; 1 sade kahve 2 kare cıs cos 10 çiğ fındık
öğlen ; 5 kaşık mücver 1 kase yoğurt
Akşam; 1 köfte haşlama et 1 dilim ekmek semizotu salatası
çara; 3 kaşık yoğurt 1kivi
2 lt su
10 bin adım, 1.000 ip atladım, 1000 daha atlayacağımCherry Mom
Gayet güzel.Menümü atlamak istesem de yazayım
sabah
2 yumurta sarısı
Yarım fırında patates
1 dilim ekmek
öğlen
3 köfte
2 dilim ekmek
Salata
Maden suyu
ara
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata
ara
1 portakal
2 mandalina
su 2litre
Şimdi aklıma geldi ben de okula bazen yulaf ezmesini sütle pişiriyordum. Sonra içine meyve atıyordum ister kuru ister yaş meyve buz dolabına koyuyordum bir kaç gün alıp götürüyordum fıstık ezmesi de koyarsın içine misKızlar bazen öğlen okula ne götüreceğini şaşırıyorum.
Fikir verin bana.
Hayırlısı gülüm kuzenimin eşi 30 kilo aldı ben 16 kilo aldım o doğumdan bir süre sonra emzirmeyi bıraktı sütü bitti 30 kiloyu verdi ben aynı duruyorum 1 buçuk yaşında yani mevzu almak değil bir yerlerde dur diyebilmek. Mutsuz olma psikolojin çok önemli stresin mutsuzluğun hep bebeğe yansır. Karnında da olsa sen gülersen güler sen üzülürsen üzülür.Yok zaten alcam o kaçınılmaz ama en az hasarla nasıl kapatırım 9 ayı hesabıhedefim max 10 ama bu yeme aşkıyla cozutur muyum göriciğiiz
Tabi ki öyle stresi minimumda tutmaya özen gösteriyorum, bakalım yeni başladı yol uzun neler çıkaracak önümeHayırlısı gülüm kuzenimin eşi 30 kilo aldı ben 16 kilo aldım o doğumdan bir süre sonra emzirmeyi bıraktı sütü bitti 30 kiloyu verdi ben aynı duruyorum 1 buçuk yaşında yani mevzu almak değil bir yerlerde dur diyebilmek. Mutsuz olma psikolojin çok önemli stresin mutsuzluğun hep bebeğe yansır. Karnında da olsa sen gülersen güler sen üzülürsen üzülür.
Hoş geldinizMerhaba ben Gülnihal yeni katıldım üyelik şartlarını okudum 63 kiloyum hedefim 52 benim iki hafta deneme sürem var sanırım ben ne zaman kilomu bildireceğim acaba
Vermek konusunda sorun yok demekki, yine verirsin, korumayı da hep beraber öğreneceğiz artık.Yazın sonunda bıraktım diyeti ve şu zamana kadar 54 den 63 e çıktım. Eylül de bıraktım 3 ayda geri aldığım kilo sayısı 9bişey değil verdiğim emeğe uzuluyorum...
Gayet güzel öğün olur, ekmek de çavdar ekmeği filan olursa iyidir.Kızlar bazen öğlen okula ne götüreceğini şaşırıyorum.
Fikir verin bana.
Süper fikir.Şimdi aklıma geldi ben de okula bazen yulaf ezmesini sütle pişiriyordum. Sonra içine meyve atıyordum ister kuru ister yaş meyve buz dolabına koyuyordum bir kaç gün alıp götürüyordum fıstık ezmesi de koyarsın içine mis
Ben yoğurtla yiyemiyorum sütle olunca tatlı gibi oluyo meyve de koyuyorum içineSüper fikir.
Ben de yoğurt yulaf ezmesi çiğ badem ve muz koyuyorum.
Onu götürüyorum bol bol.
Çiğ badem yerine fıstık ezmesi koyabiliriz.
Menümü atlamak istesem de yazayım
sabah
2 yumurta sarısı
Yarım fırında patates
1 dilim ekmek
öğlen
3 köfte
2 dilim ekmek
Salata
Maden suyu
ara
Akşam
1 lahmacun
1 bardak ayran
Salata
ara
1 portakal
2 mandalina
su 2litre
Teşekkür ederim canım.Hoş geldiniz
Vermek konusunda sorun yok demekki, yine verirsin, korumayı da hep beraber öğreneceğiz artık.
Gayet güzel öğün olur, ekmek de çavdar ekmeği filan olursa iyidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?