- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #32.781
Sağolasın burcu, kahvaltıda yedim yeşil biber umarım faydası olur.
kahvaltı menüm; domates, salatalık, yeşil biber,
2 dilim esmer ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
1 çk bal, 1 çk reçel
kızlar menümü yazayım unutmadan
bi kase yaylaçorbası 5 köfte 1 dilim ekmek
1 kase yoğurt yedim
canım feci tatlı istiyo eşime söyledim gelirken
kuru kayısı alcak bana
acaba diyette kuru incir yiyebilir miyiz :26:
anammmm bütün geçmişi okudum zaten uykusuzdum daha beter oldu gözlerim :)))
pınarcım esracım kalıp uzun uzun sohbet etmek isterdim vaktim yok zaten vaktim olsada siz yoksunuz güzel dilekleriniz için teşekkür ederim ikinizede
herkesin menüsü çok güzel ama gülhan gözümüzden kaçmıyo kız biraz daha dikkat
akşama inşallah görüşürüz şimdi derse gidiyorum hepinize mutlu huzurlu sağlıklı bir haftasonu diliyorum kızlar
ay canım gerçekten de fiziğin çok iyi.ne diyetlarle uğraşıyosun.Teşekkür ederim kızlar, utandım valla..
Elbiseden kaynaklanıyor bence o, çok belli olmamış ama simitlerim ve kalçalarım çok fena yani :) Yandan foto çekilince belli oluyor çünkü basenim çok yok. Tam arkamda yani fazlalıklar :)
40 bedenim sonuçta, 36 olmam lazım :)
Bence de herkes koysun, tanıyalım birbirimizi. Günün sonunda kaldırırız herkes görmesin :)
merhaba arkadaşlar haftasonu moduna girdim galiba yediklerimi takip edemedim çok yemedim ama parça parça felaket gaz var ve kabızlık felaket durumda.şişkinlik hat safhada.
ay canım gerçekten de fiziğin çok iyi.ne diyetlarle uğraşıyosun.
kimse yok muuuu:26:
bugün dışardaydım koca kase salata ve köfte yedim
minncacık da pide inanmayan deryacık adlı üyeye sorabilir
hatta çikolta şelalesinin önünden geçerken gözümü kapadım
ama aklımda kaldı bi yerim şişmese bari
bol meyve sebze kalsiyum alınca bebek kız oluyormuş duydunuz mu hiç.başka kız formülü bilen var mı arkadaşlar?
sağol canım denicem allah hayırlı,sağlıklı,eli ayağı düzgün,akıllı bir bebek nasip etsin ama bir de kız olursa hiç fena olmazcanım sık ilşki kız oluyor diye duymuştum ama rabbim bilir sonuçta bende söyleyenlerin yalancısıyım
kızlar konu açmakla meşguldm
http://www.kadinlarkulubu.com/gorse...nelik-siddete-hayir-sergisi.html#post17038872
bi bakın siz de çok güzel bi sergi
akşam sadece çorba içtim
ve kayısı yedim 6 tane
merhaba canım iyiyim,ay 3hfta kaldı tatil bekliyorum.2hafta için 2ay bekliyorum şekerim.senin lise miela naber nasılsın?
Yürüdüm geldim yavaş tempoda ama 1 saati geçti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?