Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Sağolasın burcu, kahvaltıda yedim yeşil biber umarım faydası olur.

kahvaltı menüm; domates, salatalık, yeşil biber,
2 dilim esmer ekmek
2 kk peynir
2 zeytin
1 yumurta
1 çk bal, 1 çk reçel

menün güzel canım. hadi bakalım yaza kadar gidecek kilolar

abartmazsan yiyebilirsin canım hem de bağırsakları çalıştırıyor

ümmücüğüm iyi dersler sana

merhaba arkadaşlar haftasonu moduna girdim galiba yediklerimi takip edemedim çok yemedim ama parça parça felaket gaz var ve kabızlık felaket durumda.şişkinlik hat safhada.

ay canım gerçekten de fiziğin çok iyi.ne diyetlarle uğraşıyosun.

kimse yok muuuu:26:
bugün dışardaydım koca kase salata ve köfte yedim
minncacık da pide inanmayan deryacık adlı üyeye sorabilir
hatta çikolta şelalesinin önünden geçerken gözümü kapadım
ama aklımda kaldı bi yerim şişmese bari

herkese merhabalar
gülhancım inşallah daha iyisindir canım
akşam misafir gelicek, o yüzden bi bakayım dedim gelmeden
bugün akşam yemeği yemedim, misafirlerle bişiler yerim yoksa ayıp olur ev sahibi olarak onlara eşlik etmezsem
ara olarak da saat 5 gibi 1 elma ve ondan 1 ssat önce 10 fındık yedim
bugün üstüme olmayan 2 pantalonumu denedim ki biri üstümde, ikisi de rahat oldu ama kociş basenlerimin biraz çıktığını söyledi, onları da pilates ve uzay yürüyüşü ile eriticem inşallah
bide yarım saat uzay yürüyüşü yaptım kızlar bacaklarımı iyice aça aça ve kalçamı olabildiğince sıkarak :)

Slm kızlar gördüğüm kadarıyla bugün nete fazla girilmemiş haftasonu yoğunluğu işte takyoncum cnm benim yarın antalyadan misafirlerim gelcek çarşambaya kadar izinli gösterirmisin yatılı gelcekleri için nete girmem çok zor olcak ama yinede arada uğramaya çalışırım hazırlık felan yapmam lazım c:26::26::26:anım herkese şimdiden iyi hhaftasonlar görüşürüz arkadaşlar

merhaba arkadaşlar haftasonu moduna girdim galiba yediklerimi takip edemedim çok yemedim ama parça parça felaket gaz var ve kabızlık felaket durumda.şişkinlik hat safhada.

Ela, eğer kısa süreli çözüm gerekiyosa, laksatif şuruplarda iç duphalac gibi. ama kalıcı çözüm için incir kuru kayısı erik vs yemen lazım. Ya da günde mutlaka bir kez acı ye; yoğurdun içine pul biber, yada bir öğünde tek bir süs biberi ye. bunun yüzde yüz faydası oluyo. suyu bol iç.

çok iyi olmuş. dışarıdayken yenilebilecekler nelerdir :)

çorba, salata, ızgara tavuk yada köfte. bulunması çok da zor olmayan şeyler.

Kızlar geç bir kahvaltı yapmıştım, sonrasında arkadaşlarımla birlikteydim ikramlar vardı. Öğle yemeği niyetine ikramlardan birer kibrit kutusu bölüp yedim.

yarım kaseden az kısır, 1 kk börek, 1 kk kek. yanında da çay.

akşam için daha henüz acıkmadım ama birazdan çok hafif bişeyler yicem.

Adetim başladı kendimi çok şiş hissediyorum zaten.

Ama iştahıma çok dikkat etmem lazım. bu hafta da kilo alırsam - ki geçen hafta almıştım- diskalifiye olucam sanırım.

ve yürüyüş yapıcam gece mece demicem.

bugün akşam yemeğe davetliydik.neler vardı saymadan geçemicem.içli köfte,dolma,mantı,pide,tavuklu pilav,salata.tatlı,ee maraş olunca dondurma.az az yesem de sonuç malum.ama tatlı yemedim mi,ona yer mi kalmadı da yiyemedim mi işte onu çözemedim.
ayrıca bişey sorucam en az kaç gün için izin alıyoruz.öle bi durum yok ta merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…