Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

selam kızlar şükür haftasonu rehavetini attım artık malum benim kurslarım var cumartesi pazar gelemiyorum o yüzden şimdi biraz geçmişe bakayım yazarım yine :))

gülhancım inşaAllah biraz daha iyisindir çok geçmiş olsun canım bol bol dinlen şimdilik spor bekleyebilir sağlık daha önemli

selam burçakcım ya okurken bile üşüdüm ben malesef kışın domates salatık hiç yiyemiyorum illa sıcak şeyler olacak standart kahvaltı çay peynir zeytin ekmek böyle oluncada işte bağırsak problemleri bitmiyor (

evet ablam bizimkide tam tersi haftasonu kahvaltımız 2 saat bden fazla sürüyor desem yeridir bide animasyon film açıyorum kahvaltıda artık film bitene kadar kahvaltı sürüyor :))

merhaba arkadaşlar haftasonu moduna girdim galiba yediklerimi takip edemedim çok yemedim ama parça parça felaket gaz var ve kabızlık felaket durumda.şişkinlik hat safhada.

canım elma yemeni tavsiye ederim gerçekten çok işe yarıyor

ayyy o şelale zaten benimde sınırlarımı zorluyor bigün dayanamıycam diye korkuyorum ama zıcık yesem noolurki bişey olmaz dimi

tamam canım çarşambaya kadar öyle varsayarız ama izinli olarak geçmem seni nasılsa perşembeye galirsin dimi

gülhancım kararları bu hafta aldık nasılsa ben diyorumki geçen haftayı saymayalım tüm takım için bu haftadan itibaren kilo alma veya verememe kuırallarımız işlesin sizce ?

maşallahhh böyle bi sofrada bende dayanamazdım herhalde :))) canım mazeretimize göre istediğimiz kadar olabilir tabiki yeterki mazeret bildirelim

begümcüm çok fazla değil o kadarla kurtulduğuna şükür :)) misafirlikte zor oluyor yemem demek

selam kızlar daha yeni kalktım
fena grip olmuşum
mükellef bi kahvaltı yaptım
1 haşlanmış yumurta biraz kaşar peyniri
2 kaşık bal
havuç salatası
ve 2 dilim beyaz ekmek
4 zeytin

geçmiş olsun elifcim bu arada kahvaltı da çok iyi ekmek kepekli olsaymış keşke

katılıyorum gülhancım madem kaçamıyoruz o zaman en az zararla nasıl çıkacağımızı düşünmemiz lazzım

gülsümcüm ve burcucum merhabalar
kestane yiyorum :))
3.yi yemeye başladım belki 1 tane daha yerim :))

bide kocişin pastasından 1 kk kadar yedim :)

bide yatmadan önce 1 tane elma yicem, çıkardım dolaptan anca ılır zaten

benim bademcikler de kötü malesef (
dün yediğim yoğurtlu patates baya soğuktu, sanırım ondan oldu

gülsümcüm sabah kalkınca domatesi salatalığı çıkarsan dolaptan, sen kahvaltıyı hazırlayana kadar ılır onlar da daha rahat yersin ama sen bilirsin yine

Son düzenleme:

canım sen 24 aralıkta gelmiştin takıma galiba o günden beri ilk defa geldin ben gelmenden umudumu yitirmiştim doğrusu canım takım olarak yeni kararlar aldık ve sanada bildirmek istiyorum ilk önce yeni geldiğin için 1 haftalık deneme sürecindesin temel amacımız bol paylaşım yapıp formu canlı tutmak 2 gün üst üste mazeretsiz olarak takıma gelmeyen üye malesf diskalifiye oluyor hafta sonları hariç varlığını hissettirirsin inşallah

İyi akşamlar takımcım, akşam oldu ancak gelebildim.. Dün teyzeme gittim öğleden sonra, gelince de bilgisayarı açmadım, bayağı geç olmuştu.

Bugün de kahvaltı sonrası gezmeye gittik, geldim işlermi hallettim. Saçımı boyadım şimdi gelip bakayım dedim..

Kızlar sizden iltifatları aldım ya valla bugün o gazla neler yedim bilemezsiniz. Koskoca bir menü yedim öğle yemeğinde, ama bu sefer patateslerini yemedim.. Bi de tatlı bisküvi yedim 5-6 tane. Kahvaltım normaldi, akşam da bişey yemedim. Zaten yerim de kalmadı. Yarından itibaren aşırı dikkatli olmam lazım

Gülsümcüm, Burçakçım selam, nasılsınız bakalım?

iyiyim canım, sağolasın, sen de iyisindir umarım
keşke o menüyü yemeseydin, bizden iyi yorumlar aldın ama bizim yorumlarımız çok da önemli değil aslında, senin kendini nasıl hissettiğin önemli,senin beğenmediğin yerlerinin fotoda belli olmadığını söyledin, o yüzden bu kadar fazla kaçamak yapmamaya çalış, bide kaçamak yapacaksan bile hepsi bi anda olmasın

Geçmiş olsun canım Sıcak süte 2 çay kaşığı karbonat atıp içince boğazlara çok iyi geliyor, bir defa yapabildim bi daha da midem almadı. Tadı iğrenç ama çok etkili

Bal limon denedin mi?

Geçmiş olsun canım Sıcak süte 2 çay kaşığı karbonat atıp içince boğazlara çok iyi geliyor, bir defa yapabildim bi daha da midem almadı. Tadı iğrenç ama çok etkili

Bal limon denedin mi?

sağol canım, bi türlü kendine gelemedi bademciklerim, en küçük şeyde hemen acımaya başlıyolar (
yok canım denemedim
belki birazdan bal ve zencefili karıştırıp onu yerim, zencefilde çok iyi geliyo boğaza, zaten karbonat yok evde

Bu aralar çok yaptım haklısın canım, benim kulağımı çek valla.. Ben hala yerimde sayıyorum Spora da gidemedim kardeşim yüzünden (beraber yazıldık, bugün son kez dinlenmek istiyormuş kendileri). Byle bir boşverme modundayım ama kendime gelmem lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…