- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #33.181
elif o zaman ne yiyorsan aynısını yicem bendefazla gibi duruyor ama demekki dengeliyormu artık ne yapıyosa
yaaa bugün ne oldu bize pilavlar köfteler hayali bile güzel ama yaaaaa :84::84: kızlar yardım edin tutamıyorum kendimi :84:
hmm anladım zaten bende tatlı yemiyorum ama beyaz ekmek yiyorum hemde pide ekmeği ama napim sabahları eşim söylüyor sıcacık dumanı üstünde geliyor ekmek şimdi o dururken kepekli ekmek yenirmi peki sorarım sizevalla ben de bi ekmek fazla şu an
onun dışında pirinç beyaz ekmek hiç bi şekilde tatlı yok
meyvelerden uzum muz incir yok
bolca süt, yoğurt, et, sebze var
arkadaşlar ben kaçtım hepinize iyi akşamlar
Ay ben hiç ekmek sevmiyorum yaa, yemekle kesinlikle yiyememBi tek kahvaltıda yiyebiliyorum, kilo vermemi çok mu etkiler acaba?
Bu aralar kahvaltım da hep nesfit / mısır gevreği filan zaten.. Sıfır ekmek ama ekmeğe eşdeğer şeyler yiyorumdur.
inşallah vardır burda başka bi abla da ermeni hastenesindeki ünlü diyetisyene gidiyo
ona da aynı şekilde 3 dilim ekmek demiş diyetisyeni
o da o şekilde yiyerek bi ayda 5 kilo verdim dedi
Cumartesi günü kesin başlıyorum canım :) Bu akşam ve yarın akşam işim var çünkü, çoook önceden planlamıştım. Cuma akşamı da belli olmaz yandaşlarımı ayarlayabilirsem gidicem.
hayret benim canım bişey istemiyo şiştim resmen ekmekten
eğer bu halde zayıflarsam öpücem o diyetisyeni
teşekkür ederim arkadaşım evet canım bundan sonra yanımda bişeyler taşımam şart oldu
canım öğle yemeğin çok güzel. ama akşam menüsüne bişeyler daha ekle başın döner sonra
hiç sorma vallaaa
canım ben aynı pirinç pilavı gibi yaparım ama biraz fazla su koyarım içine çünkü daha fazla su çekiyor. suyu az olursa karnını ağrıtır. bide içine biber soğan domates konursa ooofffff dumanı üstünde
yaaa bugün ne oldu bize pilavlar köfteler hayali bile güzel ama yaaaaa :84::84: kızlar yardım edin tutamıyorum kendimi :84:
hmm anladım zaten bende tatlı yemiyorum ama beyaz ekmek yiyorum hemde pide ekmeği ama napim sabahları eşim söylüyor sıcacık dumanı üstünde geliyor ekmek şimdi o dururken kepekli ekmek yenirmi peki sorarım sizeama en fazla 2 dilim yiyorum
iyi akşamlar canım Allah'a emanet ol
pilavla makarnayla felan dengelersin canım ama yinede arada bi dilim ye bence
kalkıp kahve yapayım dedim kahvemde bitmiş su içim bariköfte pilav çık aradan :)))
kızım düşünme sen de, aaaa
yok öyle yemekler, bilmiyosun yapmayı
canım o pide senin iştahını açmıyo mu?
Onları da sevmiyorum çok, aslında yesem yerim belki ama yıllardır yememeye alışmışım kırk yılın başı canım çekerse 2 kaşık filan yiyorum.
Evet ama kendimi alıştırmam lazım
Onları da sevmiyorum çok, aslında yesem yerim belki ama yıllardır yememeye alışmışım kırk yılın başı canım çekerse 2 kaşık filan yiyorum.
Evet ama kendimi alıştırmam lazım
kalkıp kahve yapayım dedim kahvemde bitmiş su içim bariburçak kendimi tutuyorum dengeliyorum yani bi bıraksam kendimi öyle bir iştah varki düşman başına
bencede canım ya ekmek yada onlar bi şekilde yemen lazım
iştahının hala açık olması ilginç ama
yediklerine göre midenin küçülmesi lazım
bence ekmekten kaynaklanıyo, o pideyi yeme bi kaç gün, kepek veya tam buğday falan ye, bi dene bakalım yine iştah sorunu olacak mı?
suyu da iç tabi
bide yeşil çay da iştahı kesiyo su iştahını açıyo hatta
BENDE YAZAYIM HEMEN MÖNÜMÜ KIZLAR
dün akşam çıkana kadar yazmıştım
Akşam: 1 kepçe domates çorbası içtim,1 dilim ekmekle
misafirliğe gideceğim için başka bişey yemedim
orda da arkadaşım aşure yapmış,2 tane ekler koymuş,1 tanede 2 dolma kalem büyüklüğünde 1 börek vardı tabakta.arkasından da çekirdek ve çay vardı
ben sadece böreği yedim.çayla.2 kaşıkta aşure tattım
bir tane bile çekirdek atmadım ağzıma
nasılım ama kızlar
bu sabah ta:
yine 1,5 dilim ekmek
üzerine sürme biberli lor peyniri
2 çay kaşığı kadar tahin
domates,salalık,biber.bol maydanoz (şişliğimi alsın die)
1 fincan çay
ara:birazdan 1 yeşil elma yicem
günaydın sevgili takımım
hemen kahvaltımı yazayım sizlere
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk beyaz peynir
2şer çeri domates ve çıtır salatalık
1 çarliston
3 yeşil zeytin
1 avuç maydanoz
2 çay kaşığı bal
1 bardak portakal-greyfurt suyu
evet haftasonu erken kalkamam dedim sağlıklı beslenme sağlıklı ve düzenli bi yaşam tarzından geçer erken kalkmak da buna dahil dedi
bende şimdi gidip akşam yemeğini yapayım bari işim bitince gelirim yine yanınıza kızlar hoşçakalın
Bende geldim öğle yemeğinden;
4 ç.k zeytinyağlı yer elması yedim
1 dilim ekmek (ama normal ekmek,evde kepek kalmamış)
evden çıkarkende bikaç cevizle 1 incir yedim.(canım istedi)
ben de öğle yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı ile salata yedim ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği
salatanın içinde havuç, turp, tere, marul, domates. salatalık, nane sumak nar ekşisi vardı, yağ koymadım ton balığının yağını süzmeme rağmen yine de yağlı olduğu için
dün akşam yemeğim : 5 kaşık mantarlı tavuk / 1 kase yoğurt çorbası / yeşil salata/ 1 ince dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltısı : 2 domates / azıcık yumurta / 2 dilim peynir / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 2 tane diet galeta
öğle yemeği: 1 kase mercimek çorba / 1 porsiyon taze fasulye / 1 yemek kaşığı tadımlık bulgur pilavı
arada : 2 diet büsküvi
Öğle yemeğim: 2 parça tavuk göğüs, 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık z.yağlı kereviz, ekmek yerine de 1 adet mercimek köftesi yedim.
Ara öğün olarak çorba içiyorum şu an.
Bu akşam da süt/yoğurt ve meyve tüketmeyi planlıyorum :)
inşallah vardır burda başka bi abla da ermeni hastenesindeki ünlü diyetisyene gidiyo
ona da aynı şekilde 3 dilim ekmek demiş diyetisyeni
o da o şekilde yiyerek bi ayda 5 kilo verdim dedi
sağol canım teşekkür ederim
bugün nesfit yemek istemedim, iyi oldu
seninki de sağlıksız olmuş ama sen de farkındasın zaten, renklendir artık şu kahvaltını
afiyet olsun canım
gayet güzel
ben de öğle yemeğinde yağı süzülmüş ton balığı ile salata yedim ve 1.5 dilim tam buğday ekmeği
salatanın içinde havuç, turp, tere, marul, domates. salatalık, nane sumak nar ekşisi vardı, yağ koymadım ton balığının yağını süzmeme rağmen yine de yağlı olduğu için
öğle yemeğinde kıymalı semizotu yoğurt ve 3 dilim ekmeğimi yedim
akşam da etli nohut yoğurt ve salatam var
şimdi ara öğünümü yicem meyve ve sütle
aramı yaptım şimdi
1 küçük elma ve 2 yarım ceviz yedim
15 dk önce de yeşil çay içmiştim limonlu
bu yeşil çay beni susatıyor yaa
sizde de oluyo mu bu?
canım sadesi bana da dokunuyo içemiyorum zaten
ama limonlusu fena değil, içilebilitesi var en azından :)
arkadaşlarım merhabalar uzun süre gelemedim çok yoğundu buğün işler. zaten bu aralar başım dönüyor kendimi kötü hissediyorumdün akşam işten çıktıktan sonra yarım saat kadar tempolu yürüyüş yaptım. eşimle buluşacaktık. tam buluştuk yürüyüşten sonra çok başım döndü normalde tansiyonum hep düşüktür. şekerimde düştü galiba ne zamandır meyve dışında şekerli birşey yemiyorum. valla en yakın bir bankın üstüne oturduk. başımın dönmesini bekliyordum. işte böyle durumlar benim dieti bırakma sebebim oldu her zaman . sonra çantamı karıştırken iş yerine götürdüğüm 2 portakaldan 1 tanesini çantamda unutmuşum inanın o portakal o an orada benim herşeyimdi... herkesin içinde hiç utanmadan soydum portakalı hapur hupur yedim valla aradan 2 dakika sonra kendii daha iyi hisstettim. böylelikle hem ben hemde diet kurtuldu
dün akşam yemeğim : 5 kaşık mantarlı tavuk / 1 kase yoğurt çorbası / yeşil salata/ 1 ince dilim kepek ekmeği
sabah kahvaltısı : 2 domates / azıcık yumurta / 2 dilim peynir / 2 dilim kepek ekmeği
arada : 2 tane diet galeta
öğle yemeği: 1 kase mercimek çorba / 1 porsiyon taze fasulye / 1 yemek kaşığı tadımlık bulgur pilavı
arada : 2 diet büsküvi
Kızlar nabersiniz bakalım? Çok canım sıkılıyor, 17:30 olsun direkt eve gideceğim.
Öğle yemeğim: 2 parça tavuk göğüs, 2 kaşık ıspanak, 2 kaşık z.yağlı kereviz, ekmek yerine de 1 adet mercimek köftesi yedim.
Ara öğün olarak çorba içiyorum şu an.
Bu akşam da süt/yoğurt ve meyve tüketmeyi planlıyorum :)
Ay ben hiç ekmek sevmiyorum yaa, yemekle kesinlikle yiyememBi tek kahvaltıda yiyebiliyorum, kilo vermemi çok mu etkiler acaba?
Bu aralar kahvaltım da hep nesfit / mısır gevreği filan zaten.. Sıfır ekmek ama ekmeğe eşdeğer şeyler yiyorumdur.
geç uyandığım için,
11:00 2 dilim kepek ekmeği, 2 kk peynir, 4 zeytin, 2 çk salça, 2çk bal, 10 tane fındık
17:00 ye doğru bir kase mercimek çorbası
aralarda limonlu çay, 5i1yerde çayı falan içtim. Akşam yemeği biraz geç saatler kalabilir ama geç uyandığım için geç yatarım heralde.
Bugün spora gidiyorum :) yeni bir başlangıç olsun hem daha iyi hissediyorum, yorulmadım bugün pek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?