Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

biraz az olmuş sanki canım.herhalde vakit bulamadın yemeğe

11 de yiyip çıktım evden okulda 12:30 da öğle arasında karnım acıkmadı. sonra eve geldiğimde bir kase çoırba içtim ama yine acıkmamıştım.

Şimdi spordan geldim, orda bi midem kazındı, açlıktan ölüyorum sanki :)

Canım patates salatası istiyo. ekmek yerine sebze yerine herşey yerine onu yicem ama yağsız olucak :)

elim ayağım titriyo fazla kaçırırsam diye korkuyorum ya

maşallah gülhancım süpersin :))) bende dediğğim gibi yaptıım barbunya pilav salata ama akşşam pilav yemedi öğğlen yediğğimi çin ekmekte yemedim salata ve barbunya yedim adet olacam ya tatlıı krizim tuttu bugün akşşam saatlerce aklıımda nutella vardıı malesef dedimki şşöyle bir kavanoz dolusu olacak bana karıışşan yeme diyen kimsede olmayacak tüm akavanozu yiyip bitirsem :)))
burçak kıızacak bana ama kıızma kıız geçici bunlar 2 güne kadar atlatıırıım ben :)

herkese iyi geceler kıızlar yarıın görüşşmek üzere hepiniz Rabbime emanet olun hepinizi öpüyorum ayy sevgi pııtıırcıığğıı oldum yaa maşşallah bana

iyi geceler kızlar kayınvalide kayınpeder 3-5gün yatılı geldiler.çok giremem sanırım.diyet iyi gidiyor ama 4.gün tuvalete çıkmadım hiç bişe fayda etmedi.

iyi geceler kızlar kayınvalide kayınpeder 3-5gün yatılı geldiler.çok giremem sanırım.diyet iyi gidiyor ama 4.gün tuvalete çıkmadım hiç bişe fayda etmedi.

elacım bi an önce bi doktora gitmende fayda var canım
bu çok tehlikeli, 4 gün çok uzun bi süre
2 gündür bende de var sıkıntı ama sanırım akşam salata yemediğimden oldu
bugün begüm sorunca farkettim, 2 gündür çıkamıyorum ve 2 gündür akşamları salata yememiştim
bugün öğleyin yeşillik salatası akşam da brokoli salatası yiyince akşam yine çıktım eskisi kadar olmasa da

Günaydın arkadaşlar Akşamları siz kapatıyorsunuz, sabahları da ben açıyorum takımı :))

Bugün yeni genel müdürümüz toplantı yapacak, buralarda pek olamayacağım. Kendi müdürüm de izinden dönüyor, yine gizli kapaklı girmem lazım

Sabah kahvaltım: yarım simit (peynirli), sütlü çay.

Evet yaa, çok haklısın.. Özellikle roka yiyelim kızlar, benim bağırsaklarımı bile süper çalıştırıyor ki benim 1 haftayı bulduğu oluyor sıklıkla..

Ama salata yeme alışkanlığım hiç yok, ben bundan sonra akşamları salata yapayım kendime en iyisi.

akşam yemeğinde;

Patates salatası (bol acılı, az yağlı) yedim
Yanında yarım kase yoğurt.

iyi bari gülhancım,zararsız atlatmışsın çok şükür

bende regli dönemimdeyim ve dün akşam ufak bi dondurma yedim hemde bu soğukta

4 gün çok fazla canım.bak kafaya takıyosun die de çıkamıyo olabilirsin.yemeklerde salata ye,kabak salatası yap hatta birebir diyebilirim.gece de yeşil elma ye üstüne su iç.ayrıca bol su iç.ama bunları yaptığın halde hala problem varsa ya hap al,yada hemen doktora git.ben bi hap tavsiye edbilir bitkisel.benim bağırsaklarımı o düzene soktu.bi dahada böle problemim kalmadı.

canım kabak salatasınıda tavsiye ediyorum.aklında olsun.

afiyet olsun cnm,sütlü çay da neymiş ?

salata çok önemli canım.bence alışsan çok iyi olur.

günaydın kızlar sabah kahvaltımı yaptım
3 dilim ekmek biraz lor peyniri ve 1 yumurta
yanında da açık çayla
bugün 3. günüm ben kendimi çok rahat ve hafif hissediyorum
umarım tartıda da aynı hafifliği yaşarım

inş tatlım,emin ol bende merakla bekliyorum

günaydın arkadaşlar;

akşam çok atraksyon olmamış.

ben dün akşam:
1 kepçe domates çorbası
1 kepçe mantarlı tavuk sote yedim

kocam geç geldi,evde yoğurt yoktu.getirince.o yemek yerken bende 1 kase pul biberli yoğurt yedim

yemekten 1 saat kadar sonrada 1 çubuk kakaolu dondurma yedim.

(ama dondurma tatlıdan daha hafif ekmekte yememiştim.çok değildir die düşünüyorum)
sizce?

bu sabahta kahvaltıyı evde yapmadım.
canım simit istedi.gelirken yoldan aldım
yarım simidin susamlarını dötüm,yanında 1 k.k kadar taze kaşar,yarım domates,1 fincan çayla onu yedim.
şimdide 1 fincan daha çay içiyorum

afiyet olsun canım
dondurma yedikten sonra canın çekmediyse şeker tatlı gibi şeyler sorun yok bence, afiyet olsun ama dikkat et hasta etme kendini

begümcüm bu kabak salatası dediğin nası bişi?

kızlar gece saat 11den sonra 45 dk uzay yürüyüşü yaptım, dün spor yapamadıydım, gece foruma bakarken 60-69da bi arkadaş uzay yürüyüşü yapacağını söyleyince gaza geldim ben de , kalktım yaptım walla, iyi oydu rahatladım :)

bugün kahvaltı olarak 5yk nesfitin içine küçük 1 elma doğrayıp onu yedim taçınlayarak

Kabak salatası nasıl oluyor gerçekten?

Annem haşlıyor bazen, üzerine de sarımsaklı yoğurt dökünce süper oluyor.

Bağırsaklara da birebir

Tebrikler Burçakçım, ben de inşallah senin gibi olurum şu spor konusunda. Gülhancığımı da çok takdir ediyorum zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…