- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.821
Benim de üst komşuda yaptığı yemek atıştırmalık ne varsa feysbuka atıyor benim de hiç hoşuma gitmeyen bir şey. Kendi attığını da önce kendi beğenir :) beni eklesene dedi geçen gün, ben feysbuk kullanmıyorum dedim. Hesabım var ama gerçekten de aktif kullanmıyorum. Aktif kullansaydım da ekleyeceğimi sanmıyorum :)Onu bende hiç anlamıyorum. Benim üst katta ki komşuyla konuşmuyoruz. Durmadan paylaşıyor sayfa sayfa laf sokuyor bana 10 merdiven inse ben burdayım. Bende bastım engeli herşey içind e kaldı artıkyüzüme söylemek yemiyor çünkü sorsan sana söyledim de demez. Klavye delikanlısı kaynıyor her yer
Şekerini bir kaç gün daha ölç bence canım. Yüksek çıkmaya devam ederse, meyveyi azaltıp mutlaka süt yoğurtla tüketmeye dikkat edebilirsin, bir de erken saat yemeye..Evet bu ara hayat cok hizli akiyor ama zaten amacim hayatin akisi icinde zorlanmadan dogru beslenmeyi ogrenmek. Yani adi diyet yapiyorum, dikkat ediyorum olmadan fazladan zaman/dikkat ayirmadan beslenebilmek. Artik dogru seyleri yapa yapa aliskanlik haline getirmek gerekiyor. Su anda hala planlama filan yapmam gerekiyor. Ama yavas yavas da olsa gelisme var o kesin :)
Spora gunlerdir ilk defa su anda vakit oldu dusundum. Ama halletmem gereken birkac is var diye bilisayar basina geldim. Ogluma hatira olsun diye foto cekimi yaptiricaz, fotografci ve kiyafet bakiyorum. Sevimli cocuk kiyafetlerinden mi yoksa, pantolon gomlek papyon tipi birsey mi alsam acaba ?
Su tarz:
Ben dışarıda suyu bile kesiyorum WC aramamak için metabolizma hızlandırıcı ödem atıcı ile perişan olurum herhalde :)Benim metabolizma galiba öldu hiç birşeye cevap vermiyor
Mesela siz diyorsunuz ya bugün disaridayim.detoks suyu yapmiyim felan yok arkds bende öyle bişey olmuyor
Regl başladıktan kaç gün sonra çözülüyor ödemin peki. Bir günse yarına bomba gibi gelirsinLeyl-i-fer
Ay kizlar demin regli başladı ama öyle böyle degil. Lahanadan sanırım regli söktürücü yazıyordu dun leylinin gönderdiği fotoda
benim hergun sismenin sebebi belli oldu ama gunune 3 4 gün daha vardı lahana ile ben yine kendi topugumami sıktım
Of ya zaten bombaydim reglinin 3.gunu hafifliyorum ben yeşil çay içeyim birde haydaa arkadaş buda gol olmadı hemde çok ilginç başladı afedersiniz zipliyordum.altima kaçırdım sandimRegl başladıktan kaç gün sonra çözülüyor ödemin peki. Bir günse yarına bomba gibi gelirsin
Metabozlmana da iyi gelir umarım bu içtiğin şey :) madem ilginç başladı, ondan bir ilginçlik daha bekliyoruz yarın senin eksi gelmeni sağlasın :)Of ya zaten bombaydim reglinin 3.gunu hafifliyorum ben yeşil çay içeyim birde haydaa arkadaş buda gol olmadı hemde çok ilginç başladı afedersiniz zipliyordum.altima kaçırdım sandimbir baktım ki regli vaybe içtiğim bir şey ilk defa bende etki etti hahah böylesini istemezdik ama
Ay sesli güldüm yaOf ya zaten bombaydim reglinin 3.gunu hafifliyorum ben yeşil çay içeyim birde haydaa arkadaş buda gol olmadı hemde çok ilginç başladı afedersiniz zipliyordum.altima kaçırdım sandimbir baktım ki regli vaybe içtiğim bir şey ilk defa bende etki etti hahah böylesini istemezdik ama
Belki yarına lahananın etkisiyle çözülürsünSporla ve diyetle bir haftada bir kilo nasıl alınır başlıklı yazım yarın gazetelerde
İçmeye devam edeyim mi 1 lt içtimBelki yarına lahananın etkisiyle çözülürsün
Bi zararı yoksa et ne kaybedersin kiİçmeye devam edeyim mi 1 lt içtim
Olsun. Ödem ide cozer devam et senLeyl-i-fer
Ay kizlar demin regli başladı ama öyle böyle degil. Lahanadan sanırım regli söktürücü yazıyordu dun leylinin gönderdiği fotoda
benim hergun sismenin sebebi belli oldu ama gunune 3 4 gün daha vardı lahana ile ben yine kendi topugumami sıktım
Yok artik yeter yarin yine yâpİçmeye devam edeyim mi 1 lt içtim
İçmeye devam edeyim mi 1 lt içtim
Dogal olan tuzlu degil hazirmi aldin.regl sonrasi ic onu istersenBirde bişey daha diyeceğim
Bende artk sirkeli suya başladım.ya o çok tuzlu geliyor bana o da odem.mi yapıyor Allah'ım yine kaş göz hesabı
İyisi mi ben hiç bişey yapmayayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?