Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Benim de üst komşuda yaptığı yemek atıştırmalık ne varsa feysbuka atıyor benim de hiç hoşuma gitmeyen bir şey. Kendi attığını da önce kendi beğenir :) beni eklesene dedi geçen gün, ben feysbuk kullanmıyorum dedim. Hesabım var ama gerçekten de aktif kullanmıyorum. Aktif kullansaydım da ekleyeceğimi sanmıyorum :)

Şekerini bir kaç gün daha ölç bence canım. Yüksek çıkmaya devam ederse, meyveyi azaltıp mutlaka süt yoğurtla tüketmeye dikkat edebilirsin, bir de erken saat yemeye..
çocuk kıyafetlerinden pek anlamıyorum ama sanırım sevimli kıyafetler daha yaşlarına uygun gibi.. ama benim fikrim pek dikkate alınmaz bu konuda çünkü cidden bilmiyorum. Şu an ağzı olan konuşuyor kategorisinden yazıyorum sana :)

Benim metabolizma galiba öldu hiç birşeye cevap vermiyor
Mesela siz diyorsunuz ya bugün disaridayim.detoks suyu yapmiyim felan yok arkds bende öyle bişey olmuyor
Ben dışarıda suyu bile kesiyorum WC aramamak için metabolizma hızlandırıcı ödem atıcı ile perişan olurum herhalde :)

Regl başladıktan kaç gün sonra çözülüyor ödemin peki. Bir günse yarına bomba gibi gelirsin

Regl başladıktan kaç gün sonra çözülüyor ödemin peki. Bir günse yarına bomba gibi gelirsin
Of ya zaten bombaydim reglinin 3.gunu hafifliyorum ben yeşil çay içeyim birde haydaa arkadaş buda gol olmadı hemde çok ilginç başladı afedersiniz zipliyordum.altima kaçırdım sandim bir baktım ki regli vaybe içtiğim bir şey ilk defa bende etki etti hahah böylesini istemezdik ama

Metabozlmana da iyi gelir umarım bu içtiğin şey :) madem ilginç başladı, ondan bir ilginçlik daha bekliyoruz yarın senin eksi gelmeni sağlasın :)

Ay sesli güldüm ya ben hep altıma kaçırıyo gibi oluyorum birden hareket halindeysem refleks olarak tutuyorum sanki tutabilecekmişim gibi eşim de benle dalga geçiyo

Olsun. Ödem ide cozer devam et sen

Birde bişey daha diyeceğim
Bende artk sirkeli suya başladım.ya o çok tuzlu geliyor bana o da odem.mi yapıyor Allah'ım yine kaş göz hesabı
İyisi mi ben hiç bişey yapmayayım
Dogal olan tuzlu degil hazirmi aldin.regl sonrasi ic onu istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…