- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.861
Sen mi yedin,tas atmis gibi olmusum hahah.benim gibi balik hafızalı nerden bilcek senin lahmacun yedigi ni iKaç gün oldu unutmadın mi
Vay be o zaman kilo olarak yaramasa bile arada içmek lazim .Lahana cok faydali canim.bende ilacli beyin emarlarindan sonra 1 hafta boyunca iciyorum vücuttaki zararli herseyi atiyor.yurtdisinda kemoterapi gören hastalara lahana kürü yapiyorlarmis.kemoterapinin vücuttaki kalintilarini atsin diye.
Yo ye canım afiyet olsunHaşlama içli köfte cezalık bişey mi? Yarına yapsam? Cezalıksa yapmicam
Banada yapmiyor galiba hafta sonundan beri içiyorum anca artı gördümBende elma sirkesine baslicam bugün ama reflüm var dokunurmu bilmiyorum. Dun arkadasi gordüm kız zaten çıta gibiydi hepten erimiş ne yaptin diye sordum kendisi öğretmen hasta olmamak icin elma sirkeli su icmis aksamlari .kaburgalari cikmis adeta. Ben küpüyle içsem ayni etkiyi yapnaz
Vurdun gol olduSen mi yedin,tas atmis gibi olmusum hahah.benim gibi balik hafızalı nerden bilcek senin lahmacun yedigi ni ianca mesajlarina bakmam lazim
İkinci kahvaltı fena olmuş 2 tane sandviçMerhabalar
Ben spora başladım ya 9 buçukta gidiyorum spora gitmeden kahvaltı yapıyorum. Ama gelince çok acıkıyorum ara öğün yapıyorum ama hiç bana misin demiyor bugün iki defa kahvaltı yaptımyarın kahvaltı yapmadan gideceğim gelince nasıl olsa yine açım
Kahvaltı
1.5 yumurta ile pırasalı omlet
1 yk çökelek
2 dilim ekmek
Ara
1 muz
1 avuç kuru uzum
2. Kahvaltı
Tam buğdaylı sandviç ekmeği ile 2 tane peynirli sandviç
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk yoğurtlu makarna
2 lt suhezeyan5381
1 saat fitness
100 squat
10 dk alt bacak
40 dk yürüyüşCherry Mom
OooKendime şişme yelek almıştim netten 40 beden 5cm kadar bolluk var 38 alacağımhavami da atayim surda dursun
Sen baya güzel inceldinKendime şişme yelek almıştim netten 40 beden 5cm kadar bolluk var 38 alacağımhavami da atayim surda dursun
Evet ya beden farkı olmasa tası tarağı toplayıp gideceğim tek motivasyon kaynağım buSen baya güzel inceldin
Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişeyEvet ya beden farkı olmasa tası tarağı toplayıp gideceğim tek motivasyon kaynağım butartılar bozuk :)))
Yok be kuzum bende öyle kemikli kuru flan değilim gören balık etli der yine ama tabi eskiye göre sıkilastim.Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişeygeçen bi kızla karşılaştım bahsetmiştim spora gidiyomuş filan işte kız benden kilo olarak fazla! Boylarımız bi santim ancak oynuyodur ve benden acayip inceydi çok kıskandım sende aynı öylesin bence
Ah keşke ama sanmıyorumYok be kuzum bende öyle kemikli kuru flan değilim gören balık etli der yine ama tabi eskiye göre sıkilastim.
Sende yanlış gormediysem yuvarlak hatlara sahipsin ve bence çok iyi duruyorsun hiç öyle dedigin gibi değil daha iyisi olur mu tabi olur bir kremsokolada sen olursun
Allah'ım öyle bir tablo cizdin kiAh keşke ama sanmıyorumbenim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı
Bugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdımAllah'ım öyle bir tablo cizdin kikendine haksızlık ediyorsun ama belki iyi yapıyorsun daha istikrarlı spor yapıyor olursun yüzme bence gobegin için çok iyi olacak
A süper ne bölüm düşünüyorsunBugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdımbi yandan ders çalışmaya başladım üni okuyim bi tane daha boş durmiyim dedim 4 ayda ne kadar hazırlanabilirsem sporum azalcak gibi o yüzden bi miktar
HayırCeza almış mıydın ordan bi pay biçiyim kendime kaçırmışım onu
Emre biraz büyüyünce bence süper olurA süper ne bölüm düşünüyorsun
Bende bir ara kpss mi girsem dedim ama emreyle o tempoya giremem gibi devamlı uykusuzum zaten seneye inşallah :)
Kız ye ye bu ceza olayı en çok seni etkiledi yemek yemeye korkar oldu n. Öğün yerine yiyebilirsin bence sıkıntı yokBen haşlama daha çok seviyorum yaa yağda dökmüyorum üstüne o zaman bi tane yiyebilirim bence öğlen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?