Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Lahana cok faydali canim.bende ilacli beyin emarlarindan sonra 1 hafta boyunca iciyorum vücuttaki zararli herseyi atiyor.yurtdisinda kemoterapi gören hastalara lahana kürü yapiyorlarmis.kemoterapinin vücuttaki kalintilarini atsin diye.
Vay be o zaman kilo olarak yaramasa bile arada içmek lazim .

Banada yapmiyor galiba hafta sonundan beri içiyorum anca artı gördüm

İkinci kahvaltı fena olmuş 2 tane sandviç olmadı dediğin gibi yarın farklı bir şey dene kahvaltı yapma meyve ye git bir iki fındık ceviz
... gelince normal kahvaltıni yap hani spor şahane ama biraz menüye ayar çekmen lazım :))

Evet ya beden farkı olmasa tası tarağı toplayıp gideceğim tek motivasyon kaynağım bu tartılar bozuk :)))
Ben kilo olarak zayıfım ama görünüş olarak hantalım sen öyle değilsin mükemmel bişey geçen bi kızla karşılaştım bahsetmiştim spora gidiyomuş filan işte kız benden kilo olarak fazla! Boylarımız bi santim ancak oynuyodur ve benden acayip inceydi çok kıskandım sende aynı öylesin bence

Yok be kuzum bende öyle kemikli kuru flan değilim gören balık etli der yine ama tabi eskiye göre sıkilastim.
Sende yanlış gormediysem yuvarlak hatlara sahipsin ve bence çok iyi duruyorsun hiç öyle dedigin gibi değil daha iyisi olur mu tabi olur bir kremsokolada sen olursun

Ah keşke ama sanmıyorum benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı

Ah keşke ama sanmıyorum benim göbeğim çok esnek ya azıcık ödem olsun direk göbek çıkıyo bide tontik yanaklarım sonra basen şimdi basen azaldı yanaklar hafifledi ama sona yine göbecik kaldı
Allah'ım öyle bir tablo cizdin ki kendine haksızlık ediyorsun ama belki iyi yapıyorsun daha istikrarlı spor yapıyor olursun yüzme bence gobegin için çok iyi olacak

Allah'ım öyle bir tablo cizdin ki kendine haksızlık ediyorsun ama belki iyi yapıyorsun daha istikrarlı spor yapıyor olursun yüzme bence gobegin için çok iyi olacak
Bugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdım bi yandan ders çalışmaya başladım üni okuyim bi tane daha boş durmiyim dedim 4 ayda ne kadar hazırlanabilirsem sporum azalcak gibi o yüzden bi miktar

Bugün gidemedim yüzmeye uyumuşum saati kaçırdım bi yandan ders çalışmaya başladım üni okuyim bi tane daha boş durmiyim dedim 4 ayda ne kadar hazırlanabilirsem sporum azalcak gibi o yüzden bi miktar
A süper ne bölüm düşünüyorsun
Bende bir ara kpss mi girsem dedim ama emreyle o tempoya giremem gibi devamlı uykusuzum zaten seneye inşallah :)

A süper ne bölüm düşünüyorsun
Bende bir ara kpss mi girsem dedim ama emreyle o tempoya giremem gibi devamlı uykusuzum zaten seneye inşallah :)
Emre biraz büyüyünce bence süper olur kendi bölümümü destekleyecek bi bölüm istiyorum da kesin olarak şu diyemedim henüz. Çalışayım güzel bi puan alayım da bölüm bulunur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…