Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Birde bişey daha diyeceğim
Bende artk sirkeli suya başladım.ya o çok tuzlu geliyor bana o da odem.mi yapıyor Allah'ım yine kaş göz hesabı
İyisi mi ben hiç bişey yapmayayım

Bende elma sirkesine baslicam bugün ama reflüm var dokunurmu bilmiyorum. Dun arkadasi gordüm kız zaten çıta gibiydi hepten erimiş ne yaptin diye sordum kendisi öğretmen hasta olmamak icin elma sirkeli su icmis aksamlari .kaburgalari cikmis adeta. Ben küpüyle içsem ayni etkiyi yapnaz

Lahana cok faydali canim.bende ilacli beyin emarlarindan sonra 1 hafta boyunca iciyorum vücuttaki zararli herseyi atiyor.yurtdisinda kemoterapi gören hastalara lahana kürü yapiyorlarmis.kemoterapinin vücuttaki kalintilarini atsin diye.

Kız demek ki yazılanlar gerçek onu anladık en azından önümüzdeki haftaya da lahanayla giriyoruz hadi hayırlısı

Evde yapilmissa korkmayin ben sek iciyorum birkac kasik,ama şişelilere bisey diyemiycem.ama herseyi birden yapmayin.belki etkilesir ilac gibi

Aç gitme bence ya ben bi kere yüzmeye aç gittim salaklık edip eve gelene kadar bi yere düşmememe Allah yardım etti önümü zor görerek yürüdüm valla aman diyim hafifte olsa bişeyler atıştır

Aç gitme bence ya ben bi kere yüzmeye aç gittim salaklık edip eve gelene kadar bi yere düşmeme Allah yardım etti önümü zor görerek yürüdüm valla aman diyim hafifte olsa bişeyler atıştır
Hiç yememiş gibi geliyorum eve bir kere de çok acıkınca ben bi daha doymuyorum hiç gözüm dönüyor. Bir deneyeyim yarın bakalım duruma göre biseyler yapacağız

Benim de midem hep sorunludur. Kardeşim doğal olunca mide etkilenmiyor dedi. Bir süre kullandım hiç sorun yaşamadım. Boğaz ağrım geçince içmeyi unutmaya başladım. Ara ara içiyorum :)

Hiç yememiş gibi geliyorum eve bir kere de çok acıkınca ben bi daha doymuyorum hiç gözüm dönüyor. Bir deneyeyim yarın bakalım duruma göre biseyler yapacağız
Hmm yanına bari bişeyler al da kötü olursan atarsın ağzına

Ben haşlama daha çok seviyorum yaa yağda dökmüyorum üstüne o zaman bi tane yiyebilirim bence öğlen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…