- 23 Mart 2016
- 31.114
- 92.421
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #333.841
Hazir aldım iyi bir marka üstünde tamamen doğal.yaziyor ama doğru mu bilmemDogal olan tuzlu degil hazirmi aldin.regl sonrasi ic onu istersen
Birde bişey daha diyeceğim
Bende artk sirkeli suya başladım.ya o çok tuzlu geliyor bana o da odem.mi yapıyor Allah'ım yine kaş göz hesabı
İyisi mi ben hiç bişey yapmayayım
Leyl-i-fer
Ay kizlar demin regli başladı ama öyle böyle degil. Lahanadan sanırım regli söktürücü yazıyordu dun leylinin gönderdiği fotoda
benim hergun sismenin sebebi belli oldu ama gunune 3 4 gün daha vardı lahana ile ben yine kendi topugumami sıktım
Kız demek ki yazılanlar gerçek onu anladık en azından önümüzdeki haftaya da lahanayla giriyoruz hadi hayırlısıOf ya zaten bombaydim reglinin 3.gunu hafifliyorum ben yeşil çay içeyim birde haydaa arkadaş buda gol olmadı hemde çok ilginç başladı afedersiniz zipliyordum.altima kaçırdım sandimbir baktım ki regli vaybe içtiğim bir şey ilk defa bende etki etti hahah böylesini istemezdik ama
Beni de etiketleSporla ve diyetle bir haftada bir kilo nasıl alınır başlıklı yazım yarın gazetelerde
Olmamı hiç 3 gün spor yapsan ödeyemezsinHaşlama içli köfte cezalık bişey mi? Yarına yapsam? Cezalıksa yapmicam
Oysaki haşlamaydıOlmamı hiç 3 gün spor yapsan ödeyemezsin
Evde yapilmissa korkmayin ben sek iciyorum birkac kasik,ama şişelilere bisey diyemiycem.ama herseyi birden yapmayin.belki etkilesir ilac gibiBende elma sirkesine baslicam bugün ama reflüm var dokunurmu bilmiyorum. Dun arkadasi gordüm kız zaten çıta gibiydi hepten erimiş ne yaptin diye sordum kendisi öğretmen hasta olmamak icin elma sirkeli su icmis aksamlari .kaburgalari cikmis adeta. Ben küpüyle içsem ayni etkiyi yapnaz
Lahmacunn oluyoda o niye olmuyoOysaki haşlamaydı
Lahmacun ne oluyoLahmacunn oluyoda o niye olmuyo
Aç gitme bence ya ben bi kere yüzmeye aç gittim salaklık edip eve gelene kadar bi yere düşmememe Allah yardım ettiMerhabalar
Ben spora başladım ya 9 buçukta gidiyorum spora gitmeden kahvaltı yapıyorum. Ama gelince çok acıkıyorum ara öğün yapıyorum ama hiç bana misin demiyor bugün iki defa kahvaltı yaptımyarın kahvaltı yapmadan gideceğim gelince nasıl olsa yine açım
Kahvaltı
1.5 yumurta ile pırasalı omlet
1 yk çökelek
2 dilim ekmek
Ara
1 muz
1 avuç kuru uzum
2. Kahvaltı
Tam buğdaylı sandviç ekmeği ile 2 tane peynirli sandviç
Akşam
1 kepçe tarhana çorbası
8 yk yoğurtlu makarna
2 lt su @hezeyan5381
1 saat fitness
100 squat
10 dk alt bacak
40 dk yürüyüşCherry Mom
Onu ben yedim de geçen günLahmacun ne oluyo
Hiç yememiş gibi geliyorum eve bir kere de çok acıkınca ben bi daha doymuyorum hiç gözüm dönüyor. Bir deneyeyim yarın bakalım duruma göre biseyler yapacağızAç gitme bence ya ben bi kere yüzmeye aç gittim salaklık edip eve gelene kadar bi yere düşmeme Allah yardım ettiönümü zor görerek yürüdüm valla aman diyim hafifte olsa bişeyler atıştır
Benim de midem hep sorunludur. Kardeşim doğal olunca mide etkilenmiyor dedi. Bir süre kullandım hiç sorun yaşamadım. Boğaz ağrım geçince içmeyi unutmaya başladım. Ara ara içiyorum :)Bende elma sirkesine baslicam bugün ama reflüm var dokunurmu bilmiyorum. Dun arkadasi gordüm kız zaten çıta gibiydi hepten erimiş ne yaptin diye sordum kendisi öğretmen hasta olmamak icin elma sirkeli su icmis aksamlari .kaburgalari cikmis adeta. Ben küpüyle içsem ayni etkiyi yapnaz
Ceza almış mıydın ordan bi pay biçiyim kendime kaçırmışım onuOnu ben yedim de geçen gün
Bir lahmacun bir ayran bir ana öğün ediyorLahmacun ne oluyo
Hmm yanına bari bişeyler al da kötü olursan atarsın ağzınaHiç yememiş gibi geliyorum eve bir kere de çok acıkınca ben bi daha doymuyorum hiç gözüm dönüyor. Bir deneyeyim yarın bakalım duruma göre biseyler yapacağız
Ben haşlama daha çok seviyorum yaa yağda dökmüyorum üstüne o zaman bi tane yiyebilirim bence öğlenBir lahmacun bir ayran bir ana öğün ediyorsenin kilonda ayranı çıkarıyorlar. Haşlama içli köfteden ne olacak ki? Yeter ki yağı olmasın. Haşlayınca tatsız tuzsuz bir şey olduğu için üstüne tereyağı dökülüyor ne de olsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?