- 12 Nisan 2018
- 9.937
- 37.180
- 498
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.061
Teşekkür ederimEline saglik
Ben bir hafta önceden yarım Demet maydanoz 2 çubuk tarçın bir dilim zencefil yarım limonu 2 lt su ile kaynatıyorum canım. 3 lt günlük suyumun 1 lt kısmını bundan içiyorum. Sadece adet değil, diyelim çok kaçamak yaptın ödemin oldu o zaman da bu ödem atıcı çok işe yarıyor bencecnm sen ne yapıyodun öncesinde?
Bi kaç şey denedim ama hiç bi şey değişmedi, yine aynı şişkinlk
Yap gitsin kız belki 79 olurum böylelikle bi tutturamadım hedefiBari 78,9 falan yapsak he?
100 gr 100 gr çık istikrarlı gidiyorum.Ben inanıyorum spor salonu iyi gelecek sana canım.
Ben seni yakalamak için çalışmışım bu hafta bir kaç günüm daha olsa kesin yakalardım. Aslında 65-65,5 arasında gidip geliyordum. Ama dün akşama kadar kazasız bekasız gelmişken gece yedim bir de 4 te uyudum 6-8 de iki kere kalktım falan derken sabah hoopp 66, 7.. tabiki bu sabah gördüğüm suni bir + olmalı. Ama saçma sapan yiyorum, duramıyorum kızmaya başladım kendime artık. Bu kaçamak da bir yaptın mı arkası geliyor biliyorsun. Bildiğin kötü yoldayım ama toparlarım sanırım önümüzdeki hafta.toplight
emnis (67,8/67,7/0,1/%0,15)
Valla dün akşam regli başlamışken böyle bir sonuç benim icin mucize kusura bakmayın -100 e sevindim
Üzülme canım haftaya yeniden göz kamaştırıcı şekilde kilo vermeye başlarsın umarım :) arada duraklama da oluyor biliyorsunKızlar çok üzülerek yazıyorum. Kilom 84. Daha artıydım biraz ip atladım ama daha fazla inmedi. Çok üzgünüm.
Olcak olcak spor salonu iyi gelcek sanaYap gitsin kız belki 79 olurum böylelikle bi tutturamadım hedefihatta direk 78.5 diyelim.
Canım keşke benimde bi salona gitme imkanım olsa. Çok iyi kilo veriliyor bence. Yıllar önce gitmiştim yeme içme çok dikkat etmediğim halde incecik olmuştum. Bu kadar kilolu değildim o zamanlar gerçi ama çok memnun kalmıştım.100 gr 100 gr çık istikrarlı gidiyorum.ınşallah bozulur bu istikrar artık hesaplarıma göre hafta da yüz gr gidersem 4 sene sonra ancak zayıf olacağım.
tşk edrm cnm,Ben bir hafta önceden yarım Demet maydanoz 2 çubuk tarçın bir dilim zencefil yarım limonu 2 lt su ile kaynatıyorum canım. 3 lt günlük suyumun 1 lt kısmını bundan içiyorum. Sadece adet değil, diyelim çok kaçamak yaptın ödemin oldu o zaman da bu ödem atıcı çok işe yarıyor bence
Sağol canım çok moralim bozuk ama üzülmek çare değil. Bu hafta spor planı hazırlamayı düşünüyorum kendime. Spor yapınca yemiyorum da. İnşallah haftaya daha iyi olacakÜzülme canım haftaya yeniden göz kamaştırıcı şekilde kilo vermeye başlarsın umarım :) arada duraklama da oluyor biliyorsun
hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın. cocuk kpss ev arasında debelenip duruyorum sen neler yapıyorsun kuzumHülyacım hoşgeldiiinn.
Nasılsın neler yapıyorsun..
kaptanım okadar okadar inatcı bi bünyem var ki tabi benim de sacma sapan yanlıslarım.canım 629. etapta 64,4 ile izne ayrılmışsın hedef kilon kaçtı hatırlıyormusun
aboww buldum ne yaptın sen
***5. Takım 609. Etap*** BİRİNCİ
BeyazOrkidem (60.7/59.6/1.1/%1.81)
hayalalemiveben (66.5/65.8/0.7/%1.05) izne ayrılmak istiyor
Asmii (76/75.5/0.5/%0.66)
kardelelen321 (78.8/78/0.8/%1.02)
Nurumcan94 (96.4/94.8/1.6/%1.66)
parkbyull (67.8///%) sabit, sağlık sorunları sebebiyle izne ayrılmak istiyor
Hmavidag (67.2/65.5/1.7/%2.53) yeni uye b.tarih: 9 Ocak, b.kilo: 68.8, hedef: 57
hoşbuldukkk:)Hosgeldinnn
listeye alırsan kaptanım yarın baslarım dikkat etmeye sadece spor kısmında sorunum olur sol elim araba kapısına sıkıştı bi süre sadece diyet ve detox olacak@Nefesimmmsin veHmavidag bu hafta listeye alalım mı sizleri
1-2 haftada toparlayacağına eminim canım. Bunlar senin için ne kiBen seni yakalamak için çalışmışım bu hafta bir kaç günüm daha olsa kesin yakalardım. Aslında 65-65,5 arasında gidip geliyordum. Ama dün akşama kadar kazasız bekasız gelmişken gece yedim bir de 4 te uyudum 6-8 de iki kere kalktım falan derken sabah hoopp 66, 7.. tabiki bu sabah gördüğüm suni bir + olmalı. Ama saçma sapan yiyorum, duramıyorum kızmaya başladım kendime artık. Bu kaçamak da bir yaptın mı arkası geliyor biliyorsun. Bildiğin kötü yoldayım ama toparlarım sanırım önümüzdeki hafta.
Çok geçmiş olsun canımhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın. cocuk kpss ev arasında debelenip duruyorum sen neler yapıyorsun kuzum
kaptanım okadar okadar inatcı bi bünyem var ki tabi benim de sacma sapan yanlıslarım.
buraya ara verdim kpss için ara verdiğimden beri hastalıklar fena geldi cocuguma söyle söyliyeyim daha 2 gün önce buhar vermeyi kestim . bu kadar zaman hiç kendimi görmedim de:)
hoşbuldukkk:)
listeye alırsan kaptanım yarın baslarım dikkat etmeye sadece spor kısmında sorunum olur sol elim araba kapısına sıkıştı bi süre sadece diyet ve detox olacak
Evet canım bizim kilit noktamiz spor,olsun üzülme planla bakalım kafanda bir spor programi ona tüm hafta uymaya çalış güzel olur yeniden herşey bu hafta kabak yapmadın galiba değil mi :)Sağol canım çok moralim bozuk ama üzülmek çare değil. Bu hafta spor planı hazırlamayı düşünüyorum kendime. Spor yapınca yemiyorum da. İnşallah haftaya daha iyi olacak
İyiyim canım. Hep koşturmaca bişeylere yetişe bilme telaşı... Çok geçmiş olsun elin çok kötü değildir umarım.hoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın. cocuk kpss ev arasında debelenip duruyorum sen neler yapıyorsun kuzum
kaptanım okadar okadar inatcı bi bünyem var ki tabi benim de sacma sapan yanlıslarım.
buraya ara verdim kpss için ara verdiğimden beri hastalıklar fena geldi cocuguma söyle söyliyeyim daha 2 gün önce buhar vermeyi kestim . bu kadar zaman hiç kendimi görmedim de:)
listeye alırsan kaptanım yarın baslarım dikkat etmeye sadece spor kısmında sorunum olur sol elim araba kapısına sıkıştı bi süre sadece diyet ve detox olacak
insallah busefer daha bilinçli ilerlerim canım yaVay sansa bak bi selam verdi listeye giriyon kiz hulya,kaptanim @melita09 da vardi ama nereye kayboldu anlamadim
o bende de var ya butun gün alıklasıyor insanYattım ama hiç uyuyamadım. Bir kere uyanınca gündüz vakti uyuyamama gibi bi özelliğim var maalesef
bahar gelince daha bi enerjik oluyoruz canım az kaldı.Uykusuzluk gerçekten çok etkiliyor canım. İki haftadır spor yapmak içimden gelmiyo. Ben de sporsuz veremiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorum
tesekkürler canımÇok geçmiş olsun canım
Çok geçmiş olsunhoşbulduk canım iyiyim sen nasılsın. cocuk kpss ev arasında debelenip duruyorum sen neler yapıyorsun kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?