- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.041
Bu hafta spor solunun etkisini görmeyi bekliyorum. Tek umudum o hedefim de 79 yine bu haftaSeni bence stres etkiliyo bu hafta gevşe biraz bide öyle deneyelim
Ins hedefim o zatenArtık iyice motive oldun sanırım. Bundan sonra hızlıca izine ayrıldığın kilona gelirsin umarım.
Bari 78,9 falan yapsak he?Bu hafta spor solunun etkisini görmeyi bekliyorum. Tek umudum o hedefim de 79 yine bu hafta
Kac artisin bilmiyorum ama bu hafta stresli bi telasin vardi haftaya duzelir belkiKizlar cuma kilom 87.30neden boyle oldu
+1Kac artisin bilmiyorum ama bu hafta stresli bi telasin vardi
Bravo canım eksiye inmişsin.Selamlar
Ben eksi yuze geldim, disari cikicaz birseyler yicem o nedenle burada birakiyorum.
53.2/53.1/0.1/%0.19
Melita hiç duzenli gelmiyor amaVay sansa bak bi selam verdi listeye giriyon kiz hulya,kaptanimmelita09 da vardi ama nereye kayboldu anlamadim
melita09 alt listeye girince sesi çıkmıyorVay sansa bak bi selam verdi listeye giriyon kiz hulya,kaptanimmelita09 da vardi ama nereye kayboldu anlamadim
Yattım ama hiç uyuyamadım. Bir kere uyanınca gündüz vakti uyuyamama gibi bi özelliğim var maalesefOnlar gidince uyusan biraz?
Ay o çok kötüymüş, uyuyabilsen iyi gelirdiYattım ama hiç uyuyamadım. Bir kere uyanınca gündüz vakti uyuyamama gibi bi özelliğim var maalesef
Bende öyle o da bence kafadakilerden ay çocuk gitti temizlik yapayim rahatça yemek yapayım benim aklıma hep böyle şeyler geliyor :))Yattım ama hiç uyuyamadım. Bir kere uyanınca gündüz vakti uyuyamama gibi bi özelliğim var maalesef
Uykusuzluk gerçekten çok etkiliyor canım. İki haftadır spor yapmak içimden gelmiyo. Ben de sporsuz veremiyorum. Ne olacak böyle bilmiyorumO da bize kilo ve stres yapıyor
O kadar sinirliyim ki uykusuzluktan su gece sporlarını birakmak istiyorum ama bıraksam hiç veremem.spordan sonra duş al vs uykum kaçıyor canlanıyorm kitap okumaya başlıyorum uyumak 2 yi buluyor
Ben inanıyorum spor salonu iyi gelecek sana canım.Bu hafta spor solunun etkisini görmeyi bekliyorum. Tek umudum o hedefim de 79 yine bu hafta
cnm sen ne yapıyodun öncesinde?Daha yaşanmamış bir hafta için karar verme bence. Adet döneminde ödem atıcılar işe yaramıyor mu sende. Listede olmadığım için şimdi yapmıyorum önceden bir hafta önce ödem atıcıya başlardım ve genelde adet döneminde ödem sorunu yaşamazdım.. senin için de bir çözüm var mıdır acaba ?
cnm çalışıyorum,Yesil cay icsen,gec yemek yesen,o arada dusmezmi.
Aynen canım. Kafaya bişeyler takılıyor. Çok uğraşıyorum konsantre olmaya çalışıyorum uyumak için ama olmuyo. Bilmiyorum ne zaman hayat yavaşlayacak. Hep bi koşturmacanın içinde savrulmak da çok yoruyorBende öyle o da bence kafadakilerden ay çocuk gitti temizlik yapayim rahatça yemek yapayım benim aklıma hep böyle şeyler geliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?