- 7 Kasım 2016
- 5.401
- 16.642
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.081
Evet canım bu hafta kabak yapmadım. Bişeyler yapmam gerek. Yine iki gün kabak yapıp spora ağırlık verirsem herşey yoluna girer umarım. Sağol canımEvet canım bizim kilit noktamiz spor,olsun üzülme planla bakalım kafanda bir spor programi ona tüm hafta uymaya çalış güzel olur yeniden herşey bu hafta kabak yapmadın galiba değil mi :)
canım sol el oldugu için mutluyum acilde kırık catlak yok dediler de orta parmakta uyusukluk arttı haftaya ortopedi ye bi gidicem de ama iyi benceİyiyim canım. Hep koşturmaca bişeylere yetişe bilme telaşı... Çok geçmiş olsun elin çok kötü değildir umarım.
cok tesekkürlerÇok geçmiş olsun
bi sıvı diyeti var canım kilo verme durunca cok işe yarıyormus bende biara kabak yapıp sonra sıvı diyetine gecmeyi düsünüyorum vucut biraz alıssınEvet canım bu hafta kabak yapmadım. Bişeyler yapmam gerek. Yine iki gün kabak yapıp spora ağırlık verirsem herşey yoluna girer umarım. Sağol canım
Şuan ciddi ciddi acaba valize tartı koyabilir miyim diye düşünmeye başladım@toplight
@Zynpelf hocam
***5. Takım 662. Etap***
emnis (67,8/67,7/0,1/%0,15)
umutumut82(86,3/87,3/-1/%-1,16)
Zynpelf(89/ )
Cagrihilal1(79,3/79,2/0,1/%0,13)
hezeyan538(101/100,1/0,9/%0,89)
kardelelen321(83,4/84/-0,6/%-0,72)
ayvacicegi(53.2/53,1/0,1/%0,19)
annecicegi(63,7/61,6/2,1/%3,30)
Pawlover(53,2/53,0/0,2/%0,38)
Elifcig93(59/59,3/-0,3/%-0,51)
reyyanmeftuni (55/54,3/0,7/%1,27) yeni üye başlangıç tarihi 02 Şubat b.kilosu 57 hedef kilosu 51
5.Takım Ortalaması:%0
Alt liste:
toplight (82,5/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
Nefesimmmsin (59,3/58,7/0,6/%1,01) 646.etapta 55 kg ile izne ayrılan üye izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
nrmyn(72,1/ )162. etapta 57,9 kg ile ayrılan üye geri döndü, başlangıç tarihi 12 Ocak başlangıç kilosu 73 hedef kilosu 53
leyl-i-fer(75)
Dennisgo (65,9/)
kremsokola (57,4
BalikEtli(79,5/79/0,5/%0,63)Baliketli yeni üye başlangıç 23.01 başlangıç kg 80,20 hedef 65
Numis (85,8/)yeni üye başlangıç tarihi 05 Ocak,başlangıç kilosu 88,hedef kilosu 60
melita09 635. etapta 64,5 kg ile mezun olan üye geri döndü
Morvampirella (68,7/68,1/0,6/%0,87) 12. takımdan 658. etapta 64,9 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
MissERE(65,9/ 65,8/0,1/%0,15 )586. etapta 8. takımdan bildirimsiz 61,5 kg ile izne ayrılan üye
Hmavidag (69-70) 629. etapta 64,4 ile izne ayrılan üye
Çok ciddi bişey olmamasına sevindim canım. Bir an önce düzelir inşallahcanım sol el oldugu için mutluyum acilde kırık catlak yok dediler de orta parmakta uyusukluk arttı haftaya ortopedi ye bi gidicem de ama iyi bence
cok tesekkürler
Stres sıkıntı biraz burdan uzaklasman normal canım olsun haftaya telafi edersin.regli dönemi değil değil mi
Evet değişik şeyler denemek iyi oluyo. Sıvı diyetini denedim 2.gün çok fena oldum. O yüzden tekrar yapmaya cesaret edemiyorum canım. Kabak beni zorlamıyo alıştım sanırım.bi sıvı diyeti var canım kilo verme durunca cok işe yarıyormus bende biara kabak yapıp sonra sıvı diyetine gecmeyi düsünüyorum vucut biraz alıssın
Sabah aklımdan geçmiştin, dedim sesi çıkmıyo kaçtı mı acababurda olmana sevindim haftaya daha güzel olur sonuçlar
MissERE(65,9/ 65,8/0,1/%0,15 )586. etapta 8. takımdan bildirimsiz 61,5 kg ile izne ayrılan üye
Daha verimli oluyor salon evde de yapıyorum ama bölünüyor insan orda arka arkaya yapınca bütün hareketleri ıyi olacak inşallah. Bakalim haftaya cuma 'ya kadar etkisini görmeye başlarım diye umut ediyorum.Canım keşke benimde bi salona gitme imkanım olsa. Çok iyi kilo veriliyor bence. Yıllar önce gitmiştim yeme içme çok dikkat etmediğim halde incecik olmuştum. Bu kadar kilolu değildim o zamanlar gerçi ama çok memnun kalmıştım.
Allah nasip eder inşallah o günleri görmeye hepimiziMehfam Allah kabul etsin canım şimdiden çok sevindim ilk gidişin mi ?
Bizde hac için yazıldik ama 10 yıldan önce pek beklemiyoruz tabi :))) mevlutte bir ablayla tanismistim onada bu yıl çıkmış çok mutluydu demez mi ben seni çok sevdim adini cagiracagim ordan aman yok ablaaaa çağırma dedim benim çocuk daha gece uyumasıni bile bilmiyor anneannesine bırakacağız mümkünse 3 5 yıl sonra ciksa iyi olur dedim :))) çocukla gidende çok ama ben kendime güvenemiyorum
Amin İnşaAllah cnm. Allah razı olsun. 2.olacak İnşaAllah. 2008de ramazan umresine gitmiştim önce. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Haccınız da çıkar İnşaAllah istediğiniz bir zamandaMehfam Allah kabul etsin canım şimdiden çok sevindim ilk gidişin mi ?
Bizde hac için yazıldik ama 10 yıldan önce pek beklemiyoruz tabi :))) mevlutte bir ablayla tanismistim onada bu yıl çıkmış çok mutluydu demez mi ben seni çok sevdim adini cagiracagim ordan aman yok ablaaaa çağırma dedim benim çocuk daha gece uyumasıni bile bilmiyor anneannesine bırakacağız mümkünse 3 5 yıl sonra ciksa iyi olur dedim :))) çocukla gidende çok ama ben kendime güvenemiyorum
Amin İnşaAllah cnmAllah nasip eder inşallah o günleri görmeye hepimizi
Ya geçen kimden duydum hatırlamıyorum hac 50000 olmuş dediler doğru mu? Ben de niyetlenmiştim ama rakamı duyunca hmm peki oldumMehfam Allah kabul etsin canım şimdiden çok sevindim ilk gidişin mi ?
2 kişi 60bin imiş cnmYa geçen kimden duydum hatırlamıyorum hac 50000 olmuş dediler doğru mu? Ben de niyetlenmiştim ama rakamı duyunca hmm peki oldum
Ay ne çok ya dini şeyleri ticarete dönüştürmelerine sinir oluyorum. Ayıp olmazsa umre ne kadar tutuyo canım?2 kişi 60bin imiş cnmBizim akrabaya çıktı da
Evet canım 50 60 tabi secilen tercihe göre de değişiyor otel mi oda mi esim birde otel seçmiş neyse çıkarsa en fazla Arabayı satar gideriz dedik onun dışında biseyimiz yok zaten :)Ya geçen kimden duydum hatırlamıyorum hac 50000 olmuş dediler doğru mu? Ben de niyetlenmiştim ama rakamı duyunca hmm peki oldum
Amin canım çok sağolAmin İnşaAllah cnm. Allah razı olsun. 2.olacak İnşaAllah. 2008de ramazan umresine gitmiştim önce. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Haccınız da çıkar İnşaAllah istediğiniz bir zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?