Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Evet canım bizim kilit noktamiz spor,olsun üzülme planla bakalım kafanda bir spor programi ona tüm hafta uymaya çalış güzel olur yeniden herşey bu hafta kabak yapmadın galiba değil mi :)
Evet canım bu hafta kabak yapmadım. Bişeyler yapmam gerek. Yine iki gün kabak yapıp spora ağırlık verirsem herşey yoluna girer umarım. Sağol canım

Evet canım bu hafta kabak yapmadım. Bişeyler yapmam gerek. Yine iki gün kabak yapıp spora ağırlık verirsem herşey yoluna girer umarım. Sağol canım
bi sıvı diyeti var canım kilo verme durunca cok işe yarıyormus bende biara kabak yapıp sonra sıvı diyetine gecmeyi düsünüyorum vucut biraz alıssın

Şuan ciddi ciddi acaba valize tartı koyabilir miyim diye düşünmeye başladım

bi sıvı diyeti var canım kilo verme durunca cok işe yarıyormus bende biara kabak yapıp sonra sıvı diyetine gecmeyi düsünüyorum vucut biraz alıssın
Evet değişik şeyler denemek iyi oluyo. Sıvı diyetini denedim 2.gün çok fena oldum. O yüzden tekrar yapmaya cesaret edemiyorum canım. Kabak beni zorlamıyo alıştım sanırım.

Sabah aklımdan geçmiştin, dedim sesi çıkmıyo kaçtı mı acaba burda olmana sevindim haftaya daha güzel olur sonuçlar

yok kaçmadım buralardayım
bilgisayarın başına oturmaya fırsat bulamıyorum biraz tempolu benim işim

MissERE(65,9/ 65,8/0,1/%0,15 )586. etapta 8. takımdan bildirimsiz 61,5 kg ile izne ayrılan üye

aaaaa listeye en sondan girmişim ben
burdan mezun olurum inşallah 8. takımdayken hırslı ve azimliydim, bildirimsiz de değildim aslında ama iletişim kuramayacağım bir döneme girmiştim

şuan bunları yazarken öğle yemeği niyetine 2 su bardağı light yoğurt, 1 su bardağı müsli

Daha verimli oluyor salon evde de yapıyorum ama bölünüyor insan orda arka arkaya yapınca bütün hareketleri ıyi olacak inşallah. Bakalim haftaya cuma 'ya kadar etkisini görmeye başlarım diye umut ediyorum.

Mehfam Allah kabul etsin canım şimdiden çok sevindim ilk gidişin mi ?
Bizde hac için yazıldik ama 10 yıldan önce pek beklemiyoruz tabi :))) mevlutte bir ablayla tanismistim onada bu yıl çıkmış çok mutluydu demez mi ben seni çok sevdim adini cagiracagim ordan aman yok ablaaaa çağırma dedim benim çocuk daha gece uyumasıni bile bilmiyor anneannesine bırakacağız mümkünse 3 5 yıl sonra ciksa iyi olur dedim :))) çocukla gidende çok ama ben kendime güvenemiyorum

Allah nasip eder inşallah o günleri görmeye hepimizi

Amin İnşaAllah cnm. Allah razı olsun. 2.olacak İnşaAllah. 2008de ramazan umresine gitmiştim önce. İnşaAllah Rabbim isteyen herkese hayırlı zamanda nasip etsin. Haccınız da çıkar İnşaAllah istediğiniz bir zamanda

Ya geçen kimden duydum hatırlamıyorum hac 50000 olmuş dediler doğru mu? Ben de niyetlenmiştim ama rakamı duyunca hmm peki oldum

Ya geçen kimden duydum hatırlamıyorum hac 50000 olmuş dediler doğru mu? Ben de niyetlenmiştim ama rakamı duyunca hmm peki oldum
Evet canım 50 60 tabi secilen tercihe göre de değişiyor otel mi oda mi esim birde otel seçmiş neyse çıkarsa en fazla Arabayı satar gideriz dedik onun dışında biseyimiz yok zaten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…