- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #334.101
Nasıl yapsınlar insanlar bu fiyatlarlaEvet canım 50 60 tabi secilen tercihe göre de değişiyor otel mi oda mi esim birde otel seçmiş neyse çıkarsa en fazla Arabayı satar gideriz dedik onun dışında biseyimiz yok zaten :)
Ya ne güzel nerelrde bakacaksiniz ? Aman yeni yapı olsun canım deprem yönetmeliğine göre mümkünse 2011 sonrası diyorlar. İstanbul kritik siz önleminizi alınNasıl yapsınlar insanlar bu fiyatlarla
Bizimde bi araba var onu da eve peşinat yapmaya niyetlendik nasip olursa haftaiçi bakcaz bakalım bi eve
Kartal-pendik tarafları bütçeye daha uygun gibi şimdilik. Sıfır evlere 0,79 muş kredi o biraz itekledi zaten bizi de bakalım bulabilirsek inşallahYa ne güzel nerelrde bakacaksiniz ? Aman yeni yapı olsun canım deprem yönetmeliğine göre mümkünse 2011 sonrası diyorlar. İstanbul kritik siz önleminizi alın
Pasaportla birlikte 7bin oldu cnm benimki. 480 pasaporta verdik 1 yıllıkAy ne çok ya dini şeyleri ticarete dönüştürmelerine sinir oluyorum. Ayıp olmazsa umre ne kadar tutuyo canım?
Hadi hayırlısı olsun canım. Ev fiyatları da uçtu gitti. Biz de evi satıp daha iyi muhitten almak istiyoruz da pek cesaret edemiyoruz şu an. Hayırlısı olur inşallahNasıl yapsınlar insanlar bu fiyatlarla
Bizimde bi araba var onu da eve peşinat yapmaya niyetlendik nasip olursa haftaiçi bakcaz bakalım bi eve
Tuzla'da uygun arkadaşım daha yeni aldı oradan ama zemini tabi pek.iyi değilKartal-pendik tarafları bütçeye daha uygun gibi şimdilik. Sıfır evlere 0,79 muş kredi o biraz itekledi zaten bizi de bakalım bulabilirsek inşallah
Allah kabul etsin inşallahPasaportla birlikte 7bin oldu cnm benimki. 480 pasaporta verdik 1 yıllık
Biz kirada olduğumuz için kira eksilcek e zaten araba kredisi ödüyoruz falan ödeme aynı gibi olcak o yüzden cesaret ettik yoksa bizde cesaret edemezdik doğru diyosunHadi hayırlısı olsun canım. Ev fiyatları da uçtu gitti. Biz de evi satıp daha iyi muhitten almak istiyoruz da pek cesaret edemiyoruz şu an. Hayırlısı olur inşallah
İnşallah nasip olur bakalım oralara da bakayımTuzla'da uygun arkadaşım daha yeni aldı oradan ama zemini tabi pek.iyi değil
Oranlar evet çok iyi gerçi fırsatçı ev sahipleri oranlar iyi diye hemen evleri zamladilar ama bakın araştırın inşallah gonlunuze göre bir yer bulursunuz
Kız senin normal son kilolar zor gidiyor. Ben daha yolun başındayım bana ne oluyor anlamıyorum
Kac artisin bilmiyorum ama bu hafta stresli bi telasin vardi haftaya duzelir belki
Adet mi yaklaştı canım. Ödem olabilir mi?
Evet insan bi başladı mı bi daha duramiyor. Benimde misafir gelecek şimdi çok stresliyim. Misafirden nefret etmeye başladım. Biri sana geleceğim dedi mi saçını başını yolasım geliyorBen seni yakalamak için çalışmışım bu hafta bir kaç günüm daha olsa kesin yakalardım. Aslında 65-65,5 arasında gidip geliyordum. Ama dün akşama kadar kazasız bekasız gelmişken gece yedim bir de 4 te uyudum 6-8 de iki kere kalktım falan derken sabah hoopp 66, 7.. tabiki bu sabah gördüğüm suni bir + olmalı. Ama saçma sapan yiyorum, duramıyorum kızmaya başladım kendime artık. Bu kaçamak da bir yaptın mı arkası geliyor biliyorsun. Bildiğin kötü yoldayım ama toparlarım sanırım önümüzdeki hafta.
Benim sevmediğim ve bana gelmek isteyenlere karşı tutumum hep öyleEvet insan bi başladı mı bi daha duramiyor. Benimde misafir gelecek şimdi çok stresliyim. Misafirden nefret etmeye başladım. Biri sana geleceğim dedi mi saçını başını yolasım geliyor
Misafire yapcan kendinede saglikli şeyler yapacaksın canım evde kalan oldu mu sana zayiflamadin diyen komşuya gondercen :))) yatili misafir mi ?Evet insan bi başladı mı bi daha duramiyor. Benimde misafir gelecek şimdi çok stresliyim. Misafirden nefret etmeye başladım. Biri sana geleceğim dedi mi saçını başını yolasım geliyor
Sen hallerdesin bundan eminim ama artık sabit korumalara gecmen lazim canım vücuduna yazık :) garip iyi dayanıyor iflas bayrağını çekecekBen seni yakalamak için çalışmışım bu hafta bir kaç günüm daha olsa kesin yakalardım. Aslında 65-65,5 arasında gidip geliyordum. Ama dün akşama kadar kazasız bekasız gelmişken gece yedim bir de 4 te uyudum 6-8 de iki kere kalktım falan derken sabah hoopp 66, 7.. tabiki bu sabah gördüğüm suni bir + olmalı. Ama saçma sapan yiyorum, duramıyorum kızmaya başladım kendime artık. Bu kaçamak da bir yaptın mı arkası geliyor biliyorsun. Bildiğin kötü yoldayım ama toparlarım sanırım önümüzdeki hafta.
TebrikleerKızlar geç kaldım.
Geçen hafta : 89 kg
Bu hafta : 87.7 kg
Fark : 1.3 kg
Hocam ne yaptın senKızlar geç kaldım.
Geçen hafta : 89 kg
Bu hafta : 87.7 kg
Fark : 1.3 kg
tebrikler tatlım 100 gr bile olsa şu anda eksi gelmen çok önemlitoplight
emnis (67,8/67,7/0,1/%0,15)
Valla dün akşam regli başlamışken böyle bir sonuç benim icin mucize kusura bakmayın -100 e sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?