- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.325
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.321
Selammmm kaptanım aynen bu isim tam senlik olduSelam hanımlar karabatak ördeğiniz geldi (bi görünüp bi kayboluyorum kendime bu ismi uygun gördüm)
Nasılsınız bakalım? Tanıdık isimler halen var takımda, bir gün gelip yepyeni bir ekiple karşılaşmaktan korkuyorum. aman neyse öyle bir şey olmasın
@Hmavidag listeye geri dönmüş sanırsam, ona da ayrıca bi selam vereyim dedim ne zamandır konuşamadık onunla da
Bende durumlar aynı, hayat baya rutine bindi. Hafta içi iş koşturmacası, hafta sonu da bebeyle vakit gecirmece. Bebe dediğim de yakında 3'ü bitirecek ama gözümde buyuyemiyor kendisi
100 puan burdan aldım1000 bölgesel @emnis
Gidiyorum canım hafta ici hergün bir de cumartesi günü bu cumartesi gidemedim ama pazar tatil. Yorgunluktan sesim soluğum kesildiC Cagrihilal1 salona gitmiyor musun bu aralar ?
Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyorSelammmm kaptanım aynen bu isim tam senlik oldu
Evet maalesef halen tanıdık isimler varama yanlış anlama sohbet muhabbet enerji güzel diye süreci bilerek uzatıyoruz şimdi istesem mezun olurum ne olacak amaaaa burdan koparın falannn :)))
Hayat rutine döndü ise koşturmaca bitti demektir daha sık gel ❤❤
Hahhaha kendim için söyleyeyim bence ben bir ömür diyet modunda olmalıyım çok kolay kilo alıyorum çünküKız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor
Yolunda yolunda canım.Hoşgeldiinnnn:) nasılsın hocam her sey yolunda mı
Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor
Bu gün ben yapamadım.Kizlar sporlarınizi bekliyorum tablo boşşşş:))
A annecicegiayvacicegi @Zynpelf @fit blonde magickk Elifcig93 haydii kizlar yaz kapıda kalinn kazaklar montlarla gezinmeye benzemez bu iş :)))
Ayy Zeynep hocam daha simdiden benim için öyle bir zevk ki kendime zor tutuyorum boylee magazada esim göre göre beden istiyorum ya çekinmedenBen çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Oh çok sevindimYolunda yolunda canım.
Artık paylaşıma menüye devam.
Yoksa ipin ucu kaçmaya başlayacak.
Benim eşim zayıflayınca düşünemiyorum diyor.Ayy Zeynep hocam daha simdiden benim için öyle bir zevk ki kendime zor tutuyorum boylee magazada esim göre göre beden istiyorum ya çekinmedenbugün fotolarrima bakiyordu benim tartı fotosunu gördü neeee cidden mi dedi sonra yaa ben çok kilo aldım diye bana deert yandı rolleri değiştik pek mutluyum.
Günaydınlar 5. Takımın güzelleri.
Herkese bol sporlu az yemeli ne gün diliyorum
GunaydinnnnGünaydınlaar
Günaydınlaar
Günaydınlar.Gunaydinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?