Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Selammmm kaptanım aynen bu isim tam senlik oldu
Evet maalesef halen tanıdık isimler var ama yanlış anlama sohbet muhabbet enerji güzel diye süreci bilerek uzatıyoruz şimdi istesem mezun olurum ne olacak amaaaa burdan koparın falannn :)))
Hayat rutine döndü ise koşturmaca bitti demektir daha sık gel

Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor

Kız Allah seni inandirsin bende bir boşluğa düşeceğim diye zayıflamıyorum. Kendimi bildim bileli diyet rejim spor zayıflayınca ne yaparım ben hiç zayıf olmadım ki. Hakikaten zayifken nasıl yaşanıyor
Hahhaha kendim için söyleyeyim bence ben bir ömür diyet modunda olmalıyım çok kolay kilo alıyorum çünkü

Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.

Kizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mart 13 ünde istanbula gitcem Nisan 8 e.kadar ordayım
Nisan sonrası Ramazanda kayınvalide.gelecek
Mayıs tatile gitcez
Haziran annemlerin yazlığa gitcez 1 ay ordayım
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://

Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Ayy Zeynep hocam daha simdiden benim için öyle bir zevk ki kendime zor tutuyorum boylee magazada esim göre göre beden istiyorum ya çekinmeden bugün fotolarrima bakiyordu benim tartı fotosunu gördü neeee cidden mi dedi sonra yaa ben çok kilo aldım diye bana deert yandı rolleri değiştik pek mutluyum.

Benim eşim zayıflayınca düşünemiyorum diyor.
Şimdi alıp duruyorsun diyor.
Bir de zayıf olsan tüm parayı kıyafete yaptırırsın diyor.
Benim eşim de hafif kilolu.
Ben zayıfladıkça ufak ufak kıskançlıklar oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…