Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

günaydınlarr bence sen gitmeden tatillere mezun ol öyle git

ben kaç gündür menümü yazmıyorum ama hiç kaçamak yok bakalım bu regli bittikten sonra ne olacak
Cherry Mom dün 1 saat reformer pilates vardı canıma okudu hoca dizlerim titredi akşama kadar
Kaptanım sende if e başlamışsın galiba.
Ben de onu yapıyorum.
Baştan çok güzel verdim.
Bu hafta durdu.
Sen yaşadın mı böyle bir şey

Ne yoğun bi döneme giriyosun

O zaman seni mezun etmek lazim ramazana kadar ,sana kim meydan okusa acabaaa

Nisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belki

Kaptanım sende if e başlamışsın galiba.
Ben de onu yapıyorum.
Baştan çok güzel verdim.
Bu hafta durdu.
Sen yaşadın mı böyle bir şey
tatlım benim daha çok yeni bu ikinci haftam ama regli ile karıştı toplamda 2,8 kg verdim 1 haftada if+ keto bir arada bir de bendeki

Sıkı bi tempo ayak uyrabilceksen süper ben oturur ağlardım sinirimden
Normalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyor ben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor kafa yapilari öyle sinir oluyorum

senin netin geldi mi tatlım

Nisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belki
Aynen bende oyle düşünüyorum geçen sefer rüzgar soğuk sebebiyle yuruyemedim pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…