- 7 Ocak 2008
- 14.855
- 37.253
- 1.123
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.341
günaydınlarr bence sen gitmeden tatillere mezun ol öyle gitKizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mart 13 ünde istanbula gitcem Nisan 8 e.kadar ordayım
Nisan sonrası Ramazanda kayınvalide.gelecek
Mayıs tatile gitcez
Haziran annemlerin yazlığa gitcez 1 ay ordayım
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
Kaptanım sende if e başlamışsın galiba.ben kaç gündür menümü yazmıyorum ama hiç kaçamak yok bakalım bu regli bittikten sonra ne olacak
Cherry Mom dün 1 saat reformer pilates vardı canıma okudu hoca dizlerim titredi akşama kadar
Ne yoğun bi döneme giriyosunKizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mayıs tatile gitcez
Ağustos Eylül gibi kesin eşimin köyüne gideriz of offff yani yazın işler çok fena ://
O zaman seni mezun etmek lazim ramazana kadar ,sana kim meydan okusa acabaaaKizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mayıs tatile gitcez
Evet sorma arada birde Antalya'ya görümceye gitcez 1 haftada orda kalacağız onu yazmamışimNe yoğun bi döneme giriyosun
Kesin yasa valla yoksa işler zor bildirim falanda yapamamO zaman seni mezun etmek lazim ramazana kadar ,sana kim meydan okusa acabaaa
Ay inşallah kaptanım aslinda 62,5 olsam mezun olabilecegim 4,5 kilo vermem lazım olur inşallah yoksa yollarda otelde köyde falan bildirim olayi kötü olurgünaydınlarr bence sen gitmeden tatillere mezun ol öyle git
Sıkı bi tempo ayak uyrabilceksen süper ben oturur ağlardım sinirimdenEvet sorma arada birde Antalya'ya görümceye gitcez 1 haftada orda kalacağız onu yazmamışim
Güç vardı da ayak bileğimi dinlendiriyordum. Şimdi koşu bandında takılırım biraz.. bugün daha iyiyim.100 puan burdan aldımgücün kaldı ise üstüne spor listesi için yaparsın
Zayıf olunca çuval giysen yakışıyor.. kilolu olunca hep sorun hep sorun.en güzel giysi düdük gibi duruyor :)Ben çok zayıflatsam kocama acıyorum.
Çünkü beni mağazaların önünden toplayacak.
Ne bulursam alırım çünkü.
Nisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belkiKizlar bu saatten sonra benim işim çok zor yaa
Mayıs tatile gitcez
Hesap gizli göremedim ben.. gülmem istedim gülemedim ben
tatlım benim daha çok yeni bu ikinci haftam ama regli ile karıştı toplamda 2,8 kg verdim 1 haftada if+ keto bir arada bir de bendekiKaptanım sende if e başlamışsın galiba.
Ben de onu yapıyorum.
Baştan çok güzel verdim.
Bu hafta durdu.
Sen yaşadın mı böyle bir şey
Yaa tüh du bakim başka şekilde atmaya çalışayımHesap gizli göremedim ben.. gülmem istedim gülemedim ben
Normalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyorSıkı bi tempo ayak uyrabilceksen süper ben oturur ağlardım sinirimden
senin netin geldi mi tatlımNormalde sıkıntı yokta cocukla.zor oluyor hele köyde offffff herkesi bicaklayasim geliyorben kan ter içinde çocuğu uyutuyorum bir hödük geliyor bağır bağır konuşuyor çocuk uyuyor diyoruz uyansinnnnn yaaa çocuk bu yine uyur diyor kafa yapilari öyle sinir oluyorum
Aynen bende oyle düşünüyorum geçen sefer rüzgar soğuk sebebiyle yuruyemedim pekNisan 8 e kadar mezun olsan rahat edersin canım.. bence yapabilirsin de çünkü İstanbul’da gayet kolay uydun diyetine.. spor sorun olabilir sadece onu da havalar düzeliyor yürüyüş ile halledebilirsin belki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?