Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Malesef canım bu konu da hep bi sınava tabi tutuluyoruz. Dün bende arkadaşa gittim. Dikkat ettim arkadaşlardan biri çok az yedi ama rejimde değil ona kimse ısrar etmedi ye ye diye bana gelince hepsi birden yürüyor. Canım istemiyor yiyesim yok ben onu pek sevmiyorum deyince anladım ki kimse ısrar etmiyor. Ama bi kere rejimdeyiz dedik ya ye ye öldürecekler beni

Bu sayfayi biraktiktan sonra 83 kiloydum cunku yenmemesi gereken seyler ve yenildiginde cezalar insani daha cok cekiyor belki normalde olsa yemeyecegimiz birsey ceza olunca cok cazip geliyor 3 gunluk beslenmeyle 79.9 a indim tam 83.1 dim zayiflama cayidir detoxtur bunlari bir kenara birakin ve that sugari izleyin izlediktem sonra ne kadar hata yaptiginizi goreceksiniz light kilo aldirmaz yagli yogurt kilo aldirir yemeyin diyorsaniz baya yaniliyorsunuz layt urunlerde seker dusundugumuzden cok var yagli yogurtta ise dogal temiz yag var bir cok ornek var ama siz kendiniz izleyin ve kilolarinizin nasil gittiginr sahit olsun benden soylemesi

Tebrikler that sugar gerçekten çok etkili herkesin izlemesi gereken bir belgesel ben gecen sene seyrettiğimde şok olmuştum

Tebrikler that sugar gerçekten çok etkili herkesin izlemesi gereken bir belgesel ben gecen sene seyrettiğimde şok olmuştum
Sagolun boyle devam edicem aslinda anlatilmak istenen seyde neredeyse canan karatayin beslenme tarziyla ayni
Sagolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…