- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.541
Hemen kalem göndereyim sana cnm. Bir kırtasiye tutkunu olarak bol kalem varOf ders çalışayım diye ne güzel ortam hazırladım, çayımı aldım. Kalemlerimin ikisi de bozuldu çok mutsuzum
Ay yolla valla ya iki kalemi söktüm bi kalem yaptım idarelikHemen kalem göndereyim sana cnm. Bir kırtasiye tutkunu olarak bol kalem var
Hemen adresi gönder cnm ayarlayımAy yolla valla ya iki kalemi söktüm bi kalem yaptım idarelik
Yok canım ikinci bi üniversite okuyayım hazır uzaktan çalışıyoken dedim vakit az kaldı dört ayda ne yapabilirsem artıkHemen adresi gönder cnm ayarlayımbu arada kpss mi çalışacaksın?
Vay süper maşallah. Başarılar şimdiden. İstemek, başarmanın yarısı imiş.Yok canım ikinci bi üniversite okuyayım hazır uzaktan çalışıyoken dedim vakit az kaldı dört ayda ne yapabilirsem artık
İnşallah hayırlısıyla olur bakalımVay süper maşallah. Başarılar şimdiden. İstemek, başarmanın yarısı imiş.
Bende kpss sınavına tekrar girmek istiyorum ama hiç gözüm yemiyor çalışmayıİnşallah hayırlısıyla olur bakalım
Kpss bana çok itici geliyo nedense hileler var gibi geldiği için hiç ısınamıyorum kendisineBende kpss sınavına tekrar girmek istiyorum ama hiç gözüm yemiyor çalışmayı
Başka kalem yokmu kız. Bi koşu al gel ortam dağılmadanOf ders çalışayım diye ne güzel ortam hazırladım, çayımı aldım. Kalemlerimin ikisi de bozuldu çok mutsuzum
Malesef canım bu konu da hep bi sınava tabi tutuluyoruz. Dün bende arkadaşa gittim. Dikkat ettim arkadaşlardan biri çok az yedi ama rejimde değil ona kimse ısrar etmedi ye ye diye bana gelince hepsi birden yürüyor. Canım istemiyor yiyesim yok ben onu pek sevmiyorum deyince anladım ki kimse ısrar etmiyor. Ama bi kere rejimdeyiz dedik ya ye ye öldürecekler beniMerhaba arkadaşlar nasılsınız
Umarim herşey yolundadir..
Bugun ögle arasi bir arkadaşımızı ziyarete gittik Orada benim için sınav vardı.. kıymalı börekler keklerBen sadece yaprak sarması yedim evet Normalde pirinç yemiyordum ama oradan da o tabaktan bir şey yemeden kalkmak istemedim Bunun dışında günün sonunda yine bir başka iş arkadaşım Biskremi krem şokola ya daldırmış bana uzattı Teşekkür ederim ben bunlardan yemiyorum dedim bir arkadaşım Kahvenin yanına çikolata ikram etti aldım ama çekmecedeki kutu ya koydum bu şekilde biriktiriyorum arkadaşlar..ee neden aldin doyebilirsiniz..yahu bazen tacize varan ozel hayata ksrismalar oluyor..aman ye ne olacak bi tane cikolata..canim sen boyle guzelsin..kilo sana yakisiyor..al ye yarin yemezsin vb. noo..aliyoruz ama yemiyoruz çünkü daha önce yedik.. şunu düşünüyorum ve bu beni motive ediyor..
Hayal edin şimdi..bir arkadaşınız sizi görüyor Ve diyor ki ne kadar zayıflamışsın Evet 5-6 kilo zayıfladım diyorsunuz..Düşünsenize bunu söylediğinizi..o bir kare çikolatadan daha keyifli değil mi bu his
Mesajı gece yazdığını yeni fark eden bi ben koyuyorum burayaOf ders çalışayım diye ne güzel ortam hazırladım, çayımı aldım. Kalemlerimin ikisi de bozuldu çok mutsuzum
Tebrikler that sugar gerçekten çok etkili herkesin izlemesi gereken bir belgesel ben gecen sene seyrettiğimde şok olmuştumBu sayfayi biraktiktan sonra 83 kiloydum cunku yenmemesi gereken seyler ve yenildiginde cezalar insani daha cok cekiyor belki normalde olsa yemeyecegimiz birsey ceza olunca cok cazip geliyor 3 gunluk beslenmeyle 79.9 a indim tam 83.1 dim zayiflama cayidir detoxtur bunlari bir kenara birakin ve that sugari izleyin izlediktem sonra ne kadar hata yaptiginizi goreceksiniz light kilo aldirmaz yagli yogurt kilo aldirir yemeyin diyorsaniz baya yaniliyorsunuz layt urunlerde seker dusundugumuzden cok var yagli yogurtta ise dogal temiz yag var bir cok ornek var ama siz kendiniz izleyin ve kilolarinizin nasil gittiginr sahit olsun benden soylemesi
İki kalemi söküp tek kalem yaptımBaşka kalem yokmu kız. Bi koşu al gel ortam dağılmadan
Sagolun boyle devam edicem aslinda anlatilmak istenen seyde neredeyse canan karatayin beslenme tarziyla ayniTebrikler that sugar gerçekten çok etkili herkesin izlemesi gereken bir belgesel ben gecen sene seyrettiğimde şok olmuştum
SagolunTebrikler that sugar gerçekten çok etkili herkesin izlemesi gereken bir belgesel ben gecen sene seyrettiğimde şok olmuştum
Anlıyorum cnm.Kpss bana çok itici geliyo nedense hileler var gibi geldiği için hiç ısınamıyorum kendisine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?