Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hedefsizim. Gece gece yedim durdum şimdi koşu bandından sesleniyorum. Hedefim sabit olmak şu an.. ama cuma günü sorsaydın 64,5 e kadar inebilirdim :)
Şu 64,5 hedefinden sıyrılamadın epeydir hadi haftaya daha düşükleri görelim

Cherry Mom akşam bir dilim şerbetli tatlı+1 top dondurma ile, 1 kase cips ve de bir o kadar çekirdek yedim. Tez zamanda başımı vurabilirsin. Koşu bandındayım sence burada kaç saat kalmalıyım ?
Bense fistik ve çekirdeği fazla kacirmistim sadece yuruyuse gidiyorum

Şu 64,5 hedefinden sıyrılamadın epeydir hadi haftaya daha düşükleri görelim
Bu hafta umutluydum ama dün patladım yine.. bu arada eskiden 65 benim çok zorlamasa da direnç kilomdu ama bu alıp vermelerle orada duvar örüyorum sanki. Umarım vücut bu hareketlerimi kaydetmiyordur

Bu hafta umutluydum ama dün patladım yine.. bu arada eskiden 65 benim çok zorlamasa da direnç kilomdu ama bu alıp vermelerle orada duvar örüyorum sanki. Umarım vücut bu hareketlerimi kaydetmiyordur
Vücutta da bi reset tuşu olsa hiç fena olmaz aslında du bakalım belki şaşırmıştır vücudun bu kız ipi bıraktı diyeti de savsaklıyo bi hediye vereyim falan der

Vücutta da bi reset tuşu olsa hiç fena olmaz aslında du bakalım belki şaşırmıştır vücudun bu kız ipi bıraktı diyeti de savsaklıyo bi hediye vereyim falan der
Cezalarım çok olunca ip de atlamak zorunda kalacağım gibi geliyor bana. 1 saat cardio yaptım yaklaşık 750 kalori 8 km oldu.. ama yeter mi hiç emin değilim..

canım bir an önce toparlanırsın inşallah havalar güzelleşti tam yürüyüş havası

Ay zaten her ay resetleniyoruz yaa.
Bütün metobolizma şaşıyo, şişiyoruz, deli gibi tatlı, çikolata yiyip sonra da pişman olup, kendimize gelmeye çalışıyoruz.
Daha ne olsun

Ay zaten her ay resetleniyoruz yaa.
Bütün metobolizma şaşıyo, şişiyoruz, deli gibi tatlı, çikolata yiyip sonra da pişman olup, kendimize gelmeye çalışıyoruz.
Daha ne olsun
Öyle değil kız yağlardan arındıran bebeksi vücuda döndüren reset tuşu

Cezalarım çok olunca ip de atlamak zorunda kalacağım gibi geliyor bana. 1 saat cardio yaptım yaklaşık 750 kalori 8 km oldu.. ama yeter mi hiç emin değilim..
Bence sen birazcık moral kaçamağı haketmiştin bu ara çok yüklenme kendine
Cherry Mom beni dövcek yine kaçamağa teşvik ediyorum diye ama olsundu
Ev işlerini sal biraz, kendine gelince yaparsın sen iyi ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…