- 29 Mayıs 2017
- 13.264
- 42.640
- 598
- 43
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.501
Şu 64,5 hedefinden sıyrılamadın epeydir hadi haftaya daha düşükleri görelimHedefsizim. Gece gece yedim durdum şimdi koşu bandından sesleniyorum. Hedefim sabit olmak şu an.. ama cuma günü sorsaydın 64,5 e kadar inebilirdim :)
Bense fistik ve çekirdeği fazla kacirmistim sadeceCherry Mom akşam bir dilim şerbetli tatlı+1 top dondurma ile, 1 kase cips ve de bir o kadar çekirdek yedim. Tez zamanda başımı vurabilirsin. Koşu bandındayım sence burada kaç saat kalmalıyım ?
Amin aminoyy maşallah leylim darısı başıma
Canim ben 69.50 diyeyim@Umutumut82 @ayvacicegiElifcig93 @Nefesimmmsin @Hmavidag dennisgo @melita09 nrmyn
Cuma hedeflerinizi rica edeyim miiii?
Cuma hedefin senin de yok yakalamışken sorayım hemmenSelam kızlar.
Sabahtan beri koşturmaktan helak olucam.
Okul oradan nüfüs dairesine oradan işler güçler canım çıktı.
Seninle yarışımız olduğu için bu kadar az yedim :) yoksa masayı silip süpürecektim herhalde :)Bense fistik ve çekirdeği fazla kacirmistim sadeceyuruyuse gidiyorum
Bu hafta umutluydum ama dün patladım yine.. bu arada eskiden 65 benim çok zorlamasa da direnç kilomdu ama bu alıp vermelerle orada duvar örüyorum sanki. Umarım vücut bu hareketlerimi kaydetmiyordurŞu 64,5 hedefinden sıyrılamadın epeydir hadi haftaya daha düşükleri görelim
Vücutta da bi reset tuşu olsa hiç fena olmaz aslındaBu hafta umutluydum ama dün patladım yine.. bu arada eskiden 65 benim çok zorlamasa da direnç kilomdu ama bu alıp vermelerle orada duvar örüyorum sanki. Umarım vücut bu hareketlerimi kaydetmiyordur
Cezalarım çok olunca ip de atlamak zorunda kalacağım gibi geliyor bana. 1 saat cardio yaptım yaklaşık 750 kalori 8 km oldu.. ama yeter mi hiç emin değilim..Vücutta da bi reset tuşu olsa hiç fena olmaz aslındadu bakalım belki şaşırmıştır vücudun bu kız ipi bıraktı diyeti de savsaklıyo bi hediye vereyim falan der
canım bir an önce toparlanırsın inşallah havalar güzelleşti tam yürüyüş havasıNasılsınız kızlar..
Ben iyileşemedim bi türlü. Dün iyi gibiydim ama bugün daha kötüyüm. Üstelik de artıyım. Kolumu kaldıracak halim de yok. Ev işleri çocuklar yemek derken geçiyo günler dinlenemiyorum da... Emeklerim boşa gidiyo ona üzülüyorum.
Ay zaten her ay resetleniyoruz yaa.Vücutta da bi reset tuşu olsa hiç fena olmaz aslındadu bakalım belki şaşırmıştır vücudun bu kız ipi bıraktı diyeti de savsaklıyo bi hediye vereyim falan der
Ay zaten her ay resetleniyoruz yaa.
Bütün metobolizma şaşıyo, şişiyoruz, deli gibi tatlı, çikolata yiyip sonra da pişman olup, kendimize gelmeye çalışıyoruz.
Daha ne olsun Haftada 1 ekmek yerim. Tatlı, tuzlu pasta ve çikolata hiç yemem. Yediklerimi biliyorsunuz sizde. Ama işte kilo sabit kaldı mı kalıyor bendedeAy zaten her ay resetleniyoruz yaa.
Bütün metobolizma şaşıyo, şişiyoruz, deli gibi tatlı, çikolata yiyip sonra da pişman olup, kendimize gelmeye çalışıyoruz.
Daha ne olsunacaba yesem verir miyim ki
Öyle değil kız yağlardan arındıran bebeksi vücuda döndüren reset tuşuAy zaten her ay resetleniyoruz yaa.
Daha ne olsun
Bence sen birazcık moral kaçamağı haketmiştin bu ara çok yüklenme kendineCezalarım çok olunca ip de atlamak zorunda kalacağım gibi geliyor bana. 1 saat cardio yaptım yaklaşık 750 kalori 8 km oldu.. ama yeter mi hiç emin değilim..
Ev işlerini sal biraz, kendine gelince yaparsın sen iyi olNasılsınız kızlar..
Ben iyileşemedim bi türlü. Dün iyi gibiydim ama bugün daha kötüyüm. Üstelik de artıyım. Kolumu kaldıracak halim de yok. Ev işleri çocuklar yemek derken geçiyo günler dinlenemiyorum da... Emeklerim boşa gidiyo ona üzülüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?