- 6 Şubat 2019
- 5.417
- 18.258
- 198
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.561
Ee insan yazilimci olunca kalem yerine klavye kullaniyo dimekİki kalemi söküp tek kalem yaptımvalla yokmuş ya hiç almamışım
GunaydinnGünaydın herkese
Ay evet ya yazı yazmayı unutmuşumEe insan yazilimci olunca kalem yerine klavye kullaniyo dimek
Kusura bakma evet yazmıştın şimdi hatırladımYok kız öyle bebek değildaha hcg düşmedi ya ölen bebekten ötürü ondan gecikirse dedim
Demeyelim evet..neticede skıstıriyorlar..Malesef canım bu konu da hep bi sınava tabi tutuluyoruz. Dün bende arkadaşa gittim. Dikkat ettim arkadaşlardan biri çok az yedi ama rejimde değil ona kimse ısrar etmedi ye ye diye bana gelince hepsi birden yürüyor. Canım istemiyor yiyesim yok ben onu pek sevmiyorum deyince anladım ki kimse ısrar etmiyor. Ama bi kere rejimdeyiz dedik ya ye ye öldürecekler beni
Kolaylikla gecsin bu surec..sevdiginiz sevildiginiz ve secimlerinozden memnun kaldiginiz huzurda oldugunuz bir okul olsun..Geldik perşembeye cuma stresi sardı dört bir yanımı eşim işe başlayamadığı için pkul değiştirebilirim bu gün yazı geldi Mayısa kadar süresi var ama ben kurum değiştirmek istemiyorum işimde çok mutluyum ama çok üzüldüm yazıyı görünce içime bi öküz oturdu
Duyduk duymadık demeyiiiinnn 34 beden pantolona girebildiiiiimmm
Regl konusuna ek olarak bende uzuntu, skinti ve keder şişkinlik yapiyor..sizde de öyle mi?Uf catlicimm agrisi var kendi yok,ibre asagi degil yukari gosteriyo ne sinirliyim su an uf
ne yaptın kuzum sen yaaa toparla hemen hadi bakalımiyi aksamlar 5.takimnasilsiniz
ben gecen cumadan beri kötüydüm fena yeme atakları gecirdim kendimi durduramadım birtürlü sonra cok pişman oldum verdiğim bütün emekler çöpe gitti çünkü...
en son tartida 60.4 u gördüm şimdilerde ise bugün sürekli 64 u gördüm ınsallah çoğu ödemdir bugün kendimi toparladım güzelce beslendim sporumu yaptim....
cidden istediğiniz kiloaya inene kadar bu şekilde yememek lazimmis...kıtlıktan çıkmışçasına yedim...
kendime soz verdim haftanın bi günü sevdiğim yiyeceklerle geçireceğim bilinçli bir şekilde.. bazı akşamlarda tv karşında küçük atıştırmaliklar hazırlayacağım....yasaklanan özlenen yiyeceğe diyet bittiğinde resmen saldiriliyomus
Üzüntü istahimi kesiyo benim ama sıkıntı yedirir vede sisirirRegl konusuna ek olarak bende uzuntu, skinti ve keder şişkinlik yapiyor..sizde de öyle mi?
İsteriz isteriz yeni resim isteriz zDuyduk duymadık demeyiiiinnn 34 beden pantolona girebildiiiiimmm
Timam yarın atcamİsteriz isteriz yeni resim isteriz z
Duyduk duymadık demeyiiiinnn 34 beden pantolona girebildiiiiimmm
cnm senin boy kaçtı?Duyduk duymadık demeyiiiinnn 34 beden pantolona girebildiiiiimmm
158 kısayım epey, 34e girdim ama dümdüz bi karnım yok tabiğki göbüş yumoş olduğu için girebildimcnm senin boy kaçtı?
Hayırlısı olsun canım. Inşallah o zamana kadar iş bulut eşindeGeldik perşembeye cuma stresi sardı dört bir yanımı eşim işe başlayamadığı için pkul değiştirebilirim bu gün yazı geldi Mayısa kadar süresi var ama ben kurum değiştirmek istemiyorum işimde çok mutluyum ama çok üzüldüm yazıyı görünce içime bi öküz oturdu
Sen simdi bana kisami dedin158 kısayım epey, 34e girdim ama dümdüz bi karnım yok tabiğki göbüş yumoş olduğu için girebildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?