Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Geldik perşembeye cuma stresi sardı dört bir yanımı eşim işe başlayamadığı için pkul değiştirebilirim bu gün yazı geldi Mayısa kadar süresi var ama ben kurum değiştirmek istemiyorum işimde çok mutluyum ama çok üzüldüm yazıyı görünce içime bi öküz oturdu

Demeyelim evet..neticede skıstıriyorlar..
Insilun direnci cikti bende doktor gluteni kes dedi desek olur mu
Yalan olmaz neticede 5.5 6 gelir yani olctursek

Ben yakin cevremle pylastim 21 gun rafine sekersiz yaptigimi..ama a layamaycak yaoidaki 2.cevremle is arkadaslari vb. Hicbisi soylemedim aliyorum ikramlari, hemen cekmecedeki bardaga birakiyorum..sonucta kilo ile gelen rahatsizliklari bu bedenle onlar deneyimliyor degiller..israrlari anlamsiz..bi kere bunu kirinca devami geliyor..hadi biraz ceaaret

Kolaylikla gecsin bu surec..sevdiginiz sevildiginiz ve secimlerinozden memnun kaldiginiz huzurda oldugunuz bir okul olsun..
Bu icinizdeki okuz cikolata ekmek yemek isterse ona pışııık canim diyin

ne yaptın kuzum sen yaaa toparla hemen hadi bakalım

Hayırlısı olsun canım. Inşallah o zamana kadar iş bulut eşinde

158 kısayım epey, 34e girdim ama dümdüz bi karnım yok tabiğki göbüş yumoş olduğu için girebildim
Sen simdi bana kisami dedinturk kadini ortalamasi bu bence yani yeni nesili saymazsakdiiimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…