- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.581
Aa aşk olsun der miyim hiç öyle şeySen simdi bana kisami dedinturk kadini ortalamasi bu bence yani yeni nesili saymazsak diiimi
Kız sus yeni nesil sen oluyon zaten bana kıyaslaAa aşk olsun der miyim hiç öyle şeyevet yeni nesil maşallah boylu ama bizim dönem hep bu civar
Dayak yemeden kaçayım mıKız sus yeni nesil sen oluyon zaten bana kıyasla
Kısa değiliz kiiiSen simdi bana kisami dedinturk kadini ortalamasi bu bence yani yeni nesili saymazsak diiimi
Kos git yemek yap kocana zaten haftasonlari gelmiyonuzDayak yemeden kaçayım mı
Yağmurda yürümeye çıkıyom hem spor olsun bu hafta saldım iyiceKos git yemek yap kocana zaten haftasonlari gelmiyonuz
Ah bu kv lerAy kaynanan konustu sanki
hic yürümek gelmiyor icimden yaYağmurda yürümeye çıkıyom hem spor olsun bu hafta saldım iyice
Değişik videolar aklini celebilir belkihic yürümek gelmiyor icimden ya
hele yagmurda hiiiic
evde de spor yapamiyorum iyice hamladim.
bi ara jillian a sarmistim hergun yapiyordum. kaslarimi guclendirmisti bayagi.
Ben yağmurda yürümeye bayılırım hele ki bide ağaçlık bi alan olacak araç falan geçmeyecek oh toprak kokusu bi yandan yaprak hışırtıları bi yandan yürümelere doyamamalıkhic yürümek gelmiyor icimden ya
hele yagmurda hiiiic
evde de spor yapamiyorum iyice hamladim.
bi ara jillian a sarmistim hergun yapiyordum. kaslarimi guclendirmisti bayagi.
cok fazla zıplayamıyorum bazi saglik sorunlarindanBen yağmurda yürümeye bayılırım hele ki bide ağaçlık bi alan olacak araç falan geçmeyecek oh toprak kokusu bi yandan yaprak hışırtıları bi yandan yürümelere doyamamalıktrambolin aldım ben eve o eğlenceli oluyo epey aslında ilgini çekerse
eve mi aldın pilates reformer e bir de nasıl gürültülü ben de hiç ses olmuyorcok fazla zıplayamıyorum bazi saglik sorunlarindan
pilates reformer aldim ama onu da gurultulu diye yapamiyorum. eskisi gibi eliptik almak sanirim en iyisi
cardio kismi var. ziplama yapılan cok ses çıkıyor ya benimki yuksek degil yerle bir. ya saticam ya aticam bosa yer kapliyor.eve mi aldın pilates reformer e bir de nasıl gürültülü ben de hiç ses olmuyor
Reyyan umre isi noldu canim ertelendimiFırtına öncesi sessizlik gibi
Yok yok öyle şeyler demedi akşama kadar sadece yarım elma yedim canım bir şey istemedi akşam az çorba biraz makarna sebze yemeği az salata yoğurt tek öğün beslendim yani nerdeyseKolaylikla gecsin bu surec..sevdiginiz sevildiginiz ve secimlerinozden memnun kaldiginiz huzurda oldugunuz bir okul olsun..
Bu icinizdeki okuz cikolata ekmek yemek isterse ona pışııık canim diyin
İnşallah canımHayırlısı olsun canım. Inşallah o zamana kadar iş bulut eşinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?