- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.521
Aaa ne güzel olurduÖyle değil kız yağlardan arındıran bebeksi vücuda döndüren reset tuşu
Nasılsa çaresi var diye, Öyle yaparak iyice bozarmışız vücudumuzuDimi yaa bas bas dur
Valla biz bozabiliriz yeme düşkünü olarakta sen pek yemeğe düşkün değilsin sanki sana bişey olmazNasılsa çaresi var diye, Öyle yaparak iyice bozarmışız vücudumuzu
Bende sınırsız patates ve meyve yiyerek bozarım. İllaki başarırım yaniValla biz bozabiliriz yeme düşkünü olarakta sen pek yemeğe düşkün değilsin sanki sana bişey olmaz
İnşallah kaptanım. Gücümü toplasam spora vericem kendimi..canım bir an önce toparlanırsın inşallah havalar güzelleşti tam yürüyüş havası
Sağol canımBence sen birazcık moral kaçamağı haketmiştin bu ara çok yüklenme kendine
Cherry Mom beni dövcek yine kaçamağa teşvik ediyorum diye ama olsundu
Ev işlerini sal biraz, kendine gelince yaparsın sen iyi ol
Allah seniCherry Mom ne kadar tatlııı, ne kadar da fitsiiinn çikolata yedim ama cezada indirim istiyorum zayıflıktan göz kamaştıran güzel kaptan yardımcımız bi tanecik küçük çikolata yedim cezam nedir
hesapladım 65,4 kalori yemişim
Oo teşvik var anlaştık deeermişimAllah seniböyle olacaksan hep ye
Küçük cikolata için küçük ceza40 puan normalde 50 ama indirim yaptim
ben de ayni durumdayim. 4 seneyi askindir buradayım. 1 kez hedefime tam ulasmadan mezun oldum iki kez daha 62 ye kadar dusup ara verdim tekrar yukari çıktım.ben anladim bu işin özünü bi doğru yaparken bi yanlış yaparken düşe kalka hata yapa yapa anladim....önce istediğim kiloya ineceğim sonrada dengeli beslenmeyi öğreneceğim...istediğim kiloya inmeden kilo koruma falan yapamıyorum ben nasil olsa daha verilmek kilom var simdilikte yiyeyim yarında yiyeyim derken falan
aynen diyete ara vermemek lazım bi tatil ya da memlekete falan gidilmeyecekse istenen hedeflenen kiloya inmek şart... sonrasında dengeli beslenme kiloyu koruma gibi şeyler olmali ınsallah başaracağız...sadece diyet ve spor bi yerden başlayınca iyi oluyo gitgide kolaylaşiyo alışıyoruz sorun diyeti birakinca nasil olsa bozdum hazir bozmuşken ne bulduysam yiyeyim diye yarin diyete baslacak nasil olsa bugunde yiyeyim gibjben de ayni durumdayim. 4 seneyi askindir buradayım. 1 kez hedefime tam ulasmadan mezun oldum iki kez daha 62 ye kadar dusup ara verdim tekrar yukari çıktım.
o diyete nasilsa tekrar donecegim kafasi cok kotu.
artik diyette zorlandigimi anladigim an birakip direkt korumaya gecmeye karar verdim.
Bari yiyonuz benim gibi doyurucu biseyler yiyenCherry Mom ne kadar tatlııı, ne kadar da fitsiiinn çikolata yedim ama cezada indirim istiyorum zayıflıktan göz kamaştıran güzel kaptan yardımcımız bi tanecik küçük çikolata yedim cezam nedir
hesapladım 65,4 kalori yemişim
Çok geçmiş olsun. Boşa gitmez neden boşa gidecek. Sen iyileşmene bak önce sağlıkNasılsınız kızlar..
Ben iyileşemedim bi türlü. Dün iyi gibiydim ama bugün daha kötüyüm. Üstelik de artıyım. Kolumu kaldıracak halim de yok. Ev işleri çocuklar yemek derken geçiyo günler dinlenemiyorum da... Emeklerim boşa gidiyo ona üzülüyorum.
Onları yiyince kilo alacakmışım gibi geliyo ama bu minnacık tatlı tatlı benden bişey olmaz küçücüğüm diye çeliyo gönlümüBari yiyonuz benim gibi doyurucu biseyler yiyen
Öyle bi tuş olsa kesin bende basmaktan içine çökerdi.Öyle değil kız yağlardan arındıran bebeksi vücuda döndüren reset tuşu
Ay ben neler yerdim acaba???Bende sınırsız patates ve meyve yiyerek bozarım. İllaki başarırım yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?