Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

canım bir an önce toparlanırsın inşallah havalar güzelleşti tam yürüyüş havası
İnşallah kaptanım. Gücümü toplasam spora vericem kendimi..

Sağol canım

Allah seni böyle olacaksan hep ye
Küçük cikolata için küçük ceza 40 puan normalde 50 ama indirim yaptim

iyi aksamlar 5.takim nasilsiniz
ben gecen cumadan beri kötüydüm fena yeme atakları gecirdim kendimi durduramadım birtürlü sonra cok pişman oldum verdiğim bütün emekler çöpe gitti çünkü...
en son tartida 60.4 u gördüm şimdilerde ise bugün sürekli 64 u gördüm ınsallah çoğu ödemdir bugün kendimi toparladım güzelce beslendim sporumu yaptim....
cidden istediğiniz kiloaya inene kadar bu şekilde yememek lazimmis...kıtlıktan çıkmışçasına yedim...

kendime soz verdim haftanın bi günü sevdiğim yiyeceklerle geçireceğim bilinçli bir şekilde.. bazı akşamlarda tv karşında küçük atıştırmaliklar hazırlayacağım....yasaklanan özlenen yiyeceğe diyet bittiğinde resmen saldiriliyomus

ben anladim bu işin özünü bi doğru yaparken bi yanlış yaparken düşe kalka hata yapa yapa anladim....önce istediğim kiloya ineceğim sonrada dengeli beslenmeyi öğreneceğim...istediğim kiloya inmeden kilo koruma falan yapamıyorum ben nasil olsa daha verilmek kilom var simdilikte yiyeyim yarında yiyeyim derken falan

ben de ayni durumdayim. 4 seneyi askindir buradayım. 1 kez hedefime tam ulasmadan mezun oldum iki kez daha 62 ye kadar dusup ara verdim tekrar yukari çıktım.
o diyete nasilsa tekrar donecegim kafasi cok kotu.
artik diyette zorlandigimi anladigim an birakip direkt korumaya gecmeye karar verdim.

aynen diyete ara vermemek lazım bi tatil ya da memlekete falan gidilmeyecekse istenen hedeflenen kiloya inmek şart... sonrasında dengeli beslenme kiloyu koruma gibi şeyler olmali ınsallah başaracağız...sadece diyet ve spor bi yerden başlayınca iyi oluyo gitgide kolaylaşiyo alışıyoruz sorun diyeti birakinca nasil olsa bozdum hazir bozmuşken ne bulduysam yiyeyim diye yarin diyete baslacak nasil olsa bugunde yiyeyim gibj

Bari yiyonuz benim gibi doyurucu biseyler yiyen

Çok geçmiş olsun. Boşa gitmez neden boşa gidecek. Sen iyileşmene bak önce sağlık

Merhaba arkadaşlar nasılsınız
Umarim herşey yolundadir..
Bugun ögle arasi bir arkadaşımızı ziyarete gittik Orada benim için sınav vardı.. kıymalı börekler kekler Ben sadece yaprak sarması yedim evet Normalde pirinç yemiyordum ama oradan da o tabaktan bir şey yemeden kalkmak istemedim Bunun dışında günün sonunda yine bir başka iş arkadaşım Biskremi krem şokola ya daldırmış bana uzattı Teşekkür ederim ben bunlardan yemiyorum dedim bir arkadaşım Kahvenin yanına çikolata ikram etti aldım ama çekmecedeki kutu ya koydum bu şekilde biriktiriyorum arkadaşlar..ee neden aldin doyebilirsiniz..yahu bazen tacize varan ozel hayata ksrismalar oluyor..aman ye ne olacak bi tane cikolata..canim sen boyle guzelsin..kilo sana yakisiyor..al ye yarin yemezsin vb. noo..aliyoruz ama yemiyoruz çünkü daha önce yedik.. şunu düşünüyorum ve bu beni motive ediyor..
Hayal edin şimdi..bir arkadaşınız sizi görüyor Ve diyor ki ne kadar zayıflamışsın Evet 5-6 kilo zayıfladım diyorsunuz..Düşünsenize bunu söylediğinizi..o bir kare çikolatadan daha keyifli değil mi bu his

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…