- 4 Aralık 2014
- 10.428
- 42.408
- 798
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.601
Hiç belli değil, beklemedeyizReyyan umre isi noldu canim ertelendimi
@kardelelen321 nasil oldun canim
Umutumut82 senin sesin cikmiyo toparlanabildinmi
@dennisgo bugun hic gorunmedinCherry Mom te oyle yarinami hazirlaniyorsunuz
Canim tasindim 2 kadin tuttum tüm gün ancak temizlediler. Çikan kadin kadar pismiski anlatamam. Mutfak dolaplari kurtlanmis. Banyolar felaket. 7 tane porcöz,3 tane yağcöz ,3kg camasir suyu,2 kutu kocaman cif ve evde olanlar bilebitti ancak toparlandi. Evde kedi beslemisler her yerden petek icleri bile kedi kılı dolmus. Esyalari getirdik az az yerlesiyorum . Cumartesi dügün var. Pazartesiden itibaren bir ohhhh cekicem insallah.
iyiki sen yapmamışsın canm hallolmuş olmasına çok sevindim gözün aydın güle güle kullan
günaydınlarrcardio kismi var. ziplama yapılan cok ses çıkıyor ya benimki yuksek degil yerle bir. ya saticam ya aticam bosa yer kapliyor.
canım arabistanda da varmış corona vakası biraz erteleseniz mi acaba şu ara mecbur kalmadıkça yurtdışına çıkmayın diyorlar benim eşim gelecek kuveytten o bile gelemedi gelince karantinaya alınma durumu yüzündenHiç belli değil, beklemedeyiz
hadi bakalım bu haftayı atlatırsan rahatlayacaksın tatlım geçmiş olsunCanim tasindim 2 kadin tuttum tüm gün ancak temizlediler. Çikan kadin kadar pismiski anlatamam. Mutfak dolaplari kurtlanmis. Banyolar felaket. 7 tane porcöz,3 tane yağcöz ,3kg camasir suyu,2 kutu kocaman cif ve evde olanlar bilebitti ancak toparlandi. Evde kedi beslemisler her yerden petek icleri bile kedi kılı dolmus. Esyalari getirdik az az yerlesiyorum . Cumartesi dügün var. Pazartesiden itibaren bir ohhhh cekicem insallah.
tatlım hayırlı olsun kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin takımdan ayrılmanı istemem ama eski arkadaşların ne kadar bu motivasyon olayında etkili olduğunu biliyorum zaten kaptanınıza referans olanlardan biri de benim ama 14. takıma gittim diye bizi bırakma sık sık beklerizGünaydın kızlar
Erkenden haber vereyim dedim benim mezun olduğum ve kapatmış olduğumuz 14.takım dün tekrar açıldı
Ordaki arkadaşlar ile kopmamak için topik açıp topikden uzun süre iletişimde kalmaya devam etmiştik ve şimdi içimizden kaptanlık yapmak isteyen biri çıkınca takımımız da yeniden açılmış ve bende şimdi tabiki onlardan ayrı yerde yarışa girmeyeyim dedimsizlere çok teşekkür ederiz asıl listede diil sadece alt listede olduğum için zatn sorun yoktur diye düşünüyorum kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler ve ara ara yine uğrıycam takipte kalıcam tabiki sizide beklerim bu arada magickk arkadaşımı da siz alt listenize hiç eklemeden onuda haber vereyim oda bizle gelecek onuda eklemeyin kaptanım ilginiz ve sıcak güler yüzlü tavrınız için teşekkür ederiz
ben hemen listeyi taşıyayım hadi bakalım tebriklerKızlar günaydin ilk kilo bildirimi benden gelsin. 87kg yum. dogalgaz dün aksam acildi. Hep disardan hazir yedik. Tartiya cikmaya korkuyordum korktugum gibi olmadi. Yüruyüs bandimida kurdum pazartesiden itibaren dolu dizgin geliyorum
hadi bakalım bu haftayı atlatırsan rahatlayacaksın tatlım geçmiş olsun
Hem babası geldi hem de internet paketi bitti ya kaptanım o yüzdendir dedim ben ama inşallah aksi bi durum yokturCherry Mom kuzum sen en azından akşamları uğrardın bir orun mu var iyi misin?
yok konuştum şimdi esra ile endişelenmiştim allahtan bişey yokmuş daha sonra gelecek şimdi emre yi hastaneye götüreceklermişHem babası geldi hem de internet paketi bitti ya kaptanım o yüzdendir dedim ben ama inşallah aksi bi durum yoktur
Oh bişey yoksa süperyok konuştum şimdi esra ile endişelenmiştim allahtan bişey yokmuş daha sonra gelecek şimdi emre yi hastaneye götüreceklermiş
yok yurtdışındayim ben ya :)günaydınlarr
ankaradaysan ben talip olayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?