Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

@kardelelen321 nasil oldun canim
Umutumut82 senin sesin cikmiyo toparlanabildinmi
@dennisgo bugun hic gorunmedin Cherry Mom te oyle yarinami hazirlaniyorsunuz

Canim tasindim 2 kadin tuttum tüm gün ancak temizlediler. Çikan kadin kadar pismiski anlatamam. Mutfak dolaplari kurtlanmis. Banyolar felaket. 7 tane porcöz,3 tane yağcöz ,3kg camasir suyu,2 kutu kocaman cif ve evde olanlar bilebitti ancak toparlandi. Evde kedi beslemisler her yerden petek icleri bile kedi kılı dolmus. Esyalari getirdik az az yerlesiyorum . Cumartesi dügün var. Pazartesiden itibaren bir ohhhh cekicem insallah.

Günaydın kızlar
Erkenden haber vereyim dedim benim mezun olduğum ve kapatmış olduğumuz 14.takım dün tekrar açıldı
Ordaki arkadaşlar ile kopmamak için topik açıp topikden uzun süre iletişimde kalmaya devam etmiştik ve şimdi içimizden kaptanlık yapmak isteyen biri çıkınca takımımız da yeniden açılmış ve bende şimdi tabiki onlardan ayrı yerde yarışa girmeyeyim dedim sizlere çok teşekkür ederiz asıl listede diil sadece alt listede olduğum için zatn sorun yoktur diye düşünüyorum kendinize iyi bakın iyi kilo vermeler ve ara ara yine uğrıycam takipte kalıcam tabiki sizide beklerim bu arada magickk arkadaşımı da siz alt listenize hiç eklemeden onuda haber vereyim oda bizle gelecek onuda eklemeyin kaptanım ilginiz ve sıcak güler yüzlü tavrınız için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
iyiki sen yapmamışsın canm hallolmuş olmasına çok sevindim gözün aydın güle güle kullan

Kızlar günaydin ilk kilo bildirimi benden gelsin. 87kg yum. dogalgaz dün aksam acildi. Hep disardan hazir yedik. Tartiya cikmaya korkuyordum korktugum gibi olmadi. Yüruyüs bandimida kurdum pazartesiden itibaren dolu dizgin geliyorum

hadi bakalım bu haftayı atlatırsan rahatlayacaksın tatlım geçmiş olsun

tatlım hayırlı olsun kesinlikle çok doğru bir karar vermişsin takımdan ayrılmanı istemem ama eski arkadaşların ne kadar bu motivasyon olayında etkili olduğunu biliyorum zaten kaptanınıza referans olanlardan biri de benim ama 14. takıma gittim diye bizi bırakma sık sık bekleriz

Kızlar günaydin ilk kilo bildirimi benden gelsin. 87kg yum. dogalgaz dün aksam acildi. Hep disardan hazir yedik. Tartiya cikmaya korkuyordum korktugum gibi olmadi. Yüruyüs bandimida kurdum pazartesiden itibaren dolu dizgin geliyorum
ben hemen listeyi taşıyayım hadi bakalım tebrikler

***5. Takım 664. Etap***

emnis (67,1/)
umutumut82(87,1/87/0,1/%0,12))
Zynpelf(87,7/ )
Cagrihilal1(78,2/)
hezeyan538(99,3/)
kardelelen321(84)
ayvacicegi(52,7/)
annecicegi(60,4/)
Pawlover(52,6/)
Elifcig93(59,4/)
Nefesimmmsin (58,7/)
Hmavidag (67,8/)
melita09 (81,9/)
nrmyn( 70/
)

5.Takım Ortalaması:%0

Alt liste:
toplight (82,7/) 646. etapta 77,5 kg ile izne ayrılan üye
balpamuk (64,8/) 607. etapta 62,8 kg ile izne ayrılan üye
leyl-i-fer(74,5)
Dennisgo (66,7
kremsokola (57,4)
Morvampirella (68,1/) 12. takımdan 658. etapta 64,9 ile bildirimsiz izne ayrılan üye
reyyanmeftuni (54,3 sabit )yeni üye başlangıç tarihi 02 Şubat b.kilosu 57 hedef kilosu 51

Selamlar

Regl olamadım hala, artıdayım ama şimdi evden çıkıyoruz o nedenle yaziyorum.

52.7/53.1/-0.4/-%0.76

takimdan cok özür diliyorum. Yemeklere ozeniyorum arada foto da cektim ama menü yazamadim. Bu hafta katılımımı artıracağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…