- 12 Aralık 2019
- 261
- 1.057
- 28
- 34
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.721
ne bilim arada olabilir tartida zayifladim en azindan aynada halen 62 olsakdaHalıda mı tartılsak artık ahahah
Evet tablo çok kötü. Ben de pek aktif değildim son zamanlarda. Bundan sonra ben de sık sık buradayım. Haydi saldıralımEvet eksilere düşmüşüzbu hafta pek burda aktif değildik o da etkiledi galiba bidaki hafta koşuşturmam yok inşallah buralarda olcaamm
Bende if denicem bu haftaEvet tablo çok kötü. Ben de pek aktif değildim son zamanlarda. Bundan sonra ben de sık sık buradayım. Haydi saldıralım
Bizde böyle tartilalim artık
Bendeeeee İnşaAllah. Beraber deneyelim miiBende if denicem bu hafta
Yok 16/8 kuralı var. Yani başka alternatifleri de var da bana en çok uyan bu oldu. 8 saat yiyoruz 16 saat açlık yapıyoruz.İfte tek öğün oluyo dimi yanlış anlamadım?
morallerim yerine geldiBizde böyle tartilalim artık
2 ogun degilmiİfte tek öğün oluyo dimi yanlış anlamadım?
Olur yapalımBendeeeee İnşaAllah. Beraber deneyelim mii
8 saat bi fiil yicez mi okudum okudum anlamadımYok 16/8 kuralı var. Yani başka alternatifleri de var da bana en çok uyan bu oldu. 8 saat yiyoruz 16 saat açlık yapıyoruz.
Anlamadım ki tam bilen aydınlatsın beni
2 ogun degilmi
Bide tam sana gore he.
Uzun aclik ve az miktar yemek
Yok öyle değil. Bir nevi oruç gibi. Yani 8 saat serbest oluyor. Tabi aşırıya kaçmadan normal yicez. Sonra 16 saat oruç oluyoruz. Ya bazı sayfalarda iyice açıklamış aslında. Belki vardır burdadaOlur yapalım
8 saat bi fiil yicez mi okudum okudum anlamadım
Öyle leylim bir suru zor huyu varda işte bu bebe yaramaz diye doktora goturemiyor insanAz uyumasindan cok seni rahat birakmamasi,inatci olmasi bunlar problem,cok arastirman cok gozlem yapman gerekiyor .olmadi pedagog a danışmakta fayda var.
Tebrik ederim canım olsun sebebini biliyorsun en azından 2 gune güzel bir eksi gorursun.Bu hafta çoğumuz regl kurbanı olduk. Ben daha fazla eksi görmüştüm hafta içi o yüzden regl dönemini pek umursamadım regli bile olsam artı gelmeyecegimi biliyordum hem dikkat ettim hemde spor vardı. Ama gelin görün ki tam ödem atıcı içmem gereken haftada içmedim. Icseydim daha fazla eksi görürdüm. Ama yapacak bişey yok haftaya hepimiz için güzel olacak. Çünkü kötü olduğumuz haftadan sonraki hafta hep daha iyi oluyoruz. Umudumuzu kaybetmeden yola devam yorulmak,yılmak ve yıkılmak yok
Kaptanım yazayım dedim azaltmayı bekledim. Şimdi geçen seneki zayıflama döneminde hiç su içmiyodum..zayıflıyordum.su içtiğim zamanlar + çıkıyordum hiç ekmek yemediğimde tartılmadığımdada artı çıkıyordum. 1 mart itibari ile hergün 3 lt su içmeye şartlandırdım tabiki bunu çok geç saatlerde yapıyor dum. Bugün tartıya bi baktım çok fazla öğlen gelip tartıldım oda fazla.. Özür dilerim 82.9...çok dikkat edemedim aslında... üzgünümmelita09 tatlım nerelerdesin sesin çıkmıyor bugün cuma
bugün 12,22 de kk ya girmişsin ama bildirim yapmadın
İnan yokluğun çookk belli oluyor cnm. Çok sevindim. Daha da bereketlensin İnşaAllah netinArtık 17 GB netim var yani hep tepenizde olcambu hafta 5.takim falakayi haketti cidden paylaşımda utandım kendimizden sanki zayıflama değilde kilo.alma yarışması varmista hepimiz bu konuda yarismisiz gibi
:) Valla benim içinde zor oldu canım amin :)))İnan yokluğun çookk belli oluyor cnm. Çok sevindim. Daha da bereketlensin İnşaAllah netin
Gorseydik cezasını kesseydik boyle olmazdıTebrik ederim canım olsun sebebini biliyorsun en azından 2 gune güzel bir eksi gorursun.
Benim hiç bahanem yok yeme krizi gibi bişey geçirdim sanırım buraya düzenli giremedigim için oldu habire düzensiz kötü beslendim maalesef
cok gecmiş olsun canımKızlar çok üzgünüm ben artıyım. Hepinizden özür diliyorum.
Kilom 84.7
Bu grip beni çok yıprattı ama toparlanıcam.
düzeldi kaptanım. cok tesekkürler 64 ve 65 ler benim korkum orada fena takılıyorum cünkücanım neyse düzeldi mi netin çok güzel kilo vermişsin
cok zor dönemleri güzel atlattıgına cok sevindim. kesinlikle yoklugu cok belli . .takım kaptanları hep degerli anladıgım kadarıyla :)canım @morordek doktorayı bitirdi o artık bir dr ve şehir değiştirdi yeni işe başladı fırsat buldukça geliyor yokluğu çok belli oluyır
cok gecmiş olsun canım. aynı dertler arkadasımda da var inat uyku ve anneden ayrılmama paylasamama. huy işte. bide benim cocugumda cok uyanıyordu babynac olması lazım elektrik supurgesine takılan bi aparat aldım birde sinüsrinse cocugun burnunu bi temizledim baya bi rahatladı uykuları. tek sorunumuz benimki uyanıp benle muhabbet ediyor yarımsaat bi saat:))Selam kızlar yazamadım kusura bakmayın geçmişe pek bakamadım ama kaptanım kötü olduğunu soyledi biz hastaneye geldik Emre'nin su uyku sorunları yüzünden bir sürü tetkik yapıldı etti halen eve giremedik idrari ancak yaptı beyefendi bir.inat etti ki sormayın
Kilom evden çıkarken tartilmistim 67,4 +300 maalesef bu hafta hakettim ama ödem modem değil bidigin kilo aldım
yaaa bu cocuklar al ye beni diyor benim sıpa da her sabah tartılıyor hadi sende gel bakayım kac kilo vermissin diyor. o aldıysa dans ediyoruz ben verdiysem. ha kilo verince bide elini uzatıp tebrik ederim afferin diyor :)))anne tartını getirdim diye büyük oglum almis gelmis halinin üstüne birde ne göreyim müthiş 49 kilo çıktım... güler misin ağlar misin
aksam akşam beni güldürdü sizede atayim resmini dedim
kuzum 8 saat abartmadan yiyorsun 16 saat yemiyorsun o kalorili seyler iciyorsun su sade kahve yesil cay gibi. bunyeye 11 saat kalori girmeyince hormonlar dengeleniyor vucut depo yagları kullanmayı ogreniyor insülin direnci kırılıyor. 16 saat ac kalıyorum dıye düsünme ama vücudumu terbiye ediyorum ve hergün resetliyorum de. ben bi 12.30 da yiyorum bide 19.30. 8 bucuga kadar yeme vaktim var ama pek aklıma gelmiyor. gece ders calıstıgım için cok dayanamazsam 1 bardak süt içiyorum. ha ıf in sadece saat düzenini uyguluyorum bide sekersiz 21 gün ( 14 ü bitti yehhuuu :) eger cok canım bişey istiyorsa o 8 saat icinde az bişey tadıyorum. ama kendime amac kilo verme degil bedeni terbiye etme olarak belirledim cünkü herseyde yemege saldırıyorum şişirmekten baska bi işe de yaramıyorOlur yapalım
8 saat bi fiil yicez mi okudum okudum anlamadım
umarım bu gece uyur kuzu da sende canımÖyle leylim bir suru zor huyu varda işte bu bebe yaramaz diye doktora goturemiyor insan
En azından 3 4 saat gece kesintisiz uyusa o bana yetecek dinlenecegim ama olmuyor akşam oldu ilk defa oturdum sandalyeye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?