Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Gündüz sevebileceği kurslara falan gitse yorulup uyur mu acaba yüzme kursuna falan
O tarz kurslar 4 yasinda başlıyor diye biliyorum ama emin degilm bu saatten sonrada pek kursa yazdiramam orası burası mobil olacagiz ya
Yorulma konusunda zaten yeterince yoruluyordur diye düşünüyorum şimdi bile günde en az 2 saat park bahce gezip koşuyor.yazin denizden hiç çıkmaz gece yine uyumaz sopa istiyor

16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
Kızlar
ben 59lardan biktım. Bence bu IF tam bana göre, bi kaç gün dayanırsam gerisi gelir.
Ben pazartesi başlıyorum

Bizim burayı tarif ettin gel komşu olalimmm :)))

ay canım allah razi olsun bugün o kadar yorucu bir gündü ki iyi geldi bu ☺☺
Ayy çok sevindim ya. Gerçekten ben sizleri çok sevdim. bu yıl epeyce sıkılmıştım evde. Burası çok iyi geliyor bana. İyiki varsınızAllah kolaylık versin sana da cnm, güç versin İnşaAllah

Ya oralarida coronavirus sarmış tavaf bile yapilamiyormus sanırım netice ne olursa olsun Allah korusun canım siz onlemlerinizi alında
Evet cnm ya. Bizlerde çok üzgünüz. Valizim bile hazırdı ama tabiki sağlık herşeyden önemli. Sadece bu bekleme beni yıpratıyor. Netlik olmaması üzüyor.

Ayy çok sevindim ya. Gerçekten ben sizleri çok sevdim. bu yıl epeyce sıkılmıştım evde. Burası çok iyi geliyor bana. İyiki varsınızAllah kolaylık versin sana da cnm, güç versin İnşaAllah
Sende iyiki takımımıza geldin canım itiraf edeyim bazen gönlümün tutmadığı arkadaşlar geliyor yapamıyorum takımdan soğuyorum bazende senin gibi dostlar geliyor
Burası olmasa bende ne yapardım bilmem tek motive kaynağım burası o yüzden el ele verip takımın gücünü göstermemiz lazım

Ayy İnşaAllah cnm İnşaAllah. Başarıcaz haftaya daha güzel olucak

Eltimin oğlu 3 yaşında gidiyodu ama bilemedim belki yere göre değişiyodur. Aynen gezici süreçte Emreyi sat sat dinlen sen en iyiai
Kızlar
ben 59lardan biktım. Bence bu IF tam bana göre, bi kaç gün dayanırsam gerisi gelir.
Ben pazartesi başlıyorum
Olley kalabalıklaştık
Bende fazla yağ ve şeker yok diye okudum cnm.
O zaten yok
Bizim burayı tarif ettin gel komşu olalimmm :)))
Yaa valla senin gibi komşum olsun daha ne isterim hem Emreyi köpüşle kandırıp çalardım ara sıra lojman öyle ya bende 20 yıl lojmandaydım onun alıştırdığı bi aşk bu zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…