- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.761
O tarz kurslar 4 yasinda başlıyor diye biliyorum ama emin degilm bu saatten sonrada pek kursa yazdiramam orası burası mobil olacagiz yaGündüz sevebileceği kurslara falan gitse yorulup uyur mu acaba yüzme kursuna falan
Aslında moralimiz bozulduğunda yapılabilir benceHalıda mı tartılsak artık ahahah
Nasıl pozitif dusuncez kuzum takım ortamasi bile eksiMoral bozmak yok kızlar, asmayın yüzleri, pozitif düşünelim
ben ptesi regli oldum o öğlen 1 saat reformer pilates salı akşam 1 saat reformer pilates ve günlük 7-8 bin adım attım kilo öyle gitti regli oldum diye yatma bacım
Kızlar16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
Hımmmm.Nasıl pozitif dusuncez kuzum takım ortamasi bile eksi
O zmn hep birlikte başlayalım İnşaAllah. Umutluyum ben bakalımKızlar
ben 59lardan biktım. Bence bu IF tam bana göre, bi kaç gün dayanırsam gerisi gelir.
Ben pazartesi başlıyorum
Yokluğu çok hissediliyor
Bende fazla yağ ve şeker yok diye okudum cnm.16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
Ya oralarida coronavirus sarmışHiç belli değil, beklemedeyiz
Bizim burayı tarif ettin gel komşu olalimmm :)))Ben yağmurda yürümeye bayılırım hele ki bide ağaçlık bi alan olacak araç falan geçmeyecek oh toprak kokusu bi yandan yaprak hışırtıları bi yandan yürümelere doyamamalıktrambolin aldım ben eve o eğlenceli oluyo epey aslında ilgini çekerse
Ayy çok sevindim ya. Gerçekten ben sizleri çok sevdim. bu yıl epeyce sıkılmıştım evde. Burası çok iyi geliyor bana. İyiki varsınızay canım allah razi olsun bugün o kadar yorucu bir gündü ki iyi geldi bu ☺☺
Evet cnm ya. Bizlerde çok üzgünüz. Valizim bile hazırdı ama tabiki sağlık herşeyden önemli. Sadece bu bekleme beni yıpratıyor. Netlik olmaması üzüyor.Ya oralarida coronavirus sarmıştavaf bile yapilamiyormus sanırım netice ne olursa olsun Allah korusun canım siz onlemlerinizi alında
Fırtına olsa iyiymiş kasırga koptu takimdaFırtına öncesi sessizlik gibi
Sende iyiki takımımıza geldin canımAyy çok sevindim ya. Gerçekten ben sizleri çok sevdim. bu yıl epeyce sıkılmıştım evde. Burası çok iyi geliyor bana. İyiki varsınızAllah kolaylık versin sana da cnm, güç versin İnşaAllah
Ayy İnşaAllah cnm İnşaAllah. Başarıcaz haftaya daha güzel olucakSende iyiki takımımıza geldin canım ☺itiraf edeyim bazen gönlümün tutmadığı arkadaşlar geliyor yapamıyorumtakımdan soğuyorum bazende senin gibi dostlar geliyor ❤
Burası olmasa bende ne yapardım bilmem tek motive kaynağım burası o yüzden el ele verip takımın gücünü göstermemiz lazım
Derece sart oldu bu hafta kimse bana kirilmaSin menüleri didikleyecegimAyy İnşaAllah cnm İnşaAllah. Başarıcaz haftaya daha güzel olucak
Olmuşa ve ölmüşe çare yok derler canım. Artık önümüzdeki maçlara bakcaz. Bu hafta hep birlikte İFleyelim bakalımHımmmm.
Ay valla doğru. Ne diyeceğimi bilemedim şimdi.
Eltimin oğlu 3 yaşında gidiyodu ama bilemedim belki yere göre değişiyodur. Aynen gezici süreçte Emreyi sat sat dinlen sen en iyiaiO tarz kurslar 4 yasinda başlıyor diye biliyorum ama emin degilm bu saatten sonrada pek kursa yazdiramam orası burası mobil olacagiz ya
Yorulma konusunda zaten yeterince yoruluyordur diye düşünüyorum şimdi bile günde en az 2 saat park bahce gezip koşuyor.yazin denizden hiç çıkmaz gece yine uyumazsopa istiyor
Olley kalabalıklaştıkKızlar
ben 59lardan biktım. Bence bu IF tam bana göre, bi kaç gün dayanırsam gerisi gelir.
Ben pazartesi başlıyorum
O zaten yokBende fazla yağ ve şeker yok diye okudum cnm.
Yaa valla senin gibi komşum olsun daha ne isterimBizim burayı tarif ettin gel komşu olalimmm :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?