Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Teşekkür ederim güzel anlatmışsın yapim bakim bu hafta etki etcek mi

Sağol canım valla bazen cinnetin esigine geliyorum. 5 dakikada olsa ayrı kalmak istiyorum çok yalvarıyorum oğlum 2 saniye yanımdan git bana dokunma nolur ama yok yanımda olmayı bırak devamlı kucağıma çıkar kafama sırtıma durmaz..su andada öyle kafası bacaklarımın arasında yazıyorum
Elektrik süpürgesi dediğin şeyi pek anlamadım araştırayım canim. Burnu için bende güzel bir spreey aldım hergun olmasada gün aşırı uyumadan önce uyguluyorum değişen birşey pek yok :/

Canım böyle kilo düşsün diye bildirimi bilerek bekleteceksen mutlaka kaptana yada buraya yaz olur mu?
Sen yazana kadar kaptan çoktan paylaşım yaptı genel sayfada, düzeltme yapmak bu sefer benim için çok zor oldu ortalamanın suyunu cikarmisiz artilar eksiler kafam çorba oldu Mehmet Emre kucağımda ziplar bir yandan aksam yemek vakti .. son saniyeye kalınca böyle oluyor sagolsun toplight kaptanım duzelttide paylaştık dikkat edelim olur.mu
Kilo icinse +1 kg suyu tartıya çıkmadan önce icmediysen nasıl gelecek ki su değildir o bence

Gorseydik cezasını kesseydik boyle olmazdı
Menü paylasmamak tam bir intihar, kızıyorum kendime yazdan beri.diyet yapıyorum insan hiç mi disipline olmaZ kurabiye yedim hemde tadı çok kötüydü yedim 5 tane yemisimdir burçak bisküvi 1 haftada 1 paket bitti sayılır 3 5 tane kaldı... Tost çok yedim sabahları birazda kuruyemiş ve Beypazarı kurusu terayagli ondanda 5 6 tane yedim hafta içinde toplam hadi.kes cezamı
He birde yarim tereyağli.simit az bile almışım değil mi

Bende if denicem bu hafta
Ben de yapabilirim aslındaa

Artık 17 GB netim var yani hep tepenizde olcam bu hafta 5.takim falakayi haketti cidden paylaşımda utandım kendimizden sanki zayıflama değilde kilo.alma yarışması varmista hepimiz bu konuda yarismisiz gibi

Hakettik gerçekten

Sağol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…