- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #335.741
Teşekkür ederim güzel anlatmışsıncok gecmiş olsun canım
düzeldi kaptanım. cok tesekkürler 64 ve 65 ler benim korkum orada fena takılıyorum cünkü
cok zor dönemleri güzel atlattıgına cok sevindim. kesinlikle yoklugu cok belli . .takım kaptanları hep degerli anladıgım kadarıyla :)
cok gecmiş olsun canım. aynı dertler arkadasımda da var inat uyku ve anneden ayrılmama paylasamama. huy işte. bide benim cocugumda cok uyanıyordu babynac olması lazım elektrik supurgesine takılan bi aparat aldım birde sinüsrinse cocugun burnunu bi temizledim baya bi rahatladı uykuları. tek sorunumuz benimki uyanıp benle muhabbet ediyor yarımsaat bi saat:))
yaaa bu cocuklar al ye beni diyor benim sıpa da her sabah tartılıyor hadi sende gel bakayım kac kilo vermissin diyor. o aldıysa dans ediyoruz ben verdiysem. ha kilo verince bide elini uzatıp tebrik ederim afferin diyor :)))
kuzum 8 saat abartmadan yiyorsun 16 saat yemiyorsun o kalorili seyler iciyorsun su sade kahve yesil cay gibi. bunyeye 11 saat kalori girmeyince hormonlar dengeleniyor vucut depo yagları kullanmayı ogreniyor insülin direnci kırılıyor. 16 saat ac kalıyorum dıye düsünme ama vücudumu terbiye ediyorum ve hergün resetliyorum de. ben bi 12.30 da yiyorum bide 19.30. 8 bucuga kadar yeme vaktim var ama pek aklıma gelmiyor. gece ders calıstıgım için cok dayanamazsam 1 bardak süt içiyorum. ha ıf in sadece saat düzenini uyguluyorum bide sekersiz 21 gün ( 14 ü bitti yehhuuu :) eger cok canım bişey istiyorsa o 8 saat icinde az bişey tadıyorum. ama kendime amac kilo verme degil bedeni terbiye etme olarak belirledim cünkü herseyde yemege saldırıyorum şişirmekten baska bi işe de yaramıyor
umarım bu gece uyur kuzu da sende canım
Sağol canım valla bazen cinnetin esigine geliyorum. 5 dakikada olsa ayrı kalmak istiyorum çok yalvarıyorum oğlum 2 saniye yanımdan git bana dokunma nolur ama yok yanımda olmayı bırak devamlı kucağıma çıkar kafama sırtıma durmaz..su andada öyle kafası bacaklarımın arasında yazıyorumcok gecmiş olsun canım. aynı dertler arkadasımda da var inat uyku ve anneden ayrılmama paylasamama. huy işte. bide benim cocugumda cok uyanıyordu babynac olması lazım elektrik supurgesine takılan bi aparat aldım birde sinüsrinse cocugun burnunu bi temizledim baya bi rahatladı uykuları. tek sorunumuz benimki uyanıp benle muhabbet ediyor yarımsaat bi saat:))
Canım böyle kilo düşsün diye bildirimi bilerek bekleteceksen mutlaka kaptana yada buraya yaz olur mu?Kaptanım yazayım dedim azaltmayı bekledim. Şimdi geçen seneki zayıflama döneminde hiç su içmiyodum..zayıflıyordum.su içtiğim zamanlar + çıkıyordum hiç ekmek yemediğimde tartılmadığımdada artı çıkıyordum. 1 mart itibari ile hergün 3 lt su içmeye şartlandırdım tabiki bunu çok geç saatlerde yapıyor dum. Bugün tartıya bi baktım çok fazla öğlen gelip tartıldım oda fazla.. Özür dilerim 82.9...çok dikkat edemedim aslında... üzgünüm
Yaa İnşaAllah ikimize de etki eder cnm. Bende uygulucam bu hfta bakalım. Resmen çok yemediğim halde takıldı kaldı kilolarTeşekkür ederim güzel anlatmışsınyapim bakim bu hafta etki etcek mi
Ben yarın başlayamam galiba misafirliğe gitcem ama pazar kesin başlıyorum inşallah güzel sonuç alırızYaa İnşaAllah ikimize de etki eder cnm. Bende uygulucam bu hfta bakalım. Resmen çok yemediğim halde takıldı kaldı kilolar
Sıkı yönetimEvet tablo çok kötü. Ben de pek aktif değildim son zamanlarda. Bundan sonra ben de sık sık buradayım. Haydi saldıralım
Bende pazartesi ancak başlarım zatenBen yarın başlayamam galiba misafirliğe gitcem ama pazar kesin başlıyorum inşallah güzel sonuç alırız
Menü paylasmamak tam bir intihar, kızıyorum kendime yazdan beri.diyet yapıyorum insan hiç mi disipline olmaZ kurabiye yedim hemde tadı çok kötüydü yedim 5 tane yemisimdirGorseydik cezasını kesseydik boyle olmazdı
Nefesde almiyoz.Peki suda mı içmiyoruz o 16 saatte?
Ay söylemişsin içebiliriz diye
Ben de yapabilirim aslındaaBende if denicem bu hafta
Artık 17 GB netim var yani hep tepenizde olcambu hafta 5.takim falakayi haketti cidden paylaşımda utandım kendimizden sanki zayıflama değilde kilo.alma yarışması varmista hepimiz bu konuda yarismisiz gibi
Sağol canım benimcok gecmiş olsun canım
düzeldi kaptanım. cok tesekkürler 64 ve 65 ler benim korkum orada fena takılıyorum cünkü
cok zor dönemleri güzel atlattıgına cok sevindim. kesinlikle yoklugu cok belli . .takım kaptanları hep degerli anladıgım kadarıyla :)
cok gecmiş olsun canım. aynı dertler arkadasımda da var inat uyku ve anneden ayrılmama paylasamama. huy işte. bide benim cocugumda cok uyanıyordu babynac olması lazım elektrik supurgesine takılan bi aparat aldım birde sinüsrinse cocugun burnunu bi temizledim baya bi rahatladı uykuları. tek sorunumuz benimki uyanıp benle muhabbet ediyor yarımsaat bi saat:))
yaaa bu cocuklar al ye beni diyor benim sıpa da her sabah tartılıyor hadi sende gel bakayım kac kilo vermissin diyor. o aldıysa dans ediyoruz ben verdiysem. ha kilo verince bide elini uzatıp tebrik ederim afferin diyor :)))
kuzum 8 saat abartmadan yiyorsun 16 saat yemiyorsun o kalorili seyler iciyorsun su sade kahve yesil cay gibi. bunyeye 11 saat kalori girmeyince hormonlar dengeleniyor vucut depo yagları kullanmayı ogreniyor insülin direnci kırılıyor. 16 saat ac kalıyorum dıye düsünme ama vücudumu terbiye ediyorum ve hergün resetliyorum de. ben bi 12.30 da yiyorum bide 19.30. 8 bucuga kadar yeme vaktim var ama pek aklıma gelmiyor. gece ders calıstıgım için cok dayanamazsam 1 bardak süt içiyorum. ha ıf in sadece saat düzenini uyguluyorum bide sekersiz 21 gün ( 14 ü bitti yehhuuu :) eger cok canım bişey istiyorsa o 8 saat icinde az bişey tadıyorum. ama kendime amac kilo verme degil bedeni terbiye etme olarak belirledim cünkü herseyde yemege saldırıyorum şişirmekten baska bi işe de yaramıyor
umarım bu gece uyur kuzu da sende canım
Bir göbek eritme uğruna ya RabNefesde almiyoz.
Hadiii katıl bize motive edelim hepimizi birbirimiziBen de yapabilirim aslındaa
Hakettik gerçekten
Sağol canım benim
Valla yaaaBir göbek eritme uğruna ya Rab
16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
Bu benim migreni kötü etkileyebilir16 saat sadece su, yeşil çay vs 0 kalorili içecek var. 8 saat içinde de iki öğün besleniyoruz ama bakliyat karbonhidrat falan yok yanlış anlamadıysam
O zaman yapma sen baş ağrısı kötüBu benim migreni kötü etkileyebilir
Eveeet sizinleyimBir göbek eritme uğruna ya Rab
Hadiii katıl bize motive edelim hepimizi birbirimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?