Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ancak 500 zıplayabildim kuzum. Kızlar bu akşam geç uyudular geç başladım. Zaten mide doluyken çok zormuş atlamak.
Benim mide 3 saate anca rahatliyo zaten hatta kuru cay iciyorum dusunun yani meyvesiz yemissiz,sonrada gec oluyo yemek icin sahura yiyemiyorum
Onceden boylemiydim

Benim mide 3 saate anca rahatliyo zaten hatta kuru cay iciyorum dusunun yani meyvesiz yemissiz,sonrada gec oluyo yemek icin sahura yiyemiyorum
Onceden boylemiydim
Aynen benim de öyle. 8.21de iftar yaptım. Kendime gelene kadar 12 oluyo.
Mide zaten sıvı dolu çıkaracak gibi oluyo insan. Çok ağır hissettim kendimi bu sefer.
Eskiden ben de böyle değildim

Bildiklerim i soyliyim
Yasla birlikte metabolizma yavaslar
Yalnis diyetlerle de met.yavaslar.
Gerisini Calypso95 eklesin
Öğün atlamak uzun süre aç kalmak da metabolizmayı yavaşlatır. Vücut uzun süre aç kalmaya devam edince yemek gelmediği için depo etmeye başlar . O da kilo vermeye engel oluyor.
Sadece belli şeylerle yapılan diyetler karbonhidrat kısıtlı diyetler bunlar hep ilk zamanlar kilo verdirir ama sonra kilo vermek durur.
Benimki de ona takıyor. Aşağı ses gidiyor diyor.
Ben o konuda şanslı gibiyim. Yurt dışından gidip gelişler yasaklandığı için ev sahibim yurt dışında kaldı. alt katımda oturuyordu
Evet ben de sıkılıyorum telefondan bi ideo açıyorum bilgisayardan da leslie canım sıkılmıyor o zaman

Bu aralar yine çok sporsuz geçiyor canım iftar sonrası olmuyor.mu denedin mi ?

Yapiyorum aslinda ama sizler kadar cok degil o yüzden belirtmiyorum. Mesela dün 240tane sag bacak 240 tane sol bacak haraketi yaptim. evde dolaşıyorum. Cok fazla zormayamiyorum ameliyat yerlerim sabaha kadar sızlıyor.

Yapiyorum aslinda ama sizler kadar cok degil o yüzden belirtmiyorum. Mesela dün 240tane sag bacak 240 tane sol bacak haraketi yaptim. evde dolaşıyorum. Cok fazla zormayamiyorum ameliyat yerlerim sabaha kadar sızlıyor.
Ah canimm kendini zorlama ama ne yapıyorsan da yaz olduğu kadar herkes aynı sporu yapacak diye birşey yok .ben sende 240 250 bölgesel görsem sevinirim bu hedefini unutmadgini isteğini gösterir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…