- 4 Temmuz 2013
- 5.249
- 9.752
- 248
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.881
İyi geceler caniimmİyi geceler kızlar
Ancak 500 zıplayabildim kuzum. Kızlar bu akşam geç uyudular geç başladım. Zaten mide doluyken çok zormuş atlamak.kardelelen321 kaç kuzum ?
Benim mide 3 saate anca rahatliyo zaten hatta kuru cay iciyorum dusunun yani meyvesiz yemissiz,sonrada gec oluyo yemek icin sahura yiyemiyorumAncak 500 zıplayabildim kuzum. Kızlar bu akşam geç uyudular geç başladım. Zaten mide doluyken çok zormuş atlamak.
Bugünkü sporları miSporların hepsini bu tatlilara ceza olarak aldım
Aynen benim de öyle. 8.21de iftar yaptım. Kendime gelene kadar 12 oluyo.Benim mide 3 saate anca rahatliyo zaten hatta kuru cay iciyorum dusunun yani meyvesiz yemissiz,sonrada gec oluyo yemek icin sahura yiyemiyorum
Onceden boylemiydim
Öğün atlamak uzun süre aç kalmak da metabolizmayı yavaşlatır. Vücut uzun süre aç kalmaya devam edince yemek gelmediği için depo etmeye başlar . O da kilo vermeye engel oluyor.Bildiklerim i soyliyim
Yasla birlikte metabolizma yavaslar
Yalnis diyetlerle de met.yavaslar.
GerisiniCalypso95 eklesin
Ben o konuda şanslı gibiyim. Yurt dışından gidip gelişler yasaklandığı için ev sahibim yurt dışında kaldı. alt katımda oturuyorduBenimki de ona takıyor. Aşağı ses gidiyor diyor.
Evet ben de sıkılıyorum telefondan bi ideo açıyorum bilgisayardan da leslie canım sıkılmıyor o zamanGrupta aktif pek olamıyorum şuanlık ama eskiden mesela şey olurdu bir iki gün yapıp üf daha zamanım var diyip hep bırakıyodum, gruba girdiğimden beri asla öyle bi düşünce oluşmadı aksine o kadar istiyorum ki bir an önce daha iyi olup yarışmalarda falan daha çok yardım etmek istiyorum
Leslieyi yapmayı ben çok denedim telefonda youtubedan yaptığım için arkadan başka müzik açamıyodum beni motive etmiyodu o yüzden hep sıkılıp bıraktım onu bende aslında leslie ile gerçekten vücudu toparlanmış çok insan okudum ama cidden 3. Günden sonrası falan gitmiyor yaa
Evet canımBugünkü sporları mi
Haklısın canım olsun sağolAncak 500 zıplayabildim kuzum. Kızlar bu akşam geç uyudular geç başladım. Zaten mide doluyken çok zormuş atlamak.
Bu aralar yine çok sporsuz geçiyor canım iftar sonrası olmuyor.mu denedin mi ?
Şükür cnm. Sen nasılsın?Günaydın tatliş hatunlar
Nasılsınız?
Ah canimm kendini zorlama ama ne yapıyorsan da yaz olduğu kadar herkes aynı sporu yapacak diye birşey yok .ben sende 240 250 bölgesel görsem sevinirim bu hedefini unutmadgini isteğini gösterirYapiyorum aslinda ama sizler kadar cok degil o yüzden belirtmiyorum. Mesela dün 240tane sag bacak 240 tane sol bacak haraketi yaptim. evde dolaşıyorum. Cok fazla zormayamiyorum ameliyat yerlerim sabaha kadar sızlıyor.
Günaydın kızlar herkese
Günaydın tatliş hatunlar
Nasılsınız?
Gunaydinlarr kızlar 6.30 da kalktım ama bir gözüm kapalı yemin ederimŞükür cnm. Sen nasılsın?
Amin inşallahMerhaba kizlarr..keyii ve huzurlku bir hafta olsunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?