- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.921
Çok korkuyorum ben doludanFena dolu basladi
Galiba cnm. Aksine bende bugün 3 4 saat uyku ile ayaktayım. Uyuyamadım sabah. Şimdi de iş yaparım öyle. Merdivenleri tüm yıkadım 2 kat birden. Balkon vs. Ev süpür sil devam. Ama çok susadımKarantina sonrası millet alışverişe falan gitmiştir birde oraları bilmem burda tam bir uyku havası karanlık yağmurlu
Çok şükür cnm. İnşallah Bi daha olmaz.Öyle oldu valla ya geçti gitti çok şükür
E tabi o kadar harekete susarsınGaliba cnm. Aksine bende bugün 3 4 saat uyku ile ayaktayım. Uyuyamadım sabah. Şimdi de iş yaparım öyle. Merdivenleri tüm yıkadım 2 kat birden. Balkon vs. Ev süpür sil devam. Ama çok susadım
Benimde ağrıyor ama şu 30 gün fit uygulamasindan bölgesel diyoruz ama hepsi bölgesel değil karışık jampink Jack hareketi falan var bu nasıl bölgeselBacaklarım çok fena bida baklava da yemicem birinci de olmicam
Benim bölgeseller hep allengirli o zorlamıyo da cardio üstüne zıplama olacak iş değilmişBenimde ağrıyor ama şu 30 gün fit uygulamasindan bölgesel diyoruz ama hepsi bölgesel değil karışık jampink Jack hareketi falan var bu nasıl bölgesel
Ooo pawlover kırmızı olmuşsun beaaaBenim bölgeseller hep allengirli o zorlamıyo da cardio üstüne zıplama olacak iş değilmiş
Tabi insan gibi sayılarda ziplasanBenim bölgeseller hep allengirli o zorlamıyo da cardio üstüne zıplama olacak iş değilmiş
Oldum gittiOoo pawlover kırmızı olmuşsun beaaa
Bu hafta regl gelcek ben de deniyimSodam bitti Dukan birasi sodasiz oldu bugünama benim metobolizma gerçekten calismaya başladı
Nasıl yaptın kız parayla mı oluyor oOldum gitti
Ya şu Dukan birasini iftardan sonra yapıp sahura kadar içsem de olur mu?Sodam bitti Dukan birasi sodasiz oldu bugünama benim metobolizma gerçekten calismaya başladı
Uykum gelmedi bugün nedense kuzum.E tabi o kadar harekete susarsınuyusan keşke uykun yok mu o kadarda az uyumusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?