- 18 Nisan 2020
- 1.037
- 3.120
- 48
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.901
İyiym canım şükürŞükür cnm. Sen nasılsın?
Ayy çok erken kalmışsın ben saat 9 gibi uyanıyorum ama yataktan kalkmam 11 12 oluyorGunaydinlarr kızlar 6.30 da kalktım ama bir gözüm kapalı yemin ederimkahve üstüne kahve içiyorum
Benide bir bırakan olsa bende yatarım canimAyy çok erken kalmışsın ben saat 9 gibi uyanıyorum ama yataktan kalkmam 11 12 oluyor
Çalışıyormuşum yoksa evde misin çalışıyorsan sıkıntı günboyu öyle ayakta kalmakGunaydinlarr kızlar 6.30 da kalktım ama bir gözüm kapalı yemin ederimkahve üstüne kahve içiyorum
Yok canım işi bıraktım cocuk dolayısıyla :) evdeykende zor habire oyun isteyen bir çocuk var çünkü maç, saklambaç yakalamaca falan günluk 848484774 kez donusumlu bunları oynuyoruzÇalışıyormuşum yoksa evde misin çalışıyorsan sıkıntı günboyu öyle ayakta kalmak
Pazartesi kiloları nasıl kızlar öğleden sonra bir bakın bakalım durumlara
ben +200 ama tabi yine kalkar kalkmaz tartildim kilo almamisimdir diye düşünüyorum kaçamak yoktu spor coktu
İyi şükür bugün açıldı canımmpawlover gözün nasıl oldu?
Benim küçük 5te kalktı bu sabah. Tuvaletini yaptı 1 saat oyalandı uyudu. Sonrasında 9'a kadar uyuduk çok şükürGunaydinlarr kızlar 6.30 da kalktım ama bir gözüm kapalı yemin ederimkahve üstüne kahve içiyorum
Uyuruz zannediyoruz ama yok uyunmuyor. Alıştım herhalde kızlar uyanmasa da 8de en geç 9da ben uyanıyorumBenide bir bırakan olsa bende yatarım canim
Oğlum birakmiyor ki Sürünüyorum acilamadim duş falan almm lazım ama onda da aklım kalıyor çocuk içerdeyken
Ah iyi maşallah canım geçmiş olsun tekrardan kör talihİyi şükür bugün açıldı canımm
Öyle oldu valla ya geçti gitti çok şükürAh iyi maşallah canım geçmiş olsun tekrardan kör talih
Çok şükür sevindim adina kuzumBenim küçük 5te kalktı bu sabah. Tuvaletini yaptı 1 saat oyalandı uyudu. Sonrasında 9'a kadar uyuduk çok şükür
Doğru diyorsun zaten bende çok uyumam 6 saatte bomba gibi.uyanirim ama 5 saaat olunca ayilamiyorumUyuruz zannediyoruz ama yok uyunmuyor. Alıştım herhalde kızlar uyanmasa da 8de en geç 9da ben uyanıyorum
Ben hiç tatlı sevmem canim da istemez ama oldu bir kereEvet canım
Karantina sonrası millet alışverişe falan gitmiştir birde oraları bilmem burda tam bir uyku havası karanlık yağmurluBugün ne kadar sessiz burası
A aynıyız demekki bende hani verseler yerim ama yoksada olsada yesem demem :))Ben hiç tatlı sevmem canim da istemez ama oldu bir kerebu son olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?