- 23 Mart 2016
- 31.038
- 92.315
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.941
Cidden iftardan sonra başladı değil mi o da büyük başarı
Olur tabi canım benim büyük bardağim var günde 2 3 bardakta bitiyorYa şu Dukan birasini iftardan sonra yapıp sahura kadar içsem de olur mu?
Bende yeni farkettim. Hayırlı olsunOldum gitti
Eşim güya bugün soda alacaktı bende başlıcaktım. Ama şuan diyemicem. GerginHem soda olduğu icin iftarın hazımsızlığı da gider
İyi o zaman akşam bakayım tarifine yapayım ya hazımsızlığı falan da giderir ödem de atar güzel olurOlur tabi canım benim büyük bardağim var günde 2 3 bardakta bitiyor
Metabolizma hızlaniyor kuzum ciddi fark var WC sayim arttıİyi o zaman akşam bakayım tarifine yapayım ya hazımsızlığı falan da giderir ödem de atar güzel olur
Yarışmalardan kazanalar da oluyo da ben parayla yaptımNasıl yaptın kız parayla mı oluyor o
Yok 1 fazla diyo ama ben senin olduğunu anlıyorum o 1 fazlanınpawlover beni altta görebiliyor musun ?
Zengin insanın hali başka tabiiYarışmalardan kazanalar da oluyo da ben parayla yaptım
Süper o zaman ben de takilayim şu birayla bu akşamMetabolizma hızlaniyor kuzum ciddi fark var WC sayim arttı
He sende gözükmüyorsun ozman cuma misafirlik lerini rahatca yapabiliriz.Yok 1 fazla diyo ama ben senin olduğunu anlıyorum o 1 fazlanın
Bende seni dünkü bacak yorgunluğu sonrası yatıyor sandim :)))Hayırlı olsunn selamlarr kızlarr
Sabahtan beri çocukların yazlıkları çıkarıp küçülenleri ayırmakla meşguldüm, listeyi hazırlayıp dışarı çıkıcam bi
bacaklar cok fena zaten ama yatamiyorum is var , az once bi hapsurdum heryerim agridiBende seni dünkü bacak yorgunluğu sonrası yatıyor sandim :)))
Dolapları bende duzene soksam iiyi olcak detay işleri hiç sevmiyorum
Nasıl oluyor ya. Normal miAha cumayı beklemedim gezindimde şimdiden -600 ler 700 ler
BilmiyorumNasıl oluyor ya. Normal mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?