- 5 Aralık 2014
- 91
- 150
- 93
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #347.981
Bizim gurupta 5 kişi 1 kilo veriyor. Danaya girer gibi kiloya giriyoruz.ölüm orucu tutsakta bizden gitmez o kadar kilo. Bizim yaglar cok nazli hic yerlerinden kıpırdamak istemiyorlar
Biz kilolarimizla aşk yaşıyoruz onlar bizden hemen gitmez yıllardır vücudumuzun birer parçası onlarŞimdi diğer gruplarda gelip bizim sayfaya bakar. 5. Takimda tehlike yok der rahat olun
Hoşgeldin aramıza:)Okudum kabul ediyorum
HoşgeldinOkudum kabul ediyorum
Senin mesleğin neMaariftakvimi calisiyordun galiba ?
Desene çalışmış kadar oluyorsunYok canım işi bıraktım cocuk dolayısıyla :) evdeykende zor habire oyun isteyen bir çocuk var çünkü maç, saklambaç yakalamaca falan günluk 848484774 kez donusumlu bunları oynuyoruz
Keske bende oyle olsamA aynıyız demekki bende hani verseler yerim ama yoksada olsada yesem demem :))
Okudum kabul ediyorum
Burası da öyle kahve kitap alıp cam kenarında yağmuru izleme havası varKarantina sonrası millet alışverişe falan gitmiştir birde oraları bilmem burda tam bir uyku havası karanlık yağmurlu
Bugün market günüydü hemen kocama soda sipariş ettim ben de başlıyorumMetabolizma hızlaniyor kuzum ciddi fark var WC sayim arttı
Normal olması mümkün değil ya bunlar aç açNasıl oluyor ya. Normal mi
Ben de 4 gün köyde kalıp gelince her yeri süpürdüm sildim nevresimleri yıkadım falan temizlik günü yapmışızSelam kizlar
Hayirli olsun pawcim kizarmisin
Temizlik yaptim yoruldum
Yorganlari kaldirdim nevresimleri yikiyorum
Hava sabah guzeldi yine bozdu
Tam benim karamsar havası
Ee ne var ne yok
Hoşgeldin takımımızaMerhaba
Takima katılabilir miyim
Ben daha hiç rahat bir hafta geciremedim rahatsızlık benim göbek adım. Ramazan bitene kadar en az 73 kilo olmam lazımBiz kilolarimizla aşk yaşıyoruz onlar bizden hemen gitmez yıllardır vücudumuzun birer parçası onlar
Diğer takımlar bizim rahat olduğumuzu düşünsün gevşesin ama biz rahat olmayalım bence nasıl taktik
Merhaba takıma hosgrldinizOkudum kabul ediyorum
Kolay gelsin canımCalisiyirum devlet kurumunda verihazirlamaci
Desene çalışmış kadar oluyorsun
Allah bağışlasın kac cocuk var
Yaşları küçük anladığım kadarıyla
Ben daha hiç rahat bir hafta geciremedim rahatsızlık benim göbek adım. Ramazan bitene kadar en az 73 kilo olmam lazım
Olursun bence zor bir hedef degilBen daha hiç rahat bir hafta geciremedim rahatsızlık benim göbek adım. Ramazan bitene kadar en az 73 kilo olmam lazım
Ah bende Bi 65 görsem çok rahatlıcamBen de 69 u görmeliyim ucundan da olsa
Ay keşke görsek artık gerçi sen 6 ları gördün ben daha onu da göremedimAh bende Bi 65 görsem çok rahatlıcam ❤
Ben bir görüp bir görmüyorum kuzum ondan 3 günlük ayran detoksu yapmayı düşünüyorum inşallah işe yararAy keşke görsek artık gerçi sen 6 ları gördün ben daha onu da göremedim
Canim kilo veremiyorumdan bahsettiğin ne mesela haftalık 300 Gr gidiyorsa veriyorsundur e senn şimdiye kadar 1.kg üstü verdin her hafta zaten ..Kızlar bu hafta 3 günlük ayran detoksu düşünüyorum. Aslında her hafta 3 gün öyle ilerlemeyi düşünüyorum siz ne düşünüyorsunuz yapayım mı aç kalmadan ben kilo veremiyorum
Senin kiz suan toplqm 10 saat uyuyo olmali.o uyuduktan sonra en gec 2 saat sonra yatsan,yatmadan once kafein almasan papatya m elisa falan icsen rahatlamazmisin biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?