- 23 Mart 2016
- 31.051
- 92.323
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #348.141
Cümlemizden inşallah. Okudum cnm esnedim baya. İnşallah rahatlarsın
Yettim gaarii şimdi yazdım kuzum
Olamz kii napsak yaaa. No kilonun diğer üyeleri de hadi sizde
Evet çok bosumuz var bizimOlamz kii napsak yaaa. No kilonun diğer üyeleri de hadi sizde
Bugün ben de öyleyim oturup kalkamıyorum bile3 gündür heryerim ağrıyor, ona rağmen üzerine gidiyorum. Hatta bugün bir dükkana girdim 3. Kata çıkmam gerekti merdivenlerle o basamakları o kdr acı içinde çıktım ki anlatamam
Bende okiyim sende oku 3 olsun,sifa olsunAllah razı olsun
Allah razı olsuunBende okiyim sende oku 3 olsun,sifa olsun
Daha deli gibi yürüyorum kuzum
Toparladı mı peki gerçekten biraz vücudumun o sarkıklığındanda kurtulmak istiyorum çünküüEvet yaptım bende bi ara super
Öğün atlamak uzun süre aç kalmak da metabolizmayı yavaşlatır. Vücut uzun süre aç kalmaya devam edince yemek gelmediği için depo etmeye başlar . O da kilo vermeye engel oluyor.
Sadece belli şeylerle yapılan diyetler karbonhidrat kısıtlı diyetler bunlar hep ilk zamanlar kilo verdirir ama sonra kilo vermek durur.
Ben o konuda şanslı gibiyim. Yurt dışından gidip gelişler yasaklandığı için ev sahibim yurt dışında kaldı. alt katımda oturuyordu
Evet ben de sıkılıyorum telefondan bi ideo açıyorum bilgisayardan da leslie canım sıkılmıyor o zaman
Yok çalışmıyorum. Siteye girmeyi unutuyorum. Aslında menülerime dikkat ediyorum ama aksam yazmayı unutunca kalıyor. Spor olarak da uygulama ındirdim vücut egzersizleri yapmaya başladım, onbeş dakika falan çok değil ama hiç yoktan iyidir@melita09 iş yoğunluğunda yazamıyorum dedin tamam dedim de tatil günlerinde bile yoksun bu hafta sonucun ne olursa olsun izne ayırıyoruz seni canım baştan yazayim ki bu kararın + kg - kg ile alakalı olmadığını bil diye canim. Listeye tekrar gireli 2 ayı geçti ve halen adapte olamadın demekki suan senin için uygun zaman değilkafanda yeniden karar verdiğinde tabiki bekleriz
@Renia sanıyorum sende ekibe geldiginden beri menü paylasmadin bilmiyor yada atlıyor olabilirsin bundan sonra düzenli bildirim yaparsan seviniriz
Menü linkimiz
5.Takım Menü ve Spor Listeleri
5.takım MENÜ VE SPOR PAYLAŞIM ALANI :kk77::spor: Arkadaşlar ilgili sayfamızda sadece menü ve sporlarımızı paylaşacağız,cevaplama-yorumlama yapmayacağız. Yorumlarımızı 'alıntıla ' yaparak kendi ekip sayfamız içerisinde 'alıntıları ekle' diyerek yapacağız. Güzel menü ve şahane sporlarınızı...www.kadinlarkulubu.com
B bluuee arada menüler kaynıyor canım.Birde ekip içinde yoksun suan çalışıyor musun ekip içinde birlikte olalım isteriz ?
Oku oku bitiremedim ne yazmışsınız maaşallah . Evdekiler beni sabote ediyorlar sürekli yapamıyomki bacım. Eşim kaç gündür evde bel fıtığı azdı yatıyordu, bugün ayaklandı.
Aynen canim. Bugün elime ocağın iğnesi girdi parmagim fena yazamiyorum. Buralardayim haberiniz olsunA aynıyız demekki bende hani verseler yerim ama yoksada olsada yesem demem :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?