Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

3 gündür heryerim ağrıyor, ona rağmen üzerine gidiyorum. Hatta bugün bir dükkana girdim 3. Kata çıkmam gerekti merdivenlerle o basamakları o kdr acı içinde çıktım ki anlatamam
Bugün ben de öyleyim oturup kalkamıyorum bile

Hamlık gitsin düzelir inşallah, birde bende bir sorun var ya kızlar. Benim sağ dizim sürekli çıtlıyor bu spordan öncede vardı dakikada 3 kere fln çıtlıyor yani ve sadece sağ şu durumlar düzelsin doktorluk çok işim var

eskiden monitörlü bilgisayarda bende öyle yapıyodum 1-2 hafta falan götürüyodu o beni bayaa

Yok çalışmıyorum. Siteye girmeyi unutuyorum. Aslında menülerime dikkat ediyorum ama aksam yazmayı unutunca kalıyor. Spor olarak da uygulama ındirdim vücut egzersizleri yapmaya başladım, onbeş dakika falan çok değil ama hiç yoktan iyidir

Yehiuuu no kilonun baş sporcusu geldiii kardelelen321 bunlar bizi yine yenecek yetiş bacım
Oku oku bitiremedim ne yazmışsınız maaşallah . Evdekiler beni sabote ediyorlar sürekli yapamıyomki bacım. Eşim kaç gündür evde bel fıtığı azdı yatıyordu, bugün ayaklandı.
Lahmacun yapalım dedi tamam dedim. Hamur görevi bende et olayı onda. Birlikte yaptık ama çok yoruldum. Tezgah toplama yıkama temizleme bitti bi kahve içtim girdim kulübe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…