- 3 Mart 2015
- 16.101
- 34.142
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #364.741
Yurt dışında mı yaşıyorsun yoksaboyum da o kadar uzun degil aslinda yasadigim yerde, is yerimde en kisa kadinim desem
Maşallah45 dk yürüyüş, 28 dk Jillian(2 kg dambıl ile) vee 20 dk ZUMBAAA yapıldı.
Şimdi ev işleriyle ilgilenme zamanı.
Takımımız 4 5 hafta öncesine kadar 15 kişiye yakındı çoğumuz eski üye kiloların çoğunuda el birliğiyle gönderdik o yüzden bir anda çok fazla mezun verdik vermeyede devam edeceğizkizlar bu kilolar üstüme yapisti sanki. bir türlü veremedim kac zamandir. umarim sizlerle beraber kurtulacagim bu kilolardan. sicak bir ortama, tatli tatli motivasyon sohbetlerine ihtiyacim var.
Ayy çok merak ediyorum hadi bakalım. Ya o aç gözlülük bende de var sorma... Bugün rüyamda parti boy cips almışım, eve gizlice sokmaya çalışıyordum.Yarın düzelticem canım. Bu arada aclık hısetmıyorum saece ac gozluluk var uzerımde yarın sabahtan bı guzel ac gozlulugumu doyurcam bırazda kuru yemıs yerım valla ortı
evet AlmanyadaYurt dışında mı yaşıyorsun yoksa
Günaydın gel kuzum gel cümbüş varHerkese günaydın ☀ Bugün ne güzel uyanmış oldum. Bir baktım bir sürü yeni kişi var. Ailemiz büyüyor.Hepiniz hoş geldiniz. Ben bile yapabiliyorsam inanın hepiniz yaparsınız.
Valla çok mutlu oldum. İlk zamanlarım aklıma geldi diyormuşum.Günaydın gel kuzum gel cümbüş var
Selamlar Esra hoşgeldin nazi kampıBildirim geldi bir uğradım arkadaşlar. Çok yazmam ama diyet gruplarını sürekli takip ederim.
Çok büyük kilo sorunlarım olmadı ama her daim kilo almama, aldığım birkaç kiloyu verme çabasında oldum.
Son 1,5 aylık süreçte 5 kg verdim yaklaşık olarak. Bir türlü koruyamıyorum, şu an olmak istediğim kilodayım ama burda nasıl kalırım bilemiyorum. Diyeti bırakıp tekrar almak istemiyorum, sürekli diyet yapıp sürekli kilo vermek de istemiyorum
Beni biliyorsun, seninle aynı paydadayım.Yalnız biz 1.70 yukarısına almıyoruzya lütfen kısalar gelebilir mi takıma çok kıskanıyorum ama
(Ben bir buçuk metrenin az ustuyum de)
Cumaya sürprizzzzzValla çok mutlu oldum. İlk zamanlarım aklıma geldi diyormuşum.Kiloyu toparlayabildiniz mi kaptanım? Size olan inancım tam.
Rüyana bile ceza veresim geldiAyy çok merak ediyorum hadi bakalım. Ya o aç gözlülük bende de var sorma... Bugün rüyamda parti boy cips almışım, eve gizlice sokmaya çalışıyordum.O kadar gerçekçiydi ki yine... Uyanınca rahatladım, ohh yemedim diye.
Ooo hadi bakalım. Dişimi sıkar beklerim.Cumaya sürprizzzzz
Yapacağım sosu bile düşünmüştümRüyana bile ceza veresim geldi
Biliyorum kuzumYapacağım sosu bile düşünmüştümBiraz daha zayıflayayım sonra yiyeceğim, merak etmeyin sizi yarı yolda bırakmam. ♥
Hala kaptanlığa devam edeceksiniz di mi di mi?Biliyorum kuzum ♥♥ biraz daha verde sonra kendine bir ödül yaparsın belki
Bende köye gitmeden son bir çaba mezun olma derdindeyim bugün yarın kabak detoksu mod on
Kilo verme sürecinde çok disiplinli ilerlerim ben, hiç kaçamak yapmam nerdeyse.Sıfır şeker, sıfır karbonhidrat. Kalori sayarım tek tek hesaplarım vs vs. Spor olarak yürüyüş ya da leslie yaparım, çok sıkılıyorum spordan malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?