Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

U UmutluBen eliptik yapıldı mıııı yapılmadıysa katıl banaaa
kaptanım gece yapamadım yemekler fln cok fena bısıydı. Ama sımdı anladım kı yemıcem dedıkce herkes agzından degıl artık burnundan sokmaya calısıyor ve hakıkatten yemeyınce kusuyorlar. Esım olmasa yanmıstım esım dıyor kı suan sızı kırmamak ıcın normde yedıgınden cok daha fazlasını yedı nıye ustelıyorsunuz kı yemıcekse yemıcek dıye cıkısıyor valla dedim iyki adam sen varsın kaptanım gece yapamadım ama sabah uyanır uyanmaz valla cıktım elıptık uzerıne 50 dk elıptık harıka oldu. Sımdı cdlerı arıyorum onları bulsam ıns bırde 30 gunluk programa basladımm mı ohh degmeyın keyfıne valla sabahın korundede kelle yedım suan hayallerımı yasıyorum.

Hoşgeldin canım aramıza
Umarım azimli ve istikrarlı bir şekilde ilerlersin buranın sırrı ve gücü zaten buradan geliyor.düzenli olarak ekip içinde olman menü paylaşman spor yapman uyguladığın ve fayda gördüğün güzel teknikler var ise bunları bizlerle sohbet olarak paylaşman hem sana hem bize fayda

Umarım çok üstelemezler bu yemek işini bellki ilk gün diyedir onlarda özel şeyler yapmışlardır falan eşinn iyi destek olmuş benimkide öyledir Esra onları hayatta yemez uğraşmayın boşa der benden önce def eder
Spora başllamanda çok iyi bugün yarın diye diye günle geçebilirdii kafanda ki programı aksatmamaya çalış kuzum seninle gurur duyuyoruz

pazartesi aksam asla tartilmam sali sabah atarim
ama mutlaka

hmmm bende bugun sehir disina cikiyorum bayram donusu gelicem tarti degisince oran da degismicek mi
Misafirlikte olacağın tartı farklı tartar diye mi sordun canım ? Eğer öyle ise oradaki fark için birşey yapılmıyor ama kendi mevcut evindeki tartı atıyorum bozulur değiştiririrsin vs bir baakrsın eskisinden 2 kg + 1 kg + tartıyor ozaman tartı farkı diye düşüyoruz çünkü bizim baz alacağımız ve yarışmanın başladığı bittiği tartı o tartının ölçümü olacak

Ah hiç sorma Ececim, ama bir bakıma iyi oldu bu vicdan azabıyla bayramda salmam kendimi artık diye umut ediyorum Baktım pizza 350 kcal imiş. Öğlen de tavuklu salata yedim sadece. Akşam da yemek yemezsem yine eksi(-) kalorilerdeyim. Yarınki kilo verme oranı ile umarım takımın puan cetveline bir katkım olur. 56 ları görürüm gibi geliyor çünkü ☺

Canım Morseveranne35 i listeden çıkartabiliriz
cgdmk bundan sonrası için katılım gösterecekmisin ? Gece 12 menü yazmak için erken bir saat değil aslında ama yeteri kadar buraya odaklanmadın cuma günü bile bildirim yapmadın sanıyorum aslıdan aldık kiloyu yanlış hatırlamıyorsam

Menü bildirimlerinin maşallahı var kızlar bayram sonrası o liste temiz olsun lütfen bin bir emek birşeyler yapıyoruz el birliğiyle ama yediğiniz yemeği yazmaya üşeniyorsunz ki yemek yani zayıflamanın temeli yazmayın mı diyelim ne yapalım yapmayın canlar zayıflamaya niyetimiz var ise yapmayalım

Ay çok karıştı giren çıkan kaptanım sürekli liste değişiyor Pazartesi nasıl liste tutucam bilmiyorum cuma günü allah kolaylık versin size

Hiç sormayın kaptanım yenileri neyse de bizim eskiler de salmış sopanızı çıkarmanın vakti geldi

Ay çok karıştı giren çıkan kaptanım sürekli liste değişiyor Pazartesi nasıl liste tutucam bilmiyorum cuma günü allah kolaylık versin size
Ben bu gece toparlarım onun üstünden sende liste yaparsın o sonra yarına yine değişir ben anlamadım ki zayıflamak istiyorum diyen yarın gidiyor bizde bir şey var herhalde istek bırakmıyoruz

Ben bu gece toparlarım onun üstünden sende liste yaparsın o sonra yarına yine değişir ben anlamadım ki zayıflamak istiyorum diyen yarın gidiyor bizde bir şey var herhalde istek bırakmıyoruz
Bildirimle gelen kalıcı olmuyor sanırım kaptanım ya bir umutlu tutundu sanırım bize birde sibal paylaşımı az ama menülerini düzenli atmış. Geri kalan yeni grup arkadaşlarımız heeep arazi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…