- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.401
kaptanım gece yapamadım yemekler fln cok fena bısıydı. Ama sımdı anladım kı yemıcem dedıkce herkes agzından degıl artık burnundan sokmaya calısıyor ve hakıkatten yemeyınce kusuyorlar. Esım olmasa yanmıstım esım dıyor kı suan sızı kırmamak ıcın normde yedıgınden cok daha fazlasını yedı nıye ustelıyorsunuz kı yemıcekse yemıcek dıye cıkısıyor valla dedim iyki adam sen varsın
Evttt dün o kadar temizlik üstüne onları da yaptım. Şimdi yine yapıyorumSen nasılsın balım sporlar yapılıyor mu
Çok güzel bende antrenmandayım şuan 4e kadar. devam durmak yok yola devam sıkılaşacağızEvttt dün o kadar temizlik üstüne onları da yaptım. Şimdi yine yapıyorum
sağol canım teşekkür inşallahAh yaa bu migren seni çok üzdü Esra’cım. İlaçların yan etkileri gerçekten yorucu oluyor. Umarım hızlı uyum gösterir bünyen. Geçmiş gitmiş olaun.Umarım bundan sonra rahat edersin.
Hoşgeldin canım aramızaMerhaba bende bu gruba yeni katıldım.Bikaç gündür karatay ve aralıklı oruç tarzıyla ilerliyorum.Gün içinde yürüyüşlere çıkıyorum.Kilomu üst ve göbek bölgemden alıyorum.Şuan güncel kilom 87.90 evde de egzersiz yapmaya çalışıyorum ama biraz üşeniyorum.Bu sefer cidden çok kilo aldım.Umarım istikrarımı kaybetmeden makarna pilav ve ekmeğe düşmeden ilerletebilirim.Tavsiyelerinize açığım hanımlar :))
Umarım çok üstelemezler bu yemek işini bellki ilk gün diyedir onlarda özel şeyler yapmışlardır falankaptanım gece yapamadım yemekler fln cok fena bısıydı. Ama sımdı anladım kı yemıcem dedıkce herkes agzından degıl artık burnundan sokmaya calısıyor ve hakıkatten yemeyınce kusuyorlar. Esım olmasa yanmıstım esım dıyor kı suan sızı kırmamak ıcın normde yedıgınden cok daha fazlasını yedı nıye ustelıyorsunuz kı yemıcekse yemıcek dıye cıkısıyor valla dedim iyki adam sen varsınkaptanım gece yapamadım ama sabah uyanır uyanmaz valla cıktım elıptık uzerıne 50 dk elıptık harıka oldu. Sımdı cdlerı arıyorum onları bulsam ıns bırde 30 gunluk programa basladımm mı ohh degmeyın keyfıne valla sabahın korundede kelle yedım suan hayallerımı yasıyorum.
pazartesi aksam asla tartilmamSabah karb kombo olmuş kalorisini kontrol et balım kalan kalorini karb yerine proteinden yana kullan derim salata olacaksa ton balığı tavuk vs atarsan içine metabolizma hızlanır bol su ile atarsın yarına kadar saat çok erken kalori kontrolü yap bugün birşey olmaz :)
Pazartesi tartılıp bildirdiğinde tartı farkı diye not ederiz canım birşey olmaz ondan :)
Geçmiş olsun canım şimdi nasıl olduGünaydın kizlar,oğlum asinsebebiyle dün gece atesliydi, bir saat yuruyup geldim
Misafirlikte olacağın tartı farklı tartar diye mi sordun canım ? Eğer öyle ise oradaki fark için birşey yapılmıyor ama kendi mevcut evindeki tartı atıyorum bozulur değiştiririrsin vs bir baakrsın eskisinden 2 kg + 1 kg + tartıyor ozaman tartı farkı diye düşüyoruz çünkü bizim baz alacağımız ve yarışmanın başladığı bittiği tartı o tartının ölçümü olacakhmmm bende bugun sehir disina cikiyorum bayram donusu gelicem tarti degisince oran da degismicek mi
Ah hiç sorma Ececim, ama bir bakıma iyi oldu bu vicdan azabıyla bayramda salmam kendimi artık diye umut ediyorumSabah karb kombo olmuş kalorisini kontrol et balım kalan kalorini karb yerine proteinden yana kullan derim salata olacaksa ton balığı tavuk vs atarsan içine metabolizma hızlanır bol su ile atarsın yarına kadar saat çok erken kalori kontrolü yap bugün birşey olmaz :)
Canım24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi
Cherry Mom ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@balpamuk☑ ☑
@Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@0zlem ☑ ☑ ☑ ☑☑
@pacman ☑☑ ☑
@fancynancy ☑ ☑☑ ☑
@Calypso95 ☑ ☑☑
@Ozgenurrrr ☑☑ ☑
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@SaskinAnne ☑☑ ☑ ☑
@Asya2600 ☑☑ ☑
cgdmk ☑
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑☑ ☑
@birsevgi ☑
Morseveranne35 ☑
@Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
@kirmizgitar ☑ ☑ ☑ ☑
@ayvacicegi ☑ ☑ ☑
@beyazinci ☑☑
Ay çok karıştı giren çıkan kaptanım sürekli liste değişiyorCanımMorseveranne35 i listeden çıkartabiliriz
cgdmk bundan sonrası için katılım gösterecekmisin ? Gece 12 menü yazmak için erken bir saat değil aslında ama yeteri kadar buraya odaklanmadın cuma günü bile bildirim yapmadın sanıyorum aslıdan aldık kiloyu yanlış hatırlamıyorsam
Menü bildirimlerinin maşallahı var kızlar bayram sonrası o liste temiz olsun lütfen bin bir emek birşeyler yapıyoruz el birliğiyle ama yediğiniz yemeği yazmaya üşeniyorsunzki yemek yani zayıflamanın temeli yazmayın mı diyelim ne yapalım yapmayın canlar zayıflamaya niyetimiz var ise yapmayalım ♥
Ben bu gece toparlarım onun üstünden sende liste yaparsın o sonra yarına yine değişirAy çok karıştı giren çıkan kaptanım sürekli liste değişiyorPazartesi nasıl liste tutucam bilmiyorum cuma günü allah kolaylık versin size
Bildirimle gelen kalıcı olmuyor sanırım kaptanım ya bir umutlu tutundu sanırım bize birde sibal paylaşımı az ama menülerini düzenli atmış. Geri kalan yeni grup arkadaşlarımız heeep araziBen bu gece toparlarım onun üstünden sende liste yaparsın o sonra yarına yine değişirben anlamadım ki zayıflamak istiyorum diyen yarın gidiyor bizde bir şey var herhalde istek bırakmıyoruz
Sorma sormaHiç sormayın kaptanım yenileri neyse de bizim eskiler de salmış sopanızı çıkarmanın vakti geldi
Bildirimle gelen kalıcı olmuyor sanırım kaptanım ya bir umutlu tutundu sanırım bize birde sibal paylaşımı az ama menülerini düzenli atmış. Geri kalan yeni grup arkadaşlarımız heeep arazi
Mezunlar daha ilgili vallaSorma sorma
Kafamda yeni şeyler var tilkileri çalıştırdım buldum birşeylerbayram sonrası açıklayacağım
Hocam bitti verdiğin spor ödevimMezunlar daha ilgili vallaMehfam ben vs normalde bizim arkamıza bakmadan kaçmamız lazım biz duruyoruz kilo verecek olanlar kaçıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?