- 12 Şubat 2020
- 1.773
- 4.972
- 53
- 30
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.441
Geçmiş olsun canımmGünaydın kizlar,oğlum asinsebebiyle dün gece atesliydi, bir saat yuruyup geldim
Ben de annemlerdeyim onun tartısıyla ölçüleceğimCanım etaplar birleşti ama biz yinede kendi içimzde bildirim yapacağız yarın öğlene kadar bekliyorum
Tamam ben yarin firsat bulamam ne olur ne olmsz diye sabah tartildim. Regl olmama ragmen tam 55 kiloyum. 600 gr gitmis gorunuyor. Bugun disaridaydim sicaktan migrenim tuttu oglen yemek yiyemedim oyle hafif biskuvi yedim. Cok kacamak yapiyorum kalori sınırlari icinde ama ins yarin biraz daha kilo vermis olurum. Öglen bitirdim yeme isiniCanım etaplar birleşti ama biz yinede kendi içimzde bildirim yapacağız yarın öğlene kadar bekliyorum
Süre olarak ne kadardır canım yada adım sayısı ?spor 3.2 km yürüyüş
Süre olarak ne kadar sürüyor hiç dikkat etmedim ama dinlediğim şarkıların süresinden hesap edecek olursam 35-40 dkdır herhalde. Ya da belki yarım saat. Adım 4603 adımmış.Süre olarak ne kadardır canım yada adım sayısı ?
40 dakika flan mı acaba
Ya kaptanımmm cok sagolun. yarın onemlı bır gun kontrol noktası ıcın. Bu gecede burda bazı ısler var bayram oncesı duzenlemem lazım bıraz sabahlıcak olabılırım ıns odem yapmaz. odem cayımıda hazırladım. COk opuyorum sızı. BEn ıns baya baya aktıflıgıme devam edıyor olabilicem gb duruyor buldugum kose ıyı geldı ınternet ıcınUmarım çok üstelemezler bu yemek işini bellki ilk gün diyedir onlarda özel şeyler yapmışlardır falaneşinn iyi destek olmuş benimkide öyledir Esra onları hayatta yemez uğraşmayın boşa der benden önce def eder
Spora başllamanda çok iyi bugün yarın diye diye günle geçebilirdii kafanda ki programı aksatmamaya çalış kuzum seninle gurur duyuyoruz
burda herkese yazıyoruz derken ecez sen muhendıs degıl mıydın ya. yaaa o yoksa paw loverdı ecez senın meslek nedir?Aferim çekirge1 haftayı bitir düzenli aksatmadan haftaya yenilicez daha etkilisine geçicez. Haftalık değiştirince senin için de daha eğlenceli olur sıkılmadan yaparsın. :)
Haftaya ölçülerini de güncelleriz bakalım bir haftada ne oldu kalınlaşma incelme var mı kalınlaşma varsa ona göre farklı bir sistem uygularız ama ağırlıksız verdiğim için kalınlaşma olmayacaktır bir tek side bends hareketi var ya ilk hareket onu kesinlikle ağırlıklı yapma belin kalınlaşmasın yeter. Diğerleri zaten full sıkılaşma için. Karın içe çekme hareketi özellikle 1 ayda müthiş sonuç veriyor burada herkese yazıyoruz o hareketi.
Küstüm sana hıııh
Yok balım fitness eğitmenliği yapıyorum ben şu andaburda herkese yazıyoruz derken ecez sen muhendıs degıl mıydın ya. yaaa o yoksa paw loverdı ecez senın meslek nedir?
Bizim köydede evin sadece bir köşesinde çekerdi koltuğun üstünde ayakta durunca hahhahahsYa kaptanımmm cok sagolun. yarın onemlı bır gun kontrol noktası ıcın. Bu gecede burda bazı ısler var bayram oncesı duzenlemem lazım bıraz sabahlıcak olabılırım ıns odem yapmaz. odem cayımıda hazırladım. COk opuyorum sızı. BEn ıns baya baya aktıflıgıme devam edıyor olabilicem gb duruyor buldugum kose ıyı geldı ınternet ıcın
Hahahaha tamamen çorba olmuşun sen :) bizde mühendis yokki şuanburda herkese yazıyoruz derken ecez sen muhendıs degıl mıydın ya. yaaa o yoksa paw loverdı ecez senın meslek nedir?
Tmm canım adımda olur sağolSüre olarak ne kadar sürüyor hiç dikkat etmedim ama dinlediğim şarkıların süresinden hesap edecek olursam 35-40 dkdır herhalde. Ya da belki yarım saat. Adım 4603 adımmış.
Ay eski günlerdeki gibi heyecan bastı özlemişim***5.Takım Bayram Etabı ***
emnis(61,3/
Cagrihilal1(67,9/
balpamuk(64,4/
Suskunhanim(55.8/
pacman (63,0/
0zlem (73,6/
Calypso95 (69.4/
UmutluBen(77.7/
Ozgenurrrr (66/
5.takim ortalaması: %
Alt liste:
EceZ ( 56,7/ ) mezun üye hedef kg 52
ayvacicegi( ) 668.etapta 52,4 kg ile izne ayrılan üye
Fancynancy (84,4/) 606.etapta 84 kg ile bildirimsiz izne ayrılan üye
Sibal57 (83,3/)597.etapta 71,2 ile izne ayrılan üye
SaskinAnne ( 83,2/) yeni üye başlangıç tarihi : 02.07.2020 başlangıç kilo: 84,7 hedef kg : 65
Asya2600 (61,7/ yeni üye başlangıç tarihi: 04.07.2020, başlangıç kilo 63 hedef kilo 56
cgdmk (65,6) 582.etapta 57,3 kg ile izne ayrılan üye
mavimli ( 84/) 655.etapta 76,6kg ile izne ayrılan üye 03.02.20 izin tar. hedef 65 güncel 85
Amor-a ( 55,6) mezun üye geri döndü. başlangıç tarihi 22.07.20 başlangıç kg 55,6 hedef kg 50
redsonja87 ( 58/ ) yeni üye başlangıç tarihi 24.07.20 başlangıç kilo 58 hedef kg 52
kirmizigitar (67,6 ) yeni üye başlangıç tarihi 27.07.20 başlangıç kilo 67,6 hedef kilo 53
Noona_noona ( 78/ ) 645.etapta kendi isteğiyle ayrılan üye başlangıç tarihi 28.07.20 başlangıç kilo 78 hedef kg 65
mavihanm ( 87,9/ ) yeni üye başlangıç tarihi 30.07 başlangıç kilo 87,9 hedef kg 50
Sanki aylarca ayrı kaldı hahhaha C Cagrihilal1 de tam tersi duygularda şu listeyi görünce küfürü basıyordurAy eski günlerdeki gibi heyecan bastı özlemişim
Gizli gizli izne çıkma planları yapıyor kaptanım bilgin olsun gitmeden son darbeyi vurmasın da bizeSanki aylarca ayrı kaldı hahhaha C Cagrihilal1 de tam tersi duygularda şu listeyi görünce küfürü basıyordurlanet liste geldi yine başıma diyordur
Kaptanım, body tablosu nedir? bir de menüyü konuya yazdıktan sonra yine etiket de yapıyor muyuz?
Ooo o zaman bizede ece beli incelten şu hareket neymiş onu yazıver bizedeYok balım fitness eğitmenliği yapıyorum ben şu andakendi alanım değil ama sektörüm bitik o nedenle normalde işletmeciyim
Kaptan o değilde biz nasıl grubuz ya diyetisyenimiz var fitnes eğitmenimiz var. Millet arr bulamaz bizde maşallah bu grupla hesap açsak online para bile kazanırızHahahaha tamamen çorba olmuşun sen :) bizde mühendis yokki şuan
He dün bir arkadaş geldi mühendis onu da okumamışsındır bile :)))
Zayıflayalımda bir düşünelim bunu ya organize oluruz bence hahajaa ama şişmann şişman kimse ciddiye almaz biziKaptan o değilde biz nasıl grubuz ya diyetisyenimiz var fitnes eğitmenimiz var. Millet arr bulamaz bizde maşallah bu grupla hesap açsak online para bile kazanırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?