Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Günaydın herkese canım 5 takıım. Duydum ki beni özlemişsiniz. Bu paco nerelerde, ortalıktan kayboldu demişsiniz. İnşallah tekrar döndüm artık. 1-2 gün biraz sıkıntılıydı. Ne buraya girecek zamanım ne de enerjim vardı. Şu an mükemmel enerjim var ama.

1-2 gündür hem zamansızlıktan hem de reglden hemen önceki dönemde olduğumdan bazı anlar gözüm dönmüş olabilir yeme konusunda. Sadece bu kadarını söylüyorum. Ayrıntılara girmeyeceğim. Haftaya kadar kesin toparlarım.Yarın neyse ki yarış yok ama kendi aramızda linçleyebilirsiniz.

O zamaan herkese tekrar kocaman bir günaydın. Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?

Ya varyaa bunların tek bir açıklaması var bodyn eşleşmenin ertesi günü tır çarpmış gibi oldun
Günaydın tatlmmmm seni görmek güzel

Ya varyaa bunların tek bir açıklaması var bodyn eşleşmenin ertesi günü tır çarpmış gibi oldun
Günaydın tatlmmmm seni görmek güzel
Vallahi kızcağızın şansı yok ya. Yani takıma girdiğimden beri ilk defa böyle bir şey yaşadım yeme konusunda. O da C Cagrihilal1 e denk geldi. Ya da onun şansı beni etkiledi, orasını bilemiyorum.

Bu kilo mevzusunu yarın bilahare konuşuruz. Şimdi konuşmak istemiyorum. Sizde durumlar nasıl kaptancım? İyi gidiyor musunuz?

Kilo konusunda mı bende pazarttesiden beri tartılmadım valla kaldırdım tartıyı ama günlük 1 saat bisiklete başladım birde oğlan dışarıda bisiklete binerken peşinde koşuyorum o pazartesi günkü artıları almıştır diye düşünüyorum
İlaçlarımlada sanki uyum sağlamaya başladık daha iyiyim dahaa iyi kalkıyorum zaten spora başlamamdan ondan rahat yapıyorum şükür ammaaa tam alıştım derken doz artacak yarın neyse demekki onada alışacağım burdan bu çıkıyor

Artıyı kesin atmışsındır o zaman. Ben dün görece daha hareketliydim. Belki yarın daha az artı çıkarım ama kader...

Yan etkilerin azalmasına çok sevindim. Doz artırmalıysa zaten büyük ihtimal etkileri hafifletmek için yavaş yavaş dozaj yükseltmeli vermişlerdir. Eminim daha kısa sürede alışacaksın bu sefer. İnşallah ilaçlarda işe yarar uzun vadede.

Yarın tartılmayalım ya

Canım pacocum dönmen beni çok mutlu etti. Yakında ben de döneceğim Ümid ediyorum ki... Benim de regl yakın. Şu regl atlatsak 2 kg birden düşeceğim lakin bugün 65.2 çıktım. Allahtan yarış yok. Ve bu arada ketojenik diyete devam etme kararı aldım. Ancak diyetisyenle hızlandırılmış şekilde değil daha uzun vadeye yayarak kendim uygulayacağım bu diyeti. Çünkü çok katı kurallı ve en ufak şekerli bir şey yediğinde bozulan bir diyet olması beni alıkoyuyor diyet bozmaktan. Bunun yanında ben uzuuuuunnn zamanlardır kendimi çok halsiz bitkin ve keyifsiz hissediyorum biliyorsunuz ara ara bahsediyordum. Bunun için de magnezyum takviyesi almaya başladım ki zaten ketojenik diyet yapanlara tavsiye edilen bir şey. Umarım çok güzel motivasyonla ilerleriz bundan sonrası için. Yaz sıcağında biraz daha fazla zorlansakta Eylül ayı için çok daha umutluyum. Tabii Eylül’e kadar diyeti askıya almıyoruz. Bir daha ki regl dönemine kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yarışmacı arkadaşlara ve pacocuğuma başarılar dilerim.

emniscim sen ne ilacı kullanmaya başladın ben ne kaçırdım acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…