- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.361
Günaydınnnnnngunaydin
Ya varyaa bunların tek bir açıklaması var bodynGünaydın herkese canım 5 takıım.Duydum ki beni özlemişsiniz. Bu paco nerelerde, ortalıktan kayboldu demişsiniz. İnşallah tekrar döndüm artık. 1-2 gün biraz sıkıntılıydı. Ne buraya girecek zamanım ne de enerjim vardı. Şu an mükemmel enerjim var ama.
1-2 gündür hem zamansızlıktan hem de reglden hemen önceki dönemde olduğumdan bazı anlar gözüm dönmüş olabilir yeme konusunda. Sadece bu kadarını söylüyorum. Ayrıntılara girmeyeceğim.Haftaya kadar kesin toparlarım.Yarın neyse ki yarış yok ama kendi aramızda linçleyebilirsiniz.
O zamaan herkese tekrar kocaman bir günaydın. ☀Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Canım senin dediğin gün geldi zaten de sen yoksunAy ne guzel challengelar baslamis yinezipzip degil de walklara katilmaya calisirim
Vallahi kızcağızın şansı yok ya.Ya varyaa bunların tek bir açıklaması var bodyneşleşmenin ertesi günü tır çarpmış gibi oldun
Günaydın tatlmmmm seni görmek güzel
Kilo konusunda mıVallahi kızcağızın şansı yok ya.Yani takıma girdiğimden beri ilk defa böyle bir şey yaşadım yeme konusunda. O da C Cagrihilal1 e denk geldi. Ya da onun şansı beni etkiledi, orasını bilemiyorum.
Bu kilo mevzusunu yarın bilahare konuşuruz. Şimdi konuşmak istemiyorum.Sizde durumlar nasıl kaptancım? İyi gidiyor musunuz?
Ay neyse bu haftaya denk geldiğine sevindim bir yandan öbür haftaya temiz
Artıyı kesin atmışsındır o zaman. Ben dün görece daha hareketliydim.Kilo konusunda mıbende pazarttesiden beri tartılmadım valla kaldırdım tartıyı ama günlük 1 saat bisiklete başladım birde oğlan dışarıda bisiklete binerken peşinde koşuyorum o pazartesi günkü artıları almıştır diye düşünüyorum
İlaçlarımlada sanki uyum sağlamaya başladık ♥ daha iyiyim dahaa iyi kalkıyorum zaten spora başlamamdan ondan rahat yapıyorum şükürammaaa tam alıştım derken doz artacak yarın neyse demekki onada alışacağım burdan bu çıkıyor
1000 bolgeselnasil bisey o cok sasirdim
Yarın tartılmayalım yaVallahi kızcağızın şansı yok ya.Yani takıma girdiğimden beri ilk defa böyle bir şey yaşadım yeme konusunda. O da C Cagrihilal1 e denk geldi. Ya da onun şansı beni etkiledi, orasını bilemiyorum.
Bu kilo mevzusunu yarın bilahare konuşuruz. Şimdi konuşmak istemiyorum.Sizde durumlar nasıl kaptancım? İyi gidiyor musunuz?
Bize kitledi gitti zatenCanım senin dediğin gün geldi zaten de sen yoksun
Beni kimseyle eşlemeyin artık yanlız kalmak istiyorumYa varyaa bunların tek bir açıklaması var bodyneşleşmenin ertesi günü tır çarpmış gibi oldun
Günaydın tatlmmmm seni görmek güzel
Günaydın herkese canım 5 takıım.Duydum ki beni özlemişsiniz. Bu paco nerelerde, ortalıktan kayboldu demişsiniz. İnşallah tekrar döndüm artık. 1-2 gün biraz sıkıntılıydı. Ne buraya girecek zamanım ne de enerjim vardı. Şu an mükemmel enerjim var ama.
1-2 gündür hem zamansızlıktan hem de reglden hemen önceki dönemde olduğumdan bazı anlar gözüm dönmüş olabilir yeme konusunda. Sadece bu kadarını söylüyorum. Ayrıntılara girmeyeceğim.Haftaya kadar kesin toparlarım.Yarın neyse ki yarış yok ama kendi aramızda linçleyebilirsiniz.
O zamaan herkese tekrar kocaman bir günaydın. ☀Sizler nasılsınız? Neler yapıyorsunuz?
Kilo konusunda mıbende pazarttesiden beri tartılmadım valla kaldırdım tartıyı ama günlük 1 saat bisiklete başladım birde oğlan dışarıda bisiklete binerken peşinde koşuyorum o pazartesi günkü artıları almıştır diye düşünüyorum
İlaçlarımlada sanki uyum sağlamaya başladık ♥ daha iyiyim dahaa iyi kalkıyorum zaten spora başlamamdan ondan rahat yapıyorum şükürammaaa tam alıştım derken doz artacak yarın neyse demekki onada alışacağım burdan bu çıkıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?