- 25 Mayıs 2020
- 2.086
- 6.863
- 158
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.381
Yaa balpamukcuğum evet artık sen de dön.Canım pacocum dönmen beni çok mutlu etti. Yakında ben de döneceğimÜmid ediyorum ki... Benim de regl yakın. Şu regl atlatsak 2 kg birden düşeceğim lakin bugün 65.2 çıktım. Allahtan yarış yok. Ve bu arada ketojenik diyete devam etme kararı aldım. Ancak diyetisyenle hızlandırılmış şekilde değil daha uzun vadeye yayarak kendim uygulayacağım bu diyeti. Çünkü çok katı kurallı ve en ufak şekerli bir şey yediğinde bozulan bir diyet olması beni alıkoyuyor diyet bozmaktan. Bunun yanında ben uzuuuuunnn zamanlardır kendimi çok halsiz bitkin ve keyifsiz hissediyorum biliyorsunuz ara ara bahsediyordum. Bunun için de magnezyum takviyesi almaya başladım ki zaten ketojenik diyet yapanlara tavsiye edilen bir şey. Umarım çok güzel motivasyonla ilerleriz bundan sonrası için. Yaz sıcağında biraz daha fazla zorlansakta Eylül ayı için çok daha umutluyum. Tabii Eylül’e kadar diyeti askıya almıyoruz. Bir daha ki regl dönemine kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yarışmacı arkadaşlara ve pacocuğuma başarılar dilerim.
Migren ilaçları canım bir tanesi baya etkiledi beni sara hastalığı ilacıymış esasında ama yaygın olarak migrende de kullanıyor yavaş yavaş alışıyorm diyelim çok yan etkisi oldu maalesefemniscim sen ne ilacı kullanmaya başladın ben ne kaçırdım acaba?
Hoş bulduuum.Günaydın fıstıklarrrrpacman pacom hoşgeldin balitoooooooooooooom
U UmutluBen Canım doğuş kayısılı formu sormuştun 3 gündür akşamları tok karnına yemek sonrası içtim ben 1 fincan şeklinde. 3. günün akşamı wc çıkarttı beni. 4. gün sabahı da yani bu sabahta ishal olarak başladım güne.Etkili olur mu söyle demiştin evet gerçekten etki ediyor migrosta şuan indirime girmiş 7.5 tl den 5 küsür TL'ye inmiş ben 1 paket almıştım işte bugün 1 paket daha alıp stok yapıcam 20 poşet var zaten 2 paket 40 gün götürür yeter.
Cumartesiden beri 4 gün tuvalete çıkmayıp dün çıkınca ne varsa attım içimden doğal olarak da güzel bir kilo kaybı geldi onu da yazayım cuma günkü hedefimi tutturmuş oldum perşembeden
Pazartesi kilo: 56.1
Çarşamba kilo: 55.6
Perşembe kilo: 54.9
ketojenik diyet biraz riskli degilmi ya? bildigim kadariyla doktorlar ozel durumlarda oneriyor sadece ve mutlaka uzman kontrolunde yapilmasi gerekiyor.Canım pacocum dönmen beni çok mutlu etti. Yakında ben de döneceğimÜmid ediyorum ki... Benim de regl yakın. Şu regl atlatsak 2 kg birden düşeceğim lakin bugün 65.2 çıktım. Allahtan yarış yok. Ve bu arada ketojenik diyete devam etme kararı aldım. Ancak diyetisyenle hızlandırılmış şekilde değil daha uzun vadeye yayarak kendim uygulayacağım bu diyeti. Çünkü çok katı kurallı ve en ufak şekerli bir şey yediğinde bozulan bir diyet olması beni alıkoyuyor diyet bozmaktan. Bunun yanında ben uzuuuuunnn zamanlardır kendimi çok halsiz bitkin ve keyifsiz hissediyorum biliyorsunuz ara ara bahsediyordum. Bunun için de magnezyum takviyesi almaya başladım ki zaten ketojenik diyet yapanlara tavsiye edilen bir şey. Umarım çok güzel motivasyonla ilerleriz bundan sonrası için. Yaz sıcağında biraz daha fazla zorlansakta Eylül ayı için çok daha umutluyum. Tabii Eylül’e kadar diyeti askıya almıyoruz. Bir daha ki regl dönemine kadar elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Yarışmacı arkadaşlara ve pacocuğuma başarılar dilerim.
Migren ilaçları canım bir tanesi baya etkiledi beni sara hastalığı ilacıymış esasında ama yaygın olarak migrende de kullanıyor yavaş yavaş alışıyorm diyelim çok yan etkisi oldu maalesef
ketojenik diyet biraz riskli degilmi ya? bildigim kadariyla doktorlar ozel durumlarda oneriyor sadece ve mutlaka uzman kontrolunde yapilmasi gerekiyor.
bu arada ben yeniyim ya, henuz toparlayamadim sistemi:) cuma tarti yokmu bu hafta?
Cuma tartı var ama kendi içimizde bildirim olacak yarışma yok. Pazartesi günü de kontrol tartısı var yine kilo bildiriyoruz güncel olarak canım :)ketojenik diyet biraz riskli degilmi ya? bildigim kadariyla doktorlar ozel durumlarda oneriyor sadece ve mutlaka uzman kontrolunde yapilmasi gerekiyor.
bu arada ben yeniyim ya, henuz toparlayamadim sistemi:) cuma tarti yokmu bu hafta?
1000 bolgeselnasil bisey o cok sasirdim
Evet 1000 bölgesel. Doğru yazdım
hmmm bende bugun sehir disina cikiyorum bayram donusu gelicem tarti degisince oran da degismicek miCuma tartı var ama kendi içimizde bildirim olacak yarışma yok. Pazartesi günü de kontrol tartısı var yine kilo bildiriyoruz güncel olarak canım :)
Sabah karb kombo olmuş kalorisini kontrol et balım kalan kalorini karb yerine proteinden yana kullan derim salata olacaksa ton balığı tavuk vs atarsan içine metabolizma hızlanır bol su ile atarsın yarına kadar saat çok erken kalori kontrolü yap bugün birşey olmaz :)Ah kızlar. Sabah hiç yapmamam gereken bir şey yaptım ve 1 küçük süperfresh pizzayı löp löp götürdümOysa ki daha dün glütensiz yaşamın faydalarından bahsediyordum. Öğleni bir salata ile geçirip ve akşam hiçbir şey yemeyip su ve spor ile telafi ederim diye uut ediyorum.
Pazartesi tartılıp bildirdiğinde tartı farkı diye not ederiz canım birşey olmaz ondan :)hmmm bende bugun sehir disina cikiyorum bayram donusu gelicem tarti degisince oran da degismicek mi
Ah canım benım olur mu hıc oyle sey. Lutfen oyle dusunme sen. ıns bır an once esın toparlasın kendını saglık versın rabbım gerisi olur gıder ben ne de olsa daha burdayım elbet yıne ortak oluruzMerhaba arkadaşlar
Sabahtan beri yeni oturdum desem. Cocuk sürekli baba diye ağlıyor babası başka odada çok zorlanıyorum
Psr testi de pozitif geldi sabah
Ama bugün koku almaya başladı sanırım son zamanlarında gördük pozitifi
Özür diliyorum aktif olupyazamadım
U UmutluBen kusuruma bakma lütfen çok hevesliydim ama seni de ortada bırakmış gibi oldum
Inanılmaz kötüyüm canım hiç birşey istemiyor önümüz bayram eşimle ayrı odalarda çok zor gerçekten
Allah yardımcımız olsun
Valla kaptan kımın aklından ne gecerse onu gosterıyorlar demekki bende de valla hep kamp esyası varTövbe yarabbim habire çikolata reklamı çıkıyor forumdayazasım kalmadı kurban bayramı inek ney gösterin bari
Keyifli ama daha yeni başladım ve bayrama denk geldi bu yüzden stresliyim ablam sen yemeyeceksen birlikte son bayramımızda hiçbirşey yapmam diyor ve üstüne blöflerinii ekliyor tabiki dik duruyorum hayır diyorum .Hoşgeldinmavihanm
21 yaşında olupta şu yarışmaya katılmayı çok isterdim. Lay lay lom gezdiğimiz zamanlar. Diyet yapmakta çok daha keyifli oluyor o yaşlarda. Bugün 20’li yaşlarıma özlemle uyandım galiba!
Cnm kuralları kabul ettiğini yazıp o kendimi tanıtma listesini cvblayıp kaptanı etiketler misin?Keyifli ama daha yeni başladım ve bayrama denk geldi bu yüzden stresliyim ablam sen yemeyeceksen birlikte son bayramımızda hiçbirşey yapmam diyor ve üstüne blöflerinii ekliyor tabiki dik duruyorum hayır diyorum .
Sen nasılsın balım sporlar yapılıyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?