Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Yaa balpamukcuğum evet artık sen de dön. Çarpılarını görmek yüreğimi dağlıyor resmen. Neyse ki kilo vki’ye göre normal. O yüzden pek sesimi çıkarmıyorum illa diyet yap diye. Magnezyum resmen her derde deva. Şu aralar o kadar çok duyuyorum ki kullanan...

Ya bu1-2 günde biraz salınca benim de moralim bozuldu. Eylül’de zayıf olman lazım pac, bu ne hal diye kızdım bi ara kendime o derece. Hadi bomba gibi dönelim sahalara. Ben de sana başarılar diliyorum canım bal

Günaydın fıstıklarrrr pacman pacom hoşgeldin balitoooooooooooooom

U UmutluBen Canım doğuş kayısılı formu sormuştun 3 gündür akşamları tok karnına yemek sonrası içtim ben 1 fincan şeklinde. 3. günün akşamı wc çıkarttı beni. 4. gün sabahı da yani bu sabahta ishal olarak başladım güne. Etkili olur mu söyle demiştin evet gerçekten etki ediyor migrosta şuan indirime girmiş 7.5 tl den 5 küsür TL'ye inmiş ben 1 paket almıştım işte bugün 1 paket daha alıp stok yapıcam 20 poşet var zaten 2 paket 40 gün götürür yeter.

Cumartesiden beri 4 gün tuvalete çıkmayıp dün çıkınca ne varsa attım içimden doğal olarak da güzel bir kilo kaybı geldi onu da yazayım cuma günkü hedefimi tutturmuş oldum perşembeden

Pazartesi kilo: 56.1
Çarşamba kilo: 55.6
Perşembe kilo: 54.9

Hoş bulduuum.

ketojenik diyet biraz riskli degilmi ya? bildigim kadariyla doktorlar ozel durumlarda oneriyor sadece ve mutlaka uzman kontrolunde yapilmasi gerekiyor.

bu arada ben yeniyim ya, henuz toparlayamadim sistemi:) cuma tarti yokmu bu hafta?

Migren ilaçları canım bir tanesi baya etkiledi beni sara hastalığı ilacıymış esasında ama yaygın olarak migrende de kullanıyor yavaş yavaş alışıyorm diyelim çok yan etkisi oldu maalesef

Ah yaa bu migren seni çok üzdü Esra’cım. İlaçların yan etkileri gerçekten yorucu oluyor. Umarım hızlı uyum gösterir bünyen. Geçmiş gitmiş olaun. Umarım bundan sonra rahat edersin.

ketojenik diyet biraz riskli degilmi ya? bildigim kadariyla doktorlar ozel durumlarda oneriyor sadece ve mutlaka uzman kontrolunde yapilmasi gerekiyor.

bu arada ben yeniyim ya, henuz toparlayamadim sistemi:) cuma tarti yokmu bu hafta?

Çok araştırdım. Zaten diyetisyenimle yaptık biz listeyi kontrollü bir şekilde. Test yaptıracağım şimdi. Benim LDL yükseliyordu yağlı yemeye başlayınca nir defa bu şekilde çıkmuştı testim. Ancak ketojenik yaparken bu normal birşeymiş zaten. Vücutta karbonhidrat deposu kalmadığı için yağ yakmaya başlıyormuş bu yüzdende LDL nin artması doğalmış. Tabii ketojenik yaparken takviye almak şart. Şu an probiyotik, C vitamini ve Magnezyum kullanmaya başladım.

Cuma tartı var ama kendi içimizde bildirim olacak yarışma yok. Pazartesi günü de kontrol tartısı var yine kilo bildiriyoruz güncel olarak canım :)

Ah kızlar. Sabah hiç yapmamam gereken bir şey yaptım ve 1 küçük süperfresh pizzayı löp löp götürdüm Oysa ki daha dün glütensiz yaşamın faydalarından bahsediyordum. Öğleni bir salata ile geçirip ve akşam hiçbir şey yemeyip su ve spor ile telafi ederim diye umut ediyorum.

Sabah karb kombo olmuş kalorisini kontrol et balım kalan kalorini karb yerine proteinden yana kullan derim salata olacaksa ton balığı tavuk vs atarsan içine metabolizma hızlanır bol su ile atarsın yarına kadar saat çok erken kalori kontrolü yap bugün birşey olmaz :)
hmmm bende bugun sehir disina cikiyorum bayram donusu gelicem tarti degisince oran da degismicek mi
Pazartesi tartılıp bildirdiğinde tartı farkı diye not ederiz canım birşey olmaz ondan :)

Ah canım benım olur mu hıc oyle sey. Lutfen oyle dusunme sen. ıns bır an once esın toparlasın kendını saglık versın rabbım gerisi olur gıder ben ne de olsa daha burdayım elbet yıne ortak oluruz
Tövbe yarabbim habire çikolata reklamı çıkıyor forumda yazasım kalmadı kurban bayramı inek ney gösterin bari
Valla kaptan kımın aklından ne gecerse onu gosterıyorlar demekki bende de valla hep kamp esyası var

kizlar slm napiyosunuz bakalim, menüler nasil ? bugün persembe. yarin grup ici bildirim var degil mi kaptan?

Keyifli ama daha yeni başladım ve bayrama denk geldi bu yüzden stresliyim ablam sen yemeyeceksen birlikte son bayramımızda hiçbirşey yapmam diyor ve üstüne blöflerinii ekliyor tabiki dik duruyorum hayır diyorum .

Keyifli ama daha yeni başladım ve bayrama denk geldi bu yüzden stresliyim ablam sen yemeyeceksen birlikte son bayramımızda hiçbirşey yapmam diyor ve üstüne blöflerinii ekliyor tabiki dik duruyorum hayır diyorum .
Cnm kuralları kabul ettiğini yazıp o kendimi tanıtma listesini cvblayıp kaptanı etiketler misin?
Kaptanımız Cherry Mom

kızlar buldugun azcık ınternet ceken kosemden seslenıyorum sıze gunun belırlı saatlerı buraya ugrayıp sıze yazıcamm sabah tartıldım 78.7 cıktım yanı +1 kg var gecen tartıdan bu yana ama tabı hala odem olabılır. bgn kıraz saplı cayımı ıceyım yarın sabaha bakayım neler olup bıtıyor vucudumda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…