Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Hocam bitti verdiğin spor ödevim şimdi de ütü yapmaya başlıcam. Ama fena enerjik oldum
Aferim çekirge 1 haftayı bitir düzenli aksatmadan haftaya yenilicez daha etkilisine geçicez. Haftalık değiştirince senin için de daha eğlenceli olur sıkılmadan yaparsın. :)

Haftaya ölçülerini de güncelleriz bakalım bir haftada ne oldu kalınlaşma incelme var mı kalınlaşma varsa ona göre farklı bir sistem uygularız ama ağırlıksız verdiğim için kalınlaşma olmayacaktır bir tek side bends hareketi var ya ilk hareket onu kesinlikle ağırlıklı yapma belin kalınlaşmasın yeter. Diğerleri zaten full sıkılaşma için. Karın içe çekme hareketi özellikle 1 ayda müthiş sonuç veriyor burada herkese yazıyoruz o hareketi.
Bana sormuş kız sen niye atliyorsun. Benim adımı görünce dayanamıyorum illa yazacak bis3y iç sesim gibi benden önce konuşuyor
Küstüm sana hıııh

Sağol kuzum siz baklavanızı yiyin etinizi kemiğinden siyirin dikkat edin ortamda sevmediğiniz biri olmasın tehlikeli işler şeytan dürter falan güzel guzel takılın
Yok baklava falan yapmadım sevmem bide beceremem zaten
Aman demi Allah korusun. Zaten fena halde sinirlerimi zıplatanlar var şu aralar

Ooo çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…