- 11 Aralık 2019
- 5.804
- 16.943
- 198
- 36
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.421
Yuvarlaniyorum ne yapayım çok sıcak. Yanlız bayram çok sıkıcı. Ikisi bi arada ruhumu öldürüyor
Gel bizde çok coşkulu geçer, hiç sıkılmazsınYuvarlaniyorum ne yapayım çok sıcak. Yanlız bayram çok sıkıcı. Ikisi bi arada ruhumu öldürüyor
Bana sormuş kız sen niye atliyorsun. Benim adımı görünce dayanamıyorum illa yazacak bis3y iç sesim gibi benden önce konuşuyorSen nasılsın balım sporlar yapılıyor mu
Ortamda kaynana falan varsa hiç almayayım benGel bizde çok coşkulu geçer, hiç sıkılmazsın
Kaynana var elti var Ooo neler var nelerOrtamda kaynana falan varsa hiç almayayım ben
Birbirinize neyi sormadınız çok merak ettimSorma sorma
Kafamda yeni şeyler var tilkileri çalıştırdım buldum birşeylerbayram sonrası açıklayacağım
kaptanim katilimida arttirmak isterim ama hep uymak zorunda kaliyorum plana hayirlisiyla,bayramdan sonra insallah
HahahaOrtamda kaynana falan varsa hiç almayayım ben
Sağol kuzum siz baklavanızı yiyin etinizi kemiğinden siyirin dikkat edin ortamda sevmediğiniz biri olmasın tehlikeli işler şeytan dürter falanKaynana var elti var Ooo neler var neler
Sen diyetini ve burda ki belli başlı şeyleri ( menü kg bildirimi gibi ) unutma yeter şimdilik canım çok sağolevet
kaptanim katilimida arttirmak isterim ama hep uymak zorunda kaliyorum plana hayirlisiyla,bayramdan sonra insallah
Aferim çekirgeHocam bitti verdiğin spor ödevimşimdi de ütü yapmaya başlıcam. Ama fena enerjik oldum
Küstüm sana hıııhBana sormuş kız sen niye atliyorsun. Benim adımı görünce dayanamıyorum illa yazacak bis3y iç sesim gibi benden önce konuşuyor
Yok baklava falan yapmadım sevmem bide beceremem zatenSağol kuzum siz baklavanızı yiyin etinizi kemiğinden siyirin dikkat edin ortamda sevmediğiniz biri olmasın tehlikeli işler şeytan dürter falangüzel guzel takılın
Ooo çok heyecanlıyımAferim çekirge1 haftayı bitir düzenli aksatmadan haftaya yenilicez daha etkilisine geçicez. Haftalık değiştirince senin için de daha eğlenceli olur sıkılmadan yaparsın. :)
Haftaya ölçülerini de güncelleriz bakalım bir haftada ne oldu kalınlaşma incelme var mı kalınlaşma varsa ona göre farklı bir sistem uygularız ama ağırlıksız verdiğim için kalınlaşma olmayacaktır bir tek side bends hareketi var ya ilk hareket onu kesinlikle ağırlıklı yapma belin kalınlaşmasın yeter. Diğerleri zaten full sıkılaşma için. Karın içe çekme hareketi özellikle 1 ayda müthiş sonuç veriyor burada herkese yazıyoruz o hareketi.
Gelir gelir yarım gün ya son damlasına kadar sömürüyorlardır ordaAllah'ım güya yarım gündü adam hala eve gelmedi tam günde daha erken geliyor çok yoruldum ya
Ooo çok heyecanlıyım
He sen işte sandınGelir gelir yarım gün ya son damlasına kadar sömürüyorlardır orda
Canım etaplar birleşti ama biz yinede kendi içimzde bildirim yapacağız yarın öğlene kadar bekliyorumYarin tarti bildirimi var mi? Onceden bayram haftasi izin oluyordu yine oyle mi?
Kaptinim beni de ekleyebilir misiniz alttaki listeyeCanım etaplar birleşti ama biz yinede kendi içimzde bildirim yapacağız yarın öğlene kadar bekliyorum
Tmm cnmKaptinim beni de ekleyebilir misiniz alttaki listeyecuma tartılmamıştım ama cumartesi kilom 56.7 idi onu baz alabiliriz. hedef yine 52 klasik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?