Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Ecenin mezun tarihinide yazin listelere en hızlı dönen mezun olarak kayıtlara geçsin

menüleri eksik olanlara ağır cezalar gelecek bilginiz olsun o menüler buraya gelecek kızlar herşey ayarında olsun rica ediyorum
Ben yazarım ama b12 eksikliği çok kötü Allah kimseye vermesin yemek yemeyi unutuyorum inan ki. Yoksa menü çok önemli zayıflamak için kk ya gelen her kadının birinci vazifesi menü yazmak en kutsal görevi spor yapmaktır. Ki bizi bu görevden ali koymak isteyenler cebren ve hile ile nefsimizi zorlayanlar amaçlarına ulaşamayacaklar. Ne mutlu hayır diyene

He ya sanki yıllar evvel mezun olmuşta koruyormuş giibi havalardaydın pardon ahahah
Demi havalı havalı benide alın listeye yok cumartesi şu kadardim perşembe bu kadr eksiyim. 1 hafta oldu o verdiğin eksileri alıp geri vereli. Ama işte eksi mi ekşi bilmiyor ki yağ mi şu mu

Bak yine hiç emoji yok EceZ baştan aşağı palavra bir yazı :))))
Ben senin b12in olurum canım sıkıntı yok sık sık yeme yeemmeeee yeme diye gününü zehir ederim istrsen :)) neyse hiç bu yollara girmeyelim önümüzdeki etapta tek başıma mezun olmak istemiyorum mezuniyet partisi yapcaz kız bize özelllll diğerlerine yapılmadı hiçç

Çift e standarta karşıyım ben onlara yapılmadıysa bende partili etapta mezun olmam asla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…