- 23 Mart 2016
- 30.994
- 92.238
- 598
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.461
Mevcut haftanın bodyleri örneğin böyleydi canım buradan hareketle anlarsın sanırım yeni haftada senide ekleyeceğim tabi :)Kaptanım, body tablosu nedir? bir de menüyü konuya yazdıktan sonra yine etiket de yapıyor muyuz?
Veee yenii bodylerrr bakalım efsane ikili kim olacak ??
**Yeni gelen kızlar olduğu için özet geçeyim bodylik sisteminde cuma günü toplamda en yüksek yüzdeyi yakalayan ikili kazanır
Herkes bodysinden sorumludur menüleri sporları takip etmeli, rakip bodylere karşı sevmeli korumalı kollamalıdır
Birinci olan ekibe o hafta yapılan spor tablosunda ek +500 puan eklenir
S Suskunhanim @Calypso95 C Cagrihilal1 @pacman @UmutluBen @SaskinAnne @balpamuk @Ozgenurrrr @Asya2600 @Sibal57 @0zlem Cherry Mom @fancynancy @cgdmk @mavimli @Morseveranne35 @Amor-a @redsonja87
Yok hakkını yeme gizli değil 1 aydır bilgim varGizli gizli izne çıkma planları yapıyor kaptanım bilgin olsun gitmeden son darbeyi vurmasın da bize
3 tane var etkili özelden görseli mesaj atarım canımOoo o zaman bizede ece beli incelten şu hareket neymiş onu yazıver bizedesen fitness eğitmenliği yapıyorsan şuan taş gb görünüyorsyndur.
Canım sağ olsun
Teşekkür ederim canımGeçmiş olsun canımm
Ben de annemlerdeyim onun tartısıyla ölçüleceğim
Burdan at burdan biz de görek3 tane var etkili özelden görseli mesaj atarım canımevet şuan fiziğim iyi salondaki bayanlara beslenme koçluğu birde özel ders veriyorum benim gibi olmaya çalışıyorlar 1 2 kilo verip yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum
Telif hakkı var demekBurdan at burdan biz de görek
Hep ayniyiz hep ama ne yapıyoruz sakin oluyoruz derin derin nefes alıyoruzYok baklava falan yapmadım sevmem bide beceremem zaten
Aman demi Allah korusun. Zaten fena halde sinirlerimi zıplatanlar var şu aralar
Ay ondan değil bir ban ı daha kaldırmaz bu yürekTelif hakkı var demek
Side bends - heel touch - vacuum isimleri canım Google görsellere yazınca çıkıyor direk istersen gif yada video da atayımCanım sağ olsun
Teşekkür ederim canım
Burdan at burdan biz de görek
Nasıl yasak yahuAy ondan değil bir ban ı daha kaldırmaz bu yürekLink atmak da yasakmış
Bu cumayı tutturduk obur cuma kaldıKızlar cuma hedefleri de ikinci bir bildirime kadar bende :) bilginiz olsun @Asya2600 e teşekkür ederiz
Yarın kg bildirirken cuma hedeflerinide etiket yaparsınız size zahmet ♥
güncel kg.. / cuma hedef kg ..
Mune bir yerde öyle demişti ordan aklımda kaldı gerçi herkes atıyorNasıl yasak yahutabi nerenin linkini ne amacıyla attığına göre değişir ama zayıflama yarışması sayfasında egzersiz linki niye yasak olsunn
Kahretsin ya iç sesime tercüman oldunuzSanki aylarca ayrı kaldı hahhaha C Cagrihilal1 de tam tersi duygularda şu listeyi görünce küfürü basıyordurlanet liste geldi yine başıma diyordur
Geldiği gibi başladı ağlamaya o kadar yüzdü yüzdü 3 kilosu kaldı neler çekiyorBu cumayı tutturduk obur cuma kaldı
Yok canım başı sonu vardır onun eksik okumuşundur ama baktım anladımMune bir yerde öyle demişti ordan aklımda kaldı gerçi herkes atıyor
Onlar bi zayıflasindaZayıflayalımda bir düşünelim bunu ya organize oluruz bence hahajaa ama şişmann şişman kimse ciddiye almaz bizi
Geçmiş olsun cnm hayırdır?Canım sağ olsun
Teşekkür ederim canım
Burdan at burdan biz de görek
Kim bilir ne vardı aklında hepsini alamadıYok canım başı sonu vardır onun eksik okumuşundur ama baktım anladım 🖐
Sonra hepimiz barış musluya gitcez bu cumalarda ne var yaaaa ne var ne varKahretsin ya iç sesime tercüman oldunuzcuma fobim başladı resmen. Zayıflayınca atlatamayacağım tek travma cuma günü tartılmak perşembe akşamlarını ac geçirmek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?