- 17 Mayıs 2018
- 2.690
- 7.955
- 88
- Konu Sahibi Cherry Mom
-
- #366.521
Yaaao kadar iyi anlıyorum ki ve sen anlattıkça bende de bir şeyler dank ediyor eşim tatilde iken dairesinden 1 kişi pozitif çıkmış o çıktı diye diğer arkadaşlarıda karantinada eşim tek çalışıyor o günden beri panik olmuştum şimdi daha bir panik oldum.
Hastalık geçer muhakkak gençler çok şükür atlatırlar ama çocukla idare etmek o psikolojik savaş bir yandan allah yardımcın olsun valla canım
Sakin ol güzel düşün canım bol bol sabır
Canım benim seninde şevkini kırmak istemezdim geçen haftaAh canım benım olur mu hıc oyle sey. Lutfen oyle dusunme sen. ıns bır an once esın toparlasın kendını saglık versın rabbım gerisi olur gıder ben ne de olsa daha burdayım elbet yıne ortak oluruz
Valla kaptan kımın aklından ne gecerse onu gosterıyorlar demekki bende de valla hep kamp esyası var
Çok kötüyüm çocuk olmasa oturup ağlayacağım onunla ilgileneceğim diye her isimde kalıyor temizlik yapıyorum şimdi çok yorgunum bittim yaniinsulin direnci icin ilac kullaniyorum zaten canim, su yaz bitsin de kontrole giderim yine.
ay kiyamam ya, camdan cama babayla gorusmeknasil ozlemislerdir birbirlerini
Canım senin dediğin gün geldi zaten de sen yoksun
Evet canim cuma girememistim. Emniscim bundan en fazla 1 tik daha katilim gosterebilirim. Aksam biraz halsizdim yattim yemek sonrasi, kendime gelince kucugu uyutmaya calistim, 10dan 12 ye kadar, ancak uyudu. Hemen geldim ama menu saatini yine kacirdim. Ama motivasyonunuzu olumsuz etkiliyorsam tabi ki cikarabilirsiniz. Kimsenin vaktini calip hakkina girmek istemem.Canım @Morseveranne35 i listeden çıkartabiliriz
cgdmk bundan sonrası için katılım gösterecekmisin ? Gece 12 menü yazmak için erken bir saat değil aslında ama yeteri kadar buraya odaklanmadın cuma günü bile bildirim yapmadın sanıyorum aslıdan aldık kiloyu yanlış hatırlamıyorsam
haklisin ya tahmin edebiliyorum bizde pozitif olmadigi halde babaya gidicem krizlerinden aklimi kaciriyor en sonunda adama isi gucu biraktirip yarim saat cocukla oynatiyordum. sizin simdi ekstra hijyen durumunuzda vardir zaten senin is yukun 2 kat artmistir. ama gececek bir kac gune kadar sabir az daha. bunu onerdigime inanamiyorum ama izliyorsa tv filan acmayi dene. ben 2 yasina kadar ekran gostermedigim 2 yasindan sonrada cok kontrollu izlettigim cocuguma pandemide butun gun tv acmak zorunda kaldim bazi gunler....Çok kötüyüm çocuk olmasa oturup ağlayacağım onunla ilgileneceğim diye her isimde kalıyor temizlik yapıyorum şimdi çok yorgunum bittim yani
Teşekkür ederim. Evet hepsi bendimC Cagrihilal1 tebrikler bu arada 80küsürlerden inmişşsin. Ben senin gelişini hatırlıyorum sigara bıraktığın için başlarda diyet zorluyordubi de karabuğday diyeti yaptım diyen biri vardı o sen miydin?
Süper peki karabuğdayı bir daha yaptın mı tavsiye eder misin? O zaman almıştım, kaldı öyle, haşlasam mı şimdi diyet sürecinde..Teşekkür ederim. Evet hepsi bendim
HaaTelif hakkı var demek
Canım müsait bı zamanda bakarım,sağ olasınSide bends - heel touch - vacuum isimleri canım Google görsellere yazınca çıkıyor direk istersen gif yada video da atayım
Piknikte kedi tirmaladi çok çok hafif ama asi yapiyorlarmis sokak kedisi diyeGeçmiş olsun cnm hayırdır?
YaA ecez maşallah. At bana nolur bende yapayım3 tane var etkili özelden görseli mesaj atarım canımevet şuan fiziğim iyi salondaki bayanlara beslenme koçluğu birde özel ders veriyorum benim gibi olmaya çalışıyorlar 1 2 kilo verip yağ oranımı azaltmaya çalışıyorum
Tv babanın odasındahaklisin ya tahmin edebiliyorum bizde pozitif olmadigi halde babaya gidicem krizlerinden aklimi kaciriyor en sonunda adama isi gucu biraktirip yarim saat cocukla oynatiyordum. sizin simdi ekstra hijyen durumunuzda vardir zaten senin is yukun 2 kat artmistir. ama gececek bir kac gune kadar sabir az daha. bunu onerdigime inanamiyorum ama izliyorsa tv filan acmayi dene. ben 2 yasina kadar ekran gostermedigim 2 yasindan sonrada cok kontrollu izlettigim cocuguma pandemide butun gun tv acmak zorunda kaldim bazi gunler....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?