Cuma Zayıflama Yarışması 5. Takım

Çok yoruluyorum telefonu elime daha yeni aldım
Bilmeden ailemle de görüştük onlardan da korkuyorum
Dun menü yazmayı da unutmusum birseyde yememistim
Ben 3 gündür neredeyse acım tartıda + geldim dün adet onu olduğu için olabilir mi

Canım benim seninde şevkini kırmak istemezdim geçen hafta pacman ile ortaktindimi sen o kadar olamadık malesef
Ama işte hayat dün öyle bugün böyle olduk

insulin direnci icin ilac kullaniyorum zaten canim, su yaz bitsin de kontrole giderim yine.

ay kiyamam ya, camdan cama babayla gorusmek nasil ozlemislerdir birbirlerini
Çok kötüyüm çocuk olmasa oturup ağlayacağım onunla ilgileneceğim diye her isimde kalıyor temizlik yapıyorum şimdi çok yorgunum bittim yani

24-31 Temmuz Menü Paylaşım Listesi

Cherry Mom ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
C Cagrihilal1 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
balpamuk ☑ ☑
S Suskunhanim ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑☑
0zlem ☑ ☑ ☑ ☑
pacman ☑ ☑
fancynancy ☑ ☑
Calypso95 ☑ ☑
O Ozgenurrrr
Sibal57 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
SaskinAnne ☑ ☑ ☑
A Asya2600
cgdmk
U UmutluBen ☑ ☑ ☑ ☑☑ ☑ ☑
birsevgi
Amor-a ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
mavimli ☑ ☑ ☑ ☑ ☑☑ ☑
redsonja87 ☑ ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
kirmizigitar ☑ ☑ ☑ ☑ ☑
ayvacicegi ☑ ☑ ☑ ☑

inciitanesi ☑☑ ☑

Canım senin dediğin gün geldi zaten de sen yoksun
Ayyy oyle mi yaa, utandim
Evet canim cuma girememistim. Emniscim bundan en fazla 1 tik daha katilim gosterebilirim. Aksam biraz halsizdim yattim yemek sonrasi, kendime gelince kucugu uyutmaya calistim, 10dan 12 ye kadar, ancak uyudu. Hemen geldim ama menu saatini yine kacirdim. Ama motivasyonunuzu olumsuz etkiliyorsam tabi ki cikarabilirsiniz. Kimsenin vaktini calip hakkina girmek istemem.

Çok kötüyüm çocuk olmasa oturup ağlayacağım onunla ilgileneceğim diye her isimde kalıyor temizlik yapıyorum şimdi çok yorgunum bittim yani
haklisin ya tahmin edebiliyorum bizde pozitif olmadigi halde babaya gidicem krizlerinden aklimi kaciriyor en sonunda adama isi gucu biraktirip yarim saat cocukla oynatiyordum. sizin simdi ekstra hijyen durumunuzda vardir zaten senin is yukun 2 kat artmistir. ama gececek bir kac gune kadar sabir az daha. bunu onerdigime inanamiyorum ama izliyorsa tv filan acmayi dene. ben 2 yasina kadar ekran gostermedigim 2 yasindan sonrada cok kontrollu izlettigim cocuguma pandemide butun gun tv acmak zorunda kaldim bazi gunler....

Teşekkür ederim. Evet hepsi bendim

Günaydınnn ♥ Sevdiklerimize yaklaşmaktan korkmadığımız, doya doya sarıldığımız bayramlara kavuşmak ümidiyle, herkese mutlu ve sağlık dolu bayramlar diliyorum

Ekte güncel kilomu görebilirsiniz, 58.3 ile başlamıştım ve 1 haftada sonuç;

yüzdeyi umarım doğru hesaplamışımdır

Yüzde oran= 4,45969125

Eklentiler

• 3D670AFE-8BE6-458E-ABD2-12B0B01001EC.webp
    5,2 KB · Görüntüleme: 25
Son düzenleme:
Tv babanın odasında
Zaten tv alışık değil acsaktabakmaz
Güvenli app var bazen onu açıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…